Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beciunia

wlasnie sie dowiedzialam ze mnie zdradza!!!pomozcie

Polecane posty

Gość boże drogi wymiekam
chociaż pisze się przez samo ż ..nie ma za co

Ja też wymiękam. Bóg pisze sie przez B, a nie b. Gdyby ludzie mieli tylko takie wady.................

nigdy nie kusiłaś żadnego faceta przd ślubem on ich zalicza zkusiła go tak to rozumiem, on jej nie kocha i sam z siebie nic by nie zaproponował

sorki miało być ona ich zalicza :D nie mój mąż przepraszam za zamieszanie

iguana Jesli tak ładnie tłumaczysz męża, jego zachowanie i powód dła którego to zrobił, to dlaczego nie dałaś mu szansy??

on mnie nie zradził spędził z nią wieczór, ale taki wieczór że boli jak zdrada jestem bardzo uczuciowa

Ja jestem ze swoim. Układamy życie od nowa, naprawiamy to, co nadaje się do naprawy. A jak to sie skończy??? Czas pokaże.

Widzę, że wszyscy odeszli z topicu. Zostałyśmy same. Ja też kończę, idę się przewietrzyć. Pozdrawiam iguana. Trzymaj się ciepło i nie wątp w miłość swojego męża.

Gość FAJNA-AJ-
babka 68 - mądra z ciebie babka

Gość isabellmarie
I szczerze zadziwia mnie postawa niektórych kochanek. Dopóki był z nia, to nie miała zamiaru informować o tym fakcie jego żony, dlaczego??? Przecież on wtedy też zdradzał, oszukiwał i był dupkiem. Dlaczego dopiero teraz??? Bo sama czuje sie oszukana??? A na co liczyła, na dozgonna miłość faceta, który oszukuje swoją żonę. Sorry, ale dla mnie jest to żałosne. ------------] babko6 wiesz dlaczego? bo odszedl od niej, to sie zemsci nie jest z nią, to i tamta tez go miec nie bedzie.