Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RZEZNIK

Otylka---co dalej??

Polecane posty

Mam takie pytanie co z Otylka?? Bawi sie dobrze zbija znowu kase na nowe auto aby znowu mogla kogos zabic!!! dlaczego nie jest ukarana ,dlaczego pozwala sie jej na swobodne zycie ,bez cienia kary za czyn ,chaniebny czyn ,ktorego sie dopuscila !!! czy to jest wporzadku w stosunku do innych znajdujacych sie w takiej sytuacji??czy jej BRAT sie w grobie nie przewraca ?? czy moze jej przebaczyl hm 20 latka juz nie ma!!! {dzis w telewizji bardzo wesola byla i uradowana ze swego sukcesu ,bez cienia rozpaczy nad swa ofiara !!!]

jak mogę sportowca co dla Polski zarabia złoto zamknąć w pudle:P

dokładnie, dlaczego niewinnych obywateli się karze na każdym kroku, a niektórzy są bezkarni wobec prawa... nie jestem przeciwko niej, ale chodzi mi o sam system w tym chorym kraju

Gość pilnik
a co? wygrała? dla księdza molestującego dzieci wybaczacie to i jej wybaczcie

Gość otylka do boju
a to, ze stracila brata to nie jest wystarczajaca kara??? pomyslcie, ze ona do konca zycia bedzie to sobie wyrzucala i napewno dalej siebie obwinia. a wesola jest teraz, dziwne by bylo gdyby taka byla zaraz po tym co sie stalo. a moze robi dobra mine do zlej gry?? pomyslcie troche!

Gość wpwow
Ale inny w tej sytuacji dawno by siedzieli!!! O to chodzi, a ie o to, ze ona i tak cierpi.

Gość moje zdanie jest takie
To był jej brat (z podkreśleniem na "jej"), a nie jakaś osoba "postronna". Według mnie w ogóle nie powinno się sądzić ludzi za zabicie członków swojej najbliższej rodziny (na pewno nie w procesach karnych, najwyżej w cywilnych). Samo to, że to był jej brat i będzie musiała żyć z tym do końca życia, to już jest dla niej karą!

Gość ale innych się sądzi
:O

Chodziło mi oczywiście o przypadkowe zabicie (w wyniku wypadku), a nie umyślne!!!!

Gość w zyciu nie słyszałam czegoś
podobnie głupiego :o

pełno jest takich osób, ale każdy zwykły człowiek za taki czyn poniesie karę, więc gdzie jest sprawiedliwosć.. powinna tak jak każdy ponieść kare a tutaj cisza, sprawa ucichla :O

mi wczoraj chcieli odebrać prawo jazdy bo jakaś lumpiara prawdopodobnie wjechała mi wózkiem w auto jak obok niej ruszałem, ale kurwa zawsze tak jest, nie ma sprawiedliwości w tym pojebanym kraju

ma ktoś jakieś potwierdzone info, czy ona poniosła w ogóle jakieś konsekwencje?

podwójna moralnośc dla \"zwykłych\" i tych ze świecznika.Co za głupota.Jesli by jechała z kolega , to pod sąd , a z bratem jeszcze trzeba pożałować???

Gość moj kumpel jechal z bratem
Jego wina, jechal za szybko (jak nasza Otylka). Brat nie zyje, on poturbowany. Dostal 2 lata w zawieszeniu za "nieumyślne spowodowanie śmierci". Kumpel kare przyjał, w sadzie sie nie wypierał, przezył to okropnie (młodszy brat). Otylka bawi się bez wyroku. Takie fakty :-(

Też mi się nie podoba że nie poniosla odpowiedzialności za wypadek który spowodowala. Widać są równi i równiejsi. Tak, to prawda, że będzie musiala z tym żyć, ale nie ona jedna. Jest wielu ludzi którzy żyją z takim piętnem jak ona, jednak swoje pewnie odsiedzieli, bo to się nazywa nieumyślne spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym. \"dziś w telewizji bardzo wesola byla i uradowana ze swego sukcesu, bez cienia rozpaczy nad swą ofiarą\" - no trudno żeby bez przerwy ryczala. Czemu odmawiasz jej prawa do radości? To że zabila brata nie oznacza że nie może się do końca życia uśmiechać. Baz przesady.

Gość oeooir
powinna ponieść karę, całe szczęście, że nie uderzyła w auto, w którym jechałaby jakaś kochana rodzinka. Wtedy też uszłoby jej to nas sucho? Pewnie tak. Zupełnie tak samo jak z Varius Manx - robi się z nich ofiary, a w rzeczywistości powinni jeszcze iść do pierdla.

A kto Wam broni być tym "równiejszym"? Zdobądźcie kilka medali Mistrzostw Świata i Europy w czymkolwiek, to i Was tak samo potraktują!

Z tymi z Varius Manx to też mnie wnerwiają. A to koncerty charytatywne, a to 30gr ze sprzedaży gazetki... A co to nie stać ich na leczenie?

To jak już ktoś zdobędzie medal to już nie musi ponosić odpowiedzialności za spowodowanie śmierci?

A taki lekarz , który codziennie ratuje ludzkie zycie? Jakby spowodował wypadek , nie musiałby siedzieć? jak dla mnie ważniejszy od p.Otylii , której oczywiście serdecznie gratuluję sukcesów

Tu nie chodzi o sam medal, ale o zasługi dla kraju!

Gość cipcipek
o nich na GWIAZDACH pisze. dokładnie, wyleguja się w szpitaliku za nasza kase zamiastw domu lezec. a otylia fakt. popieram ze powinna w pudle siedziec.

Gość blelle
a jakby zamordowała kogoś, to też nie poszłaby do kicia, bo zdobywa medale??? Co za osły piszą, że jak coś zdobyła, to autoamtycznie nie moze być karana??

Gość onaonaona anan
do paki z nimi, tam nauczą się rozumu, tam zresztą też moze zdobywać medale, np. w szydełkowaniu

Gość tetttrrtrrtt
lepiej dla kraju się zasłuży jak będzie w więzieniu, bo tam przynajmniej nikogo nie rozjedzie

Gość wiem że ona to robi dla kasy
poza tym ona robi to dla kasy, a nie dla kraju, za zwycięstwa ma kupę kasy, a kraj to ma tam gdzie słońce nie dochodzi. Wiadomo, że bogaci muszą robić coś charytatywnie, to też niezła reklama