Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła

cytaty z piosenek - jakie są wasze ulubione fragmenty piosenek

Polecane posty

Gość sobiepani
''Znów nadzieja wiezie mnie nieznanymi ulicami w noc miałam tutaj spotkać cię lecz ktoś znowu ktoś między nami stanął tak nagle nie zdążyłam nabrać tchu i już teraz trudno uciec mi. Wciąż się mówi ,że to gra więc przegrywać nie chce chyba nikt może by mi lepiej szło gdy ktoę znowu ktoś mógłby wziąć te karty za mnie w ręce wreszcie jakiś atut mieć ograć wszystkich spełnić taki sen Gdzieś tam w kącie jakiś dzień usiłuje nie powtórzyć się czy naprawdę wierzysz w to że ktoś znowu ktoś opowiadał nam tę historię i nie wiedziała o tym ,że w naszym życie nie ma wolnych miejsc nie ma wolnych miejsc w naszym życiu nie. sł.Beata Koptas wielki ukłon dla Beaty....

Gość Luka...
We are just a moment in time A blink of an eye A dream for the blind Visions from a dying brain I hope you don't understand Anathema-"SHROUD OF FALSE"

Gość rastafarian women
"Miesie cię pozytywna myśl ze nie jest żle że to wszystko ma jkaiś sens" "Ostatni blok w mieście " Happysad'a A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Musisz być waleczny jak Lion on Juda Pamietaj, że Babilon to jedna wielka obłuda Ej bracie, ej siostro A myślisz sobie jak tu źle, jak nie mrawo czuje się, Zniechęcenie ogarnia Ciebie A duzo pytań, odpowiedzi bardzo mało Skąd ten stan? Przecież nic się nie stało! Patrzysz do tyłu i nie widzisz nic niestety Patrzysz do przodu i leca ci łzy A pomyśl - bardzo wielu ludzi by chciało Być na drodze do szczęścia w tym miejscu co ty Ja mówie - dosyć, dosyć! Dosyć narzekania! Dosyć, dosyć nad soba się użalania! Życie po to jest żeby je przeżyć Trzeba komuś zaufać, w coś wreszcie uwierzyć Każdego ranka podróż zaczyna się od nowa Dużo lepiej się idzie, gdy podniesiona głowa Daj sobie wreszcie kredyt zaufania Masz mało do starcienia,bardzo dużo do zyskania Każdy ma jakiś talent, więc zacznij cos robić Po jakimś czasie zacznie Ci wychodzić Wtedy przyjdzie satysfakcja - nikt Ci jej nie odbierze! Ale musisz uwierzyć w siebie, uwierzyć szczerze! Pogódź się z samym sobą, uczyń swoje "ja" bratem Rastafara pokieruje twoim światem I pozbędziesz się zwątpienia, pozbędziesz sie troski A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Musisz być waleczny jak Lion on Juda Pamietaj, że Babilon to jedna wielka obłuda Ej bracie, ej siostro Nie bądź dłużej smutna! Kiedy zaczynasz wojny , swoje własnie wierzenia Myślisz, że nie masz już nic do ocalenia Wiedz, że to Jah, to Jah, jest panem przeznaczenia On jest jedyną droga do wyzwolenia Bo nawet, gdy wkoło otacza nas tylko nędza To na .... napędza nasze serca Dla nich wszelkie bogactwa, dla nich zdrada i chciwość Dla nas prawdziwe zycie, zrozumienie i miłość I nie ważne są podziały, między podziałami Wszyscy tak naprawdę jesteśmy tacy sami Choć podążamy wciąż nieznanymi ścieżkami Rastafara jest międzynami I pamiętaj - bracie, siostro - twoje miejsce jest w Syjonie Przy tronie króla najwyższego w złotej koronie Ja po jego prawej stronie, za życia i po zgonie Niech święty ogień wiecznie płonie! A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Musisz być waleczny jak Lion on Juda Pamietaj, że Babilon to jedna wielka obłuda Ej bracie, ej siostro Nie bądź dłużej smutna! Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Musisz być waleczny jak Lion on Juda Pamietaj, że Babilon to jedna wielka obłuda Ej bracie, ej siostro Nie bądź dłużej smutna! Nie ! "UwierzyC w siebie" Natural Dead Killaz Ciepła kawa wcześnie z rana, słońce ,wiatr lub deszcz i chmury. Gry wideo, sprzęt stereo, bóle zęba i bolero. Nowe reklamówki w radiu, picie piwa, strach lub lęki, spanie w parku, piasek w uchu i cieknący kran. Dziś wszystko to niewiele już obchodzi mnie, leże tu. Tak dobrze jest, gdy wszystko to traci swój sens, dobrze jest. Pseudointelektualizm, szampon przeciwłupieżowy, kwaśne deszcze, sok jabłkowy, gwiazdy kina ,samochody, mętlik w głowie, wątpliwości, mucha w zupie na śniadanie, wpółdo ósmej wiadomości, gdzie lecimy Dziś wszystko to niewiele już obchodzi mnie, leże tu. Tak dobrze jest, gdy wszystko to traci swój sens, dobrze jest Indios Bravos "Inny punkt widzenia"... "Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy.Ważnych jest kilka tych chwil tych na które czekamy" off course ;P You can't hurry love No, you'll just have to wait.... Cohen'a i wielee wieleee innych ;)

