Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość too much

166 cm wzrostu / 55 kg wagi

Polecane posty

Gość too much

Zawsze wazylam 49 kg ale przytyłam biorąc diane35 do 58 kg :O:O:O Teraz mam 55 kg, ale cos ciezko mi idzie dalej chudnąc :O Moze ktos cos doradzi? dzieki :)

Gość przestan sie odchudzac
wydaje mi się ze to dobra waga, 49 kg to moim zdaniem za mało

Gość ja mam 168cm
a ważę 51kg

Gość kiniusiaczek
hej.. nie masz co sie łamać.. ja mam 160 w pionie i waże 55kg. zrzucam to od porodu (2 miesięcy) i waga ani drgnie (nie karmię piersią).. jak znajdziesz jakiś super sposób na szybkie schudnięcie to daj znać. pozdrawiam.

nie wiem, jak wyglądasz, często zależy to od budowy, ale obiektywnie nie jest to za duża waga.

Gość nie przesadzaj
ja mam 64 przy 164 i co z tego, aha 49 to miałam jak konczyłam podstawówke

Gość kiniusiaczek
no niby waga zalezy od budowy.. ale moja waga nigdy jeszcze nie przekroczyła 50 kg. teraz z obecną wagą czuje sie ociężała, szybko się męcze.. wstając z łóżka musze sie przekręcać na bok bo inaczej nie moge sie podnieść. wszystko poszło mi w brzuch.. oczywiście niby brzuszki można w tym przypadku robić ale jak??!! ja nie jestem w stanie zrobić nawet jednego! szczuplejsza byłam w piatym miesiącu ciąży niż teraz.. dlatego musze schudnąc! a najgorsze jest to że moge cały dzień nic nie jeść a na wieczór pochłaniam jedzenie..więc zaprzestałam sie odchudzać normalnymi sposobami bo i tak zawsze na noc mam największy apetyt.. wręcz nie do powstrzymania. tak sobie myśle ze jak bede stosować jakąś określoną diete to bedę musiała się jej trzymać i psychicznie bedę wytrzymalsza.. tylko gdzie szukać jakiejś diety cud która naprawde działa!