Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarodziejka23

TIPSY JAKIE, GDZIE I ZA ILE ?

Polecane posty

truskawa17 dzięki za info :) troche poszperałam w necie bo wychodzi na to, że jestem zacofana :P i np takie z essence nie cieśzą się dobrymi opiniami, za to z sephory są nie trwałe. califoernia nails ma coraz większe powodzenie. ale co się dzieje jak taka skórka nie pasuje do paznokcia? w końcu te naklejki muszą mieć jeden rozmiar

Gość lapremiere
Serdecznie zapraszam do kameralnego studia na Warszawskiej Ochocie. W tym miesiącu dużo promocji: ekomanicure na lakierach wegańskiej marki SpaRitual za 30zł manicure hybrydowy witaminowy marki Orly za 60zł dowolne przedłużenie żelowe z każdym zdobieniem za 100zł Pod tym adresem można pooglądać prace: http://www.nails.art.pl/

Gość nIKENATT
robie tipsy zelowe cena 50zl warszawa-wilanow . kontakt: 512655035

Gość dokładna
Jeśli chodzi o KRK, to Angel. Nigdzie nie znalazłam lepszej stylistki niż tam. Może nie są to tipsy do 100 zł, ale jeśli któraś z Was chce mieć dobre paznokcie, warto wydać. Są niezniszczalne, do ostatniego zrostu nic się im nie dzieje. Cóż - za materiał i fachowość się płaci. Tipsy za 80 zł? Porażka...

Gość ylang ylang_2
Krysienka_70 - te naklejki mają jeden rozmiar, przykładasz je do paznokcia, potem to co wystaje zaginasz, odrywasz, paznokieć delikatnie opiłowujesz żeby wyrównać i już :) rozmiar jest uniwersalny, chyba ze ktoś ma wyjątkowo nietypowy kształt to wtedy może trochę nie pasować, ale ogólnie myślę, że będzie ok :)

MANICURE-SUPER OFERTA BEZ WYCHODZENIA Z DOMU MANICURE HYBRYDOWY TYLKO 49zł. STYLIZACJA I PRZEDŁUŻANIE PAZNOKCI 50-85zł. Zadzwoń bądź napisz by otrzymać szczegółowy cennik i dowiedzieć się więcej. W celu ustalenia wizyty proszę o kontakt telefoniczny. KONTAKT: www.e-beauty.czest.pl tel: 790268134 (odpisuję na sms) gg: 42803885 e-mail: e.beauty@interia.pl Zapraszam Panie z Częstochowy i okolic

zapraszam do salonu na warszawska Wole. przedłużanie tylko na szablonie. cena80-100zł rekonstrukcja paznokci obgryzionych 100zł. manicure hybrydowy 50zł pedi hybrydowy 80zł. mani klasyczny 30zł pedi frezarkowy 60zł hena 10zł

MANICURE-SUPER OFERTA BEZ WYCHODZENIA Z DOMU MANICURE HYBRYDOWY TYLKO 49zł. STYLIZACJA I PRZEDŁUŻANIE PAZNOKCI 50-75zł. Zadzwoń bądź napisz by otrzymać szczegółowy cennik i dowiedzieć się więcej. W celu ustalenia wizyty proszę o kontakt telefoniczny. KONTAKT: www.e-beauty.czest.pl tel: 790268134 (odpisuję na sms) gg: 42803885 e-mail: e.beauty@interia.pl Zapraszam Panie z Częstochowy i okolic

Gość polka1234
a nie myslalyscie zeby zadbac o swoje paznokcie same w domu? przeciez jest tyle sklepow z naprawde profesjonalnymi produktami do manicure

Gość pazurekKOCUREK
Ja raczej boje sie przyklejania tipsow,ze paznokcie sie zniszcza mocno.ale uwielbiam wlasnie naklejki stick&go. uzywalam kiedys z sephory ale zaczelam w koncu kupowac w sklepie inter, bo wychodza taniej a sa rownie dobre (a nawet wiwecej kolorow mozna znalezc)

Gość mania b.
Tipsy robię sobie sama - pracuję na produktach New Nails. Od nich mam zarówno tipsy, jak również kleje - efekt mojej pracy utrzymuje się naprawdę długo, a wzroki mam świetne. Pracuję w Częstochowie. Jeśli jesteście zainteresowane to piszcie ;-)

Gość robie w domu
ja kupuje tipsy w sklepie dla dziewczyn ktore pracuja w salonach i za duzo mniejsze pieniadze zakladam je sama - mysle ze to fajny pomysl

Gość kafka pikafka
mi się wydaje, że sama bym sobie tak ładnie nie pomalowała jak w salonie dlateog wole w salonach

Gość robie w domu
to kup tipsy kolorowe. uwielbiam je

Gość robie w domu
poza tym, praktyka czyni mistrza pamietaj ;)