Gość Xander Dorotka
I'm walking away from the troubles in my life I'm walking away oh to find a better day I'm walking away from the troubles in my life... Once in a lifetime I have the chance to find the key to my dreams and I know, that it's so good for me ....

Gość jomit
chcemy byc soba, chcemy byc soba jeszcze

Gość do kopytkaAAA
nawet nie wiesz na jaka memory lane mnie zanioslas!!!! ❤️ dzieki!

Gość Mariupadly
Dużo ich jest: "A miało być tak pięknie Miało nie wiać w oczy nam I ociekać szczesciem Mialo byc 100lat 100lat" Happysad "Ale najważniejsze to że kiedy zamkniesz oczy, kiedy zamkniesz oczy nic nie zaskoczy Cię" Happysad "Zawsze warto być człowiekim, choć tak łatwo zejść na psy" Dżem "Upadamy wtedy gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem" Myslovitz "Czy przyjmiesz mnie mój Boże, kiedy odejść przyjdzie czas? Czy podasz mi swą rękę, a może będziesz się bał ?" Dżem "Bo na scenie życia kiepski aktor grał Choć to mogła wielka sztuka być" Dżem "Dlaczego chowacie pod klosz ? Wartości, wartości tego świata" Dżem "Samotność to taka straszna trwoga" Dżem "Niesię cię pozytywna myśl,ze nie jest źle,że to wszystko ma jakiś sens" Happysad "Lecz nie wiedzą o tym,że najgorzej w życiu to samotnym być" Dżem "Nie bójmy się swych ciał Niech się nasycą głodne oczy Rękom swobodę węży daj We dwoje pokonamy strach" Dżem "Książe życia umiera sam" Myslovitz "Jedno słowo, słowo ,a znaczy tak wiele, jedno słowo, słowo i do razu sie śmiejesz, jedno słowo, słowo i wylewasz łzy..." Tabu "Jeśli zapytacie To odpowiem wam Żyję, kocham, ufam I prawdę już znam " Akurat "Że znikną w tej chwili, uśmiechy, uściski Że obcy będzie, ten, co był bliski Kurtyna spada, nędza zostanie Wszystkie uściski zostały sprzedane " Akurat "Strachu dotyk znam, moje serce mocniej wtedy bije..." Tabu To jeszce nie wszystko, ale może na tym skończę =)))

Gość madziarka_19
-\"Zabierz mnie na drugą stronę,zabierz mnie gdzie wszystko ma swój sens\" -\"Miłosć to nie pluszowy miś ani kwiaty,to też nie diabeł rogaty,ani róże,ani całusy małe duże,ale miłość kiedy jedno spada w dół,drugie ciągnie je ku górze\" -\"Nieważne są żadne słowa nasza miłość jest piękna\" -\"A miało być tak pięknie,miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem,miało być sto lat sto lat\" -\"Jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia\" \"Jestem prostym pytaniem,Ty jesteś na nie odpowiedzią\" \"Nikt tak pięknie nie mówił że się boi miłości jak Ty\" \"Ach co za dzień,dzień w którym grzeszą nawet anioły\" \"Jeszcze zdążmy w dżungli ludzkości odnaleźć siebie...tęskność zawrotna przybliży nas\" Jest jeszcze wiele wiele takich cytatów ale to może już innym razem.Pozdrawiam wszystkich;) buźka

