Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarodziejka23

TIPSY JAKIE, GDZIE I ZA ILE ?

Polecane posty

Gość asia kasia
Ja znalazłam p.Beatę w salonie denique w arkadi,naprawdę warto skorzystać,pracuje na najlepszych materiałach a przede wszystkim sterylnie.

Gość 11MT07
Szukam dobrej stylistki z Katowic. Zależy mi głównie na wysokich jakościowo materiałach, ponieważ juz kilka razy miałam żelowe paznokcie, ale wytrzymały od 7 do 10 dni. Zaraz pojawiało sie powietrze pod żelem i stopniowo odpadały. czy znacie kogos godnego polecenia ??? Prosze o pomoc !

Gość rebelian8 ania
zapraszam zielonka k. warszawy metoda żelowa przedluzenie 80zł (w tym drobne zdobienie) przedluzenie z kamuflażem (wydłużenie łożyska paznokcia, lub zamaskowanie niedoskonałości płytki) 100zł kwiaty akrylowe 5zł /szt malowanie 20zł żel na stopki 50zł uzupełnienie french 60zł uzupełnienie bez zmiany wzoru 30zł ze zmiana wzoru 70zł zapraszam do obejrzenia galerii na aniawolkaniec.blogaski.net kontakt email lub tel. - podany w galerii :) :P

Gość 11MT07
A może znacie kogos godnego polecenia z Sosnowca ? Chodzi mi nie tyle o zdobienie co o trwałość paznokci żelowych, dobre materiały ...

Gość smagda25
Witam. Zapraszam do mnie na stylizację paznokci. Zajmuje się tym od 3 lat i jest to moją pasja jak i pracą dodatkową. Pracuje na produktach znanych marek m. in: IBD, Ez Flow, Nsi. Cenię sobie każdą klientkę i do każdej z nich podchodzę indywidualnie. Zależy mi na jakości usługi. Paznokcie są wykonywane w sterylnych warunkach w miłej atmosferze. Nie jestem samoukiem, posiadam certyfikaty i zadowolone z moich usług klientki. Cennik podam na maila. Kontakt: smagda25@gmail.com, lub gg: 7313182

Gość opolanka 2777
ja w opolu robie wszystko u kosmetyczki beaty w salonie miracle albo ambra nigdy nie wiem ktora nazwa jest prawidlowa :))to jest na u cieszynkiej tam gdzie garaze nad bankiem spoldzielczym płaciłam 80zł ale były cieniutkie eleganckie i nic mi nigdy nie odpadało :) a jej numer 793713103 pozdr

Gość winogrony hhhhhhhhhh
?

Gość sisi44
Najlepsze Tipsy robi pani ola w Lejdis-art na Nowogrodzkiej w Warszawie. Naprawde idealne.

Gość tulipan62
Wiecie moze kto robi dobre tipsy w ostródzie??

Gość Kaszyna89
Witam poszukuje pani która robi tipsy w Tarnowskich Górach lub Miasteczku śląskim za max 50zl najlepiej z dojazdem do klijenta proszę o odp kasiapuch@interia.pl

Gość ewka566
Dziewczyny z krakowa, idżcie na paznokcie tu: www.estilonails.pl

Gość asik-paznokcie
Przedłużanie Paznokci Metodą żelową i Akrylową. Naturalne,french klasyczny,kolorowy ,brokatowy,zatapianie wszelkich ozdób. Pracujemy na Creative,Ibd,esn. Manicure klasyczny(cążkowy)oraz biologiczny. Pedicure. zabiegi Parafinowe na Dłonie i Stopy. Zdobienia okolicznościowe. PROFESJONALNIE!!!! przedłużanie od 100 zł. ZAPRASZAMY!!! Warszawa- Wola.ul.PŁOCKA 17 PASAŻ B,LOKAL 20 tel.022 632 21 94

a ja robię paznokcie u tej dziewczyny oto jej blog i jestem bardzo zadowolona :))))) www.monianail.blog.onet.pl

Gość betanna
W Katowicach w Douglasie 80 za żel na własnych paznokciach ,a tipsy chyba 130 ,ale pani Ola robi je naprawde profesjonalnie .

