Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka ...........

Strzałki od innej dziewczyny do faceta tolerowac czy nie ?

Polecane posty

Gość typuje ze nie zrobi tego
A w czym ona ma mu pomagać :O w czym ty nie możesz. Taki z niego macho ,ze szuka pomocy u obcej dziewczyny? Sam sobie nie poradzi? Nie wierze ,ze jakakolwiek pomoc jest tu powodem :O.

lilka ........... -> ja wiem że go kochasz i wierzysz że on jest fair ale wg. mnie i innych raczej tak nie jest .. weź przeczytaj cały ten topik prześpij się z tym i rano sama podejmij decyzje czy zostawiasz to jak jest czy jednak jesteś superbabką która siebie szanuje broni swego ja i potrafi pokazać pazur facetowi :P .. i jeszcze jedno pomoc tu wogóle nie ma nic do rzeczy .. to jak dla mnie jest presja żebyś siedziała cicho i dawała przyzwolenie na granie na dwa fronty

---typuje nie zrobi tego, ma,niestety, rację Faceci sa jasni i konkretni w zalatwianiu spraw. Nie kreca. Ja nie twierdzę, że moj chlop jest świety, ale jeśli chodzi o takie sprawy, to zawsze konkretnie konczy temat i chce bym wiedziala o tym, sam chce mi wszystko udowadniać i Twoj też niech tak zrobi. Krotko i stanowczo do tamtej laski i tyle, ale najwidoczniej nic nie chce robić, bo to go kręci.

Gość lilka ...........
własnie nie wiem co mam myslec troche mnie to zdołowoało ach ci faceci ......... musze z nim porozmawiac o tym bedzie musiał wysłac jej tego smska

Gość lilka ...........
powiedział mi ze nic jej nie mowi zeby nie wysyłała bo mu nie pomoze a po drugie mowi niech sie głupia pocieszy ale mi sie to nie podobawogole

Facet zwykle jest konkretny - jak zaczyna coś wymyślać, coś sie plątać itd. tworzyć - kręci.

Niech się głupia pocieszy? Co za sprzeczność. FAcet nie bedzie tracił czasu na głupią laskę, która go nie interesuje. Tak mu zależy ,zeby sie pocieszyła nawet kosztem twoich nerwów ?? :)

Uważaj :) Facet jest miły i sobie nie robi problemów jak narazie :). Być może z tamtą dopiero coś sie zaczyna, narazie to spontan - nie wie czy coś z tego bedzie ale kreci go to, kręci go ,ze sie jej podoba (nie wierz jeśli zaprzeczy- ego rośnie mu pod sufit). Przy tym bez żadnych perspektyw z tamtą z tobą dalej pod bokiem spokojnie sobie kroczy i patrzy co dalej. Nie zaagnia sytuacji, bo nie wiadomo co z tego wyniknie. Jeśli zbastujesz , może być róznie. Jak potrwa to pare tygodni, miesięcy nabiorą coraz wiekszej ochoty... na konsumpcję, bo tak to działa- ach ten zakazany owoc. Jak wyzna mu ,ze go pragnie, kocha itd. wtedy byc moze dowiesz sie prawdy. Teraz nie licz na szczerosć. Żaden facet w takiej sytuacji by sie nie przyznał. Widocznie ciekawi go co... bedzie potem.

Gość ghghghg
Moj facet tez dostawal swojego czasu strzaly og kumpeli z uczelni ale mu ufam i wierzylam ze to tylko kumpela! po paru dniach jak jej nie odpuscil skumala ze nic z tego nie bedzie! mysle ze trzeba po prostu UFAC!