Gość AneczkaG.
"Could u be the most beautiful girl in the world? Its plain 2 see ure the reason that God made a girl (..) Cuz baby, this kind of beauty has got no reason 2 ever be shy Cuz honey, this kind of beauty is the kind that comes from inside"

Gość annlenka
Powiedz mi co czujesz kiedy widzisz krew Czy zamykasz oczy, by nie widzieć zła Świat bez kar, świat bez wad to sen I jak ptak, nieba blask, piękny sen Nie wiem czym jest miłość, lecz wiem czym jest lęk Ktoś obiecał równość, pytam gdzie on jest Gdzie jest cel, gdzie jest sens, gdzie jest brzeg I jak wiatr burzy szlak, gdzie jest kres Mówisz o miłości i sprawiasz mi ból Ja śnie o wolności i bardzo chcę żyć Podaj mi, podaj mi swoją dłoń Mimo wad, mimo zła wielki krzyk Nasze dzieci płaczą Szczęście drogie jest Bo kto im pomoże Tylko Ty, serca dar, mały gest Życia takt, duszy znak, wybierz sam Chcę znów wierzyć w miłość Mieć siłę by wstrzymać łzy Mieć prawo do walki Znowu dotknąć gwiazd Zatrzymać czas... IRA 'Wiara"

Gość annlenka
i jeszcze Ostatni promień słońca gdzieś za górą znikł Powoli już zapada noc A Ty wciąż jedziesz w samotności błąkasz się Księżyc przyjacielem Twym jedynym jest. Jeszcze jeden dzień i spotkamy wreszcie się Zostanę z Tobą już po życia kres Dziś zrozumiałem że to był błąd Zostawiać wszystko to A teraz wracam już wracam tam Gdzie kochają mnie Dziś zrozumiałem że to był błąd Zostawiać wszystko to A teraz wracam bo wiem już że To czego szukałem było obok mnie Shout "Olśnienie"

Gość annlenka
no i nie mogę się oprzeć Znów siedzę sam wśród czterech ścian Już zamknięty czas wspólnych dni To już koniec, koniec To był tylko sen piękny sen Znów słyszę głos wciąż jeszcze trwa Chodź brak mi sił by powiedzieć że To już koniec ,koniec To był tylko sen piękny sen... przepraszam więc. Przepraszam Cię za miłość mą Wybacz mi że Ciebie wybrałem Przepraszam Cię za miłość mą Wybacz mi że jesteś mi bliska... wybacz mi Kolejny dzień przeżyłem sam Nie liczę dni bo szkoda łez To już koniec ,koniec To był tylko sen piękny sen Ja czekam wciąż na miłość Twą I nie mów mi że szkoda łez I że koniec, koniec To był tylko sen piękny sen... przepraszam więc. Przepraszam Cię za miłość mą Wybacz mi że Ciebie wybrałem przepraszam Cię za miłość mą Wybacz mi że jesteś mi bliska... wybacz mi. Shout "Przepraszam za miłość"

\"Gdy obdarowałaś mnie naszyjnikiem swoich rąk stałem się najbogatszym z ludzi\" \"There\'s something missing in my heart \" \"My body, My hand My heaven, My land My guardian angel is mine \" \"everywhere I go all the buildings know your name Like photographs and memories of love \" \"Promised myself I wouldn\'t weep One more promise I couldn\'t keep \" \"Ale Ty... Ty mnie dobrze znasz... wszytsko o mnie wiesz... \" \"Patrzysz gdzieś tam w dal, jesteś nieobecna, w swoim świecie sobie śnisz...\" \"Life is a mystery everyone must stand alone I hear you call my name And it feels like home \"