Witam:) Zajmuję się stylizacją paznokci. Wykonuję tipsy żelowe na tipsie i szablonie + zdobienia. Posiadam certyfikaty- szkoliłam się w szkole NEW NAILS w Warszawie. Prace na żelach IBD oraz najlepszych produktach. Posiadam pełną wiedzę jak pielęgnować paznokcie oraz żeby wyglądały naturalnie TIPSY ŻELOWE 60 ZŁ FRENCH 80 ZŁ ZDOBIENIA 5-15 ZŁ UZPEŁNIANIE 45 ZŁ Tipsy robię w domu-Warszawa Żoliborz-zapraszam:) mój nr gg 11579844 tel 500-561-808

Gość gooooooooooooooosia
ja robie w szczecinie u Panii Juli na witkliewicza.jest tanio i profesjonalnie.nr do niej 519131553.goraco polecam

Gość czy w Głogowie
jest ktoś godny polecenia, bo ofert jest pełno

Gość z bydgoszczy
o jej pare razy poszło-polecam

Gość melka1984
tipsy zelowe 60 zl uzupelnianie 35 zdejmowanie 30

Gość asicaG
Profesjonalne przedłużanie paznokci. Akryl i żel na tipsie i na szablonie. wtapianie ozdób,kolorowy żel,akryl... żel/akryl stopy Zapraszam (warszawa-Tarchomin) gg3577672

Gość wanilka7
Zapraszam wszystkie Panie na stylizacje paznokci, pracuje na produktach renomowanej firmy Spn, której zaufała sama doda.Paznokcie przedłuzam na szablonie, bez koniecznosci przyklejania plastikowego tipsa, dzieki któremu bardziej niszcza sie naturalne paznokcie. Dzieki tej metodzie przedłuzony paznokiec wyglada jak naturalny. Używam żelu kamuflującego, dzieki któremy mozna optycznie wydłuzyć łożysko paznokcia. Masz dość frencha na pół paznokcia? Zapraszam ! Teraz promocja przedłuzanie paznokci wraz ze zdobieniem 80 zł, przyprowadz kolezanke a za dwie osoby zapłacisz 140zł. Opole ZWM. Możliwy równiez dojazd do klientki. OPOLE 501 485 534 Kasia

Gość akrylek21
Witam zajmuję się przedłużaniem paznokci od roku posiadam certyfikat używam akrylu IBD i NSI attraction akryl clear,white,pink oraz kamuflujący który przedłuży łożysko ,posiadam wielką gamę hologramów,brokatów zatapiam siateczkę ,materiał oraz koronkę i kwiatki suszone dużo ozdób do wyboru kwiatki akrylowe,naklejki ,cyrkonie,owoce fimo i tak dalej każda z Pań znajdzie coś dla siebie paznokcie wykonuję na tipsie nie zapowietrzają się !!!! paznokcie robię u siebie w mieszkaniu Gdańsk tel 503-049-865 zapraszam french od 50zł

Gość olanails
ZAPRASZAM tipsy akryl (oraz combo) 70zl (zdobienia gratis) uzupelnianie od 50zl manicure 15zl + malowanie 5zł + zdobienia 5zł utwardzanie naturalnych pazurkow arylem 40zl +zdobienia 10zł sciaganie tipsow bez ponownego zakladania 30zl ŚWIDNIK, LUBLIN 692-641-696 (popsiadam dyplom ukonczenia kursu z przedluzania i zdobienia zainteresowanym wysylam zdjecia swojej pracy mailem

Gość www.fashion-look.pl
Witam:)polecamy Nasz gabinet kosmetyczno-szkoleniowy Fashion- Look Żory os.KS.Władysława26 obok przychodni. W miłej i profesjonalnej atmosferze(jesteśmy międzynarodowymi instruktorami oraz wykładowcami szkoły TEB). Można u Nas wykonać wszystkie zabiegi oraz wyszkolić się.Np:wykonać tipsy(60,-/70,-uzupełnienie drobne35,-pełne50,-)oraz wykonać szkolenie (do końca roku PROMOCJA350,-CERTYFIKAT UE)makijaż premanentny,percing,mezoterapia igłowa,laser...więcej informacji uzyskacie na Naszej stronie www.fashion-look.pl