Gość kafka pikafka
jak są dwie lewe ręce to praktyka na wiele się nie zda ;) a jakie tipsy kupujesz z tych kolorowych? bo ta opcja podoba mi się bardzo, o ile jakaś mega droga nie jest

Gość robie w domu
nie chce linkow wklejac zeby na reklame nie bylo, ale ja kupuje juz dluzszy czas w sklepie neonail - tam jest w zakladkach tipsy - tipsy kolorowe. za 120sztuk placisz niecale 16zl.. oststatnio tam byla jakas promocja chyba na 20 albo 30% moze niedlugo znow cos bedzie

Gość la premiere
Warszawa Ochota ceny takie jak po domach, a przychodzisz do pięknego, kameralnego studia! Wysoka jakość usług i najlepsze produkty. PROMOCJE NA JESIEN LISTOPAD 2012 utwardzanie naturalnych paznokci zelem 60zł przedłużenie paznokci żelem + pomalowanie 80zł manicure spa( opracowanie paznokci, odzywka, peeling, maska) + lakier 50zł manicure hybrydowy 70zł pedicure frezarkowy z peelingiem 80zł paznokcie żelowe french 100zl przedłużanie rzęs metodą 1:1 200zl makijaze okolicznosciowe/wieczorowe 100zl makijaze dzienne 60zł Nie znajdziesz lepszych usług! Gwarancja zadowolenia lub zwrot pieniedzy! facebook.com/lapremiere.studio

Gość Nailarch
Zapraszam wszystkie Panie ze Szczecina i okolic na profesjonalną stylizację paznokci do Studia Nailarch na Pogodnie Przedłużanie paznokci żelem lub akrylem od 100zł Wzmacnianie paznokci żelem lub akrylem od 70zł Manicure hybrydowy Shellac 70zł Ponadto zdobnictwo artystyczne, stylizacje russian style i wiele innych facebook.com/NailArch

Gość la premiere
To ja zapraszam wszystkie Panie z Warszawy i okolic do kameralnego studia La premiere na Ochocie, ul .Boałobrzeska 37. Satysfakcja gwarantowana, gwarancja na paznokcie albo zwrot pieniędzy!!www.lapremiere.pl/promocje

Gość Paulina91_krk
ja polecam Artnail! chodzę tam od dawna i jestem bardzo zadowolona :D

Gość zapytutet
W necie dużo piszą o robieniu tipsów w Denique - był ktoś może? Jak to wygląda jeśli chodiz o cene?

A ja mogę polecić dziewczynę z Wrocławia która robi mi paznokcie żelowe,żele firmy Christrio Basic One a biały ma w pędzelku CND :) rewelacyjnie się trzymają i chodzę raz w miesiącu ale nie tylko na paznokcie.Przedłużanie rzęs 1 : 1 to w jej wykonaniu mistrzostwo :) chodziłam do wielu ale jej już nie wymienię na żadną inną :) a co jest jeszcze ważne robi na dobrych produktach i w rewelacyjnych niskich cenach (w domu ) kto chce kontakt rączka w górę :)

Gość hehehehhhehheehi
zapytutet odpal sobie stronę denique i tam masz cennik. NIe ma co robić zamętu i to mozna sprawdzic samemu:)

Gość jeees
Polecam serdecznie Chodze ja i kilka koleżanek Beauty&Me Joanna Kowalewska Sady Żoliborskie 13a Warszawa jest strona beauty-me i profil na fb, Bardzo polecam, chodzi nas kilka, naprawdę świetna i dziewczyna (Aska) i miejsce i jakość.

Gość gość
ja polecam serdecznie Paulinę, dziewczyna robi super pazurki robiłam u niej 3 dni temu i będę wracać częściej na pewno :) zapłaciłam 35 zł za klasyczne z w dwóch kolorach i naklejką na serdecznym trafiłam na nią przypadkiem na pazurkiczestochowa.jimdo.com

Gość Alutka1983
Jeżeli chodzi o Opole to zapraszam na żelowanie paznokci w przystępnych cenach,profesjonalnie i w higienicznych warunkach.Koszt paznokci przedłużonych z french i zdobieniem to zaledwie 65zł. Więcej prac znajdziecie na https://www.facebook.com/alicja.mateja.52 w razie pytań można dzwonić 665734837 :)

Gość Alutka1983
Jeżeli chodzi o Opole to zapraszam na żelowanie paznokci w przystępnych cenach,profesjonalnie i w higienicznych warunkach.Koszt paznokci przedłużonych z french i zdobieniem to zaledwie 65zł. Więcej prac znajdziecie na https://www.facebook.com/alicja.mateja.52 w razie pytań można dzwonić 665734837 :)