\"Zyjać tak w zgodzie z samym sobą wciąż w tym miejscu, szukając sensu..\" \"Miałeś być przy niej,miałeś być na każdy znak, takiej dziewczynie....\" \"Ready or not, Here I come\" \"Nic trzeba robić dla zasady I nie wszystko musi mieć swój sens\" \"Kochaj , zostań.. uwiedź mnie, zapomnij się, ze mną grzesz Raz jeszcze.. \" \"Gdy patrzę w twe oczy zmęczone jak moje To kocham to miasto zmęczone jak ja\" \"When I give my heart again I know it\'s gonna last forever \" \"Hes more than a man and this is more than love\" \"za kilka lat mieć u stóp cały świat, wszytskiego w bród..\" \"piekący ból rozwierca każdą myśl.. ja będę zdrów - z pewnościa, lecz nie dziś\" \"You know you\'re never gonna find a woman like this again \" \"Bo Ty w swoich oczach wszystkie moje masz sny...\" \"Niespełniony sen, itp. Zaleczony lęk, weź co chcesz... \" \"Kiedy widzi twój uśmiech Już zna twoje myśli Nie przerywa w pół zdania, choć wie, co chcesz powiedzieć \" \"I\'ve got all my life to live. I\'ve got all my love to give. \" .... ufff... nigdy bym nie skonczyla :)

\"gdy sił mi brak śnię o słonecznych czasach tak wspólnie z tobą spędzanych \" \"Ktoś znów wczoraj mówił mi: Trzeba przecież kochać coś, by żyć Mieć gdzieś jakiś własny ląd Choćby o te dziesięć godzin stąd\" \" Zaopiekuj sie mną... nawet gdy nie bede chciał \" \"It\'s all written down in your lifelines it\'s written down inside your heart\" \"co wtedy robić kiedy człowiek niema sił by wątpić...\" \"I tylko w Twoje oczy spojrzę Tę jedną prawdę będę chciała znać\" \"Cause it\'s a bitter sweet symphony that\'s life \" \"siłą miałeś być... żeby mogła czerpać z niej...\" \"Why can\'t I stop and tell myself I\'m wrong?...Because I saw her today, I saw her face \" \"Rozum przegrywa z duszą i sercem,a cały ten tercet wypowiada imie Twe\" \"Some dance to remember, some dance to forget \" \"zawsze piękna, ciągle uśmiechnięta, taka bez humorów, jakiej nie miał nikt.\" \"miliony słow, między ustami, ten najdłuższy most, most miedzy nami...\" \"Bo ja bez Ciebie zginę, bo ja bez Ciebie nawet nie wiem jak żyć...\" \"aby znów wytrzeć łzy gdy zapłaczesz\" \"Powiedz kogo okłamać chcesz, Że przestałeś już chcieć\" \"I still believe in your eyes; I just don\'t care what You\'ve done in your life.\" \"Już nie smiejesz sie jak kiedyś... wszytsko jest inaczej...\" It ain\'t wise to need someone As much as I depended on, you \"Ty jesteś częścią mnie, a ja częścią Ciebie\"... \"Pomóź mi odnaleźć nasze najpiękniejsze dni..\" \"wtedy rzuciłeś dla mnie cały świat\" \"I want to stand with you on a mountain I want to bathe with you in the sea \" \"A gdzieś czeka ten, który kiedyś wreszcie cię obudzi\" \"I need your hand, ´cause you\'re my home. \" \"She got a lot of pretty, pretty boys, that she calls friends \" \"Zobaczysz, jak na drugim brzegu rzeki, Spokojnie, spokojnie, spokojnie stoi z nim.\" \"oczy po prostu by kochać choć z zamkniętymi oczami\" \"Powietrze ma twój zapach, Głosem twoim mówi do mnie ktoś. \"