Gość Anka Szczecin
A ja polecam P. Gosię salon PINK W Szczecinie....właśnie go odkryłam;)PODOBNO ROBI PAZNOKCIE OD NIEDAWNA ALE MI ZROBIŁA PO PROSTU PIĘKNIE.Co prawda trwało to 3 godziny ale wszytko tak dokładnie, że naprawdę nie było siĘędo czego przyczepić. Szczerze mówiąc nigdy nie miałam takich idealnych paznokci.Po prostu cud miód itd;)

Gość Studio Impression Magdalena Ha
www.tipsymagdy.blog.onet.pl Witam. Jestem kwalifikowaną stylistką, ukończyłam 3 kursy zakończone egzaminem i wydaniem certyfikatów. Pracuję na produktach tylko do użytku profesjonalnego Beautica Spn Nails, którym zaufała nawet DODA. Prócz standardowych zdobień typu brokatowy french, wtapianych ozdób, wykonuję paznokcie koronkowe, z dziurkami, kolczykami, cyrkoniami Swarovskiego i akrylowymi kwiatami 3D, które cieszą się największą popularnością. Wprowadzam wodę do paznokci. Wyróżniaj się, wywieraj zazdrość, wrażenie! Przyjdź do „Impression”. Z początkiem roku 2010 otwarcie gabinetu kosmetycznego ! Wykonujemy: -manicure 20zł, -zabieg parafinowy na dłonie 20zł -przedłużanie paznokci na tipsie 80zł -przedłużanie paznokci na formie 90zł, w tym rekonstrukcja paznokci obgryzionych, z defektami, french White & Pink, naturalne, clear -utwardzanie naturalnej płytki 45zł, żelowanie płytki 60 -odnowa / mała korekta (uzupełnienie) 60zł /35zł -kamuflaż NOWOŚĆ!! 5zł -naprawa paznokcia 7zł -ściągnięcie masy żelowej, tipsów / z manicure 25zł /40 zł -czyszczenie paznokci od spodu 5zł -kolczyk 5-10zł -dziurka z cyrkoniami; w zależności od kamieni od 5zł -koralik w dziurce „kręciołek” 15zł -pazurek oczko wodne 15zł -zdobienie akrylowe (cieniowanie, wodne pazurki...) 5zł -zdobienie flex brush, panterka, koronka 10zł -kwiaty akrylowe 3D od 2,5zł za szt. -cyrkonie Swarovskiego 0,50-1,00 zł za szt. -logomania (Dior, D&G, Gucci, Playboy itp.) 1zł za szt. -pozostałe ozdoby GRATIS -przedłużanie włosów metodą MICRO RINGS EXTENSION 550zł Pozdrawiam i zapraszam do siebie. Studio „IMPRESSION” Magdalena Hajok 41-706 Ruda Śląska Halemba; Ul.1-go Maja 39 stare kino, w solarium SunLine zapisy - 668-442-590 www.tipsymagdy.blog.onet.pl

Gość asicaG
Witam. Przedłużaniem paznokci zajmuję się już kilka dłuuuugich lat:) Wykonuję akryl i żel na szablonie jak i na tipsie. Metodę dobieram indywidualne i nie zdarzyło się jeszcze aby klientka była niezadowolona. Paznokcie naturalne,klasyczny french...zdobienia kolorowym akrylem i żelem...wtapianie wszelkich ozdób... Modelowanie paznokci obgryzionych-super efekty. Do wykonywanej pracy podchodzę z pasją tak więc nigdy nie jestem znudzona stylistką bez zapału:) Zachęcam do skorzystania z moich usług:) Do końca listopada wyjątkowo atrakcyjne ceny!!!! Zapraszam (warszawa-Tarchomin i nie tylko:)) tu niestety tylko kilka fotek(reszta stracona:() http://nasza-klasa.pl/profile/29696508 gg3577672