\"And I was thinking to myself This could be Heaven or this could be Hell \" \"dzieli nas rzeka niewypowiedzianych marzeń...\" \"Czy ty też miewasz czasem ten sen Że może być inaczej\" \"raz na całe życie ktoś wielką miłość miał tam gdzie razem byli nie ma ich dlaczego więc Ziemia kręci się...\" \"..aby być znowu w Tobie,śmiać się i kląć,wszystko było tak proste..\" \"O czym śpiewasz gdy nie słyszy nikt ? \" \"Telepatycznie, telefonicznie.. Wiem o czym myślisz, wiem czego chcesz\" \"When I go, I\'ll come back \'Cause there is no way I\'m leavin\' \" \"Życie było jakby prostsze, dzisiaj szaro za oknem, I pod jego adresem masa przekleństw, \" \"Poukładam każdą z chwil, w jeden stary film, Nie oglądam zakończenia, bo cię tam nie ma. \" \"zamykam oczy,nie chcę widzieć,nie chcę czuć...\" \"Jestem za trudna..ktoś widocznie zmienił mnie\" \"on by z zalu, swiat podpalil, gdyby stracil cie..\" \"...że znajdę cię na końcu świata i już się z tobą nie rozminę\" \"When there\'s love inside I swear I\'ll always be strong\" \"Let the one you hold be the one you want\" \"Bo ja chcę ciebie mieć i już, bo ty jesteś jak ze snów\" \"Tak dobrze mnie znasz, cyba nawet lepiej niż ja siebie -jesteś taki sam...\" \"przed szczęściem żywić obawe z nadzieją że mi ją skradniesz\" \"Gdy ci pizzę stawiał rzekł \"Prego, mangiare\" To pamiętać będziesz po kres swoich dni,\" \"Ty jesteś mój świt, mój zachód słońca, moje południe \" \"The way that I want you... The way that it should be\" \"There you go... Flashing fever from your eyes\" \"I don\'t know what it is but she drives me crazy\" \"Underneath Your Clothes There\'s an endless story There\'s the man I chose There\'s my territory\" \"Though I\'m barely touching you I\'ve shivers down my spine And it feels divine\" \"Milczymy, bo wszystko już powiedziane Milczymy, bo boli nas nasza wina\" \"hungry eyes .. I feel the magic between you and I \" \"Use your eyes only to look at me Use your mouth only to kiss my lips\" \"Don\'t ask me, what you know is true.\" \"Mała Ty nie wierz w to co mówi języków sto, miłośc pokona nawet największe zło Mała , ja chce całowac wszytskie twoje łzy, chcę zabrać Twój ból \" \"You want paradise, but someday youll pay the price, I know\" \"Całuj mój nosek, bo to jest Twój nosek Nie złoszcze się już nic \" \"w ciszy tak smutno szepce zegarek.. o czasie co mi go nie potrzeba\" \"Znają tylko kilka słów, kilka marzeń ze swych snów\" \"Byś mogła się przekonać jak ona ci zazdrości\" \"i will Someday, somehow gonna make it allright but not right now\" \"save all Your kisses for me ...\" \"there is one thing I could never give you, my heart will never be your home\" dobra...wystarczy :)

Gość HerSong
"Karmicie mnie prawdą, która dławi mnie ..."/ EFAY-Labirynt. "Masz dosyć polityków-zostań anarchistą!" /Włochaty-Twoje życie w Twoich rękach . "W człowieku naprawdę niewiele jest duszy..." Dezerter-ile procent duszy. "Wszystko już o niej wie tani Stróż Anioł..."Strachy na lachy-Moralne salto. "O ,bejbe! Wyglądam jak King-kong. Spod mięśni nie widać rąk. Rąk i ptaszka..."Zabili mi żółwia-King-kong. "Chcę Ci coś opowiedzieć,ale brakuje słów, żeby wyrazić to co czuję..."Dżem- Chcę Ci coś opowiedzieć. "A wtedy ja szepnę Ci:możesz mnie dotknąć..."Hey . "Kocham Cię tak samo. CAŁY CZAS ..."Maleo Reggae Rockers-Kocham Cię tak samo . "I choć codziennie marzę o miłości,to wiem,że ona wciąż omija mnie..." Ciemna Strona Pomidora-To czego pragnę. "RATUNKU! POLICJA. "-dezerter. "A Ty śpij,zostaw innym noc. Zostaw noc..."Cała góra barwników- Noc. "Tylko dlaczego ja, z takim nieludzkim strachem nie potrafię żyć?" Coma-Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków. "Kioskarka,ze szpilką w dłoni z uśmiechem na twarzy dziurawi kondony..."Dzioło-kioskarka. "A wiosną znów zakocham się..."Paraliż band-wiosna. "Szukasz miłości w mieście turystów"-Komety-Miasto turystów. "Pamiętaj,że Babilon to jedna wielka obłuda. Hej bracie, hej siostro! "Natural dread killaz- Uwierzyć w siebie. "W chwili obecnej mamy wszystko czego Nam potrzeba..."Włochaty-każdy krok niesie pokój. "W radiu diabli nadali komunikat z centrali,że pięć sekund zostało do końca. "Cool kids of death-Armia zbawienia. "A może to mój chory sen? A może śmierć? A może nie ma mnie?"Coma-Spadam. "Z wyrazami szczerej niewdzęczności,dla skurwysynów nie mamy litości. "Coma-Tonacja. _______ Może tyle już wystarczy? Bo się dosyć rozpisałam, ale cóż :) na co dzień lubię takie...zabawy . Pozdrawiam serdecznie czytających . (; Peace .

Gość EdyciaW
Księżyc raz odwiedził staw bo miał dużo ważnych spraw zobaczyły go szczupaki kto to taki kto to taki księżyc na to odrzekł szybko jestem sobie złotą rybką słysząc taką pogawędkę rybak złowił go na wędkę dusił całą noc w śmietanie i zajadał na śniadanie dusił całą noc w śmietanie i zajadał na śniadanie a ram pam pam a ram pam pam a gili gili gili ram pam pam a ram pam pam a ram pam pam a gili gili gili ram pam pam

-\"ile jestem Ci winien? ile policzyłaś mi za swą przyjaźń?\" - \"miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty, to też nie diabeł rogaty, ani miłość kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. miłość to żaden film w żadnym kinie, ani róże, ani całusy małe-duże, ale miłość kiedy jedno spada w dół drugie ciągnie je ku górze\" -\"ile warte były nasze słowa, kiedy zaczynaliśmy wszystko od nowa?\" -\"a miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam...\" -\"to koniec... zabiliśmy w sobie wszystko. to koniec... mogliśmy więcej - przykro.\" -\"czekam na dzień w którym to co mam rozwali się, nie w blasku gwiazd, nie w blasku świec, tylko śmiech!\" -\"ile to już dni jesteś jak kwiat, który urósł mi, a z którego świat na mych oczach zrywa płatki...?\" -\"jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia.\" -\"dwie połowy masz, jedna twoja - druga to ja.\" -\"potargana przez czas i przez miejsce .\" -\"nieważne są żadne słowa nasza miłość jest piękna, nie liczy się nic liczą się przyspieszone tętna...\" -\"ale nie jest źle przecież wiem że i tak kochasz mnie, wszak i ja kocham ciebie i tak\" mogłabym tak pisać i pisać a tak... po prostu polecam Happysad!

Gość fghdffdkhkh
TAK BAAAAAAAARDZO CHCĘ PRZEJECHAĆ MIĘDZY TWYMI UDAMI... żółty rower

Gość glenin
"What about the world today What about the place that we call home We’ve never been so many And we’ve never been so alone" Ana Johnson - "We are"

\"Niechaj z honorem umiera ten, kto nie umiał żyć z honorem...\" Giuseppe Verdi, \"Madama Butterfly\", aria finałowa (śmierć Butterfly);

Gość Oliwia 1998
1.Za ogień co kuli się w piecu i za swierszcze nad ranem,za gwiazdy gdy w kałużach świecą.Kochaj mnie,kochaj mnie kochany.2.Za serce co przez płotki skacze i za tańce do rana.Za świat który z tobą zobaczę.Kochaj mnie,kochaj mnie kochana/Ref:W gazetach pytano jakże można tak kochać,jakże można tak kochać o dziewiątej rano X 2.

Gość Stanlej
wszystko to czego chcesz pozostawie tylko Tobie, nienapisany jedyny wiersz więcej zrobić nie mogę

Gość Zupełnie-Nie-Aniołka
"Jeśli jestem aniołem, który ma spłacić swój dług, jeżeli kocham i tonę, dokąd mam pójść ? " [Kairos - "Jeśli jestem"] "You're so afraid of what people might say But that's okay cuz you're only human" [Nelly Furtado - "Afraid"] "and don’t don’t don’t let me down like you let me down before" [Placebo - "Space monkey"]