Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamkaa

cytaty z fotka.pl

Polecane posty

Gość hehehhehe
Hmmm....JeSteM JaKa JeSteM...Czasami zwariowaną...czasami głupią....czasami postrzeloną...czasami wesołą....a czasami smutną.. ale zawsze szczerą az do bólu 20-stolatka... Co lubię OOO... hmmm... cio ja lubie... hmm.... coca-cole... snikersy... tanczyc ...i wiele innych rzeczy... :o)) Czego nienawidzę Hmm...nie lubie...yyy...nio wlasnie czego ja tak naprawde nie lubie ...sama nie wiem ....chyba mojego braciszka (chociaz bez niego byloby szaro i nudno ) ii jeszcze nie lubie wczesnie wstawac Buu... i nie lubie zakłamanych ludkow fuj fuj .... i jeszcze troszke tego nie lubie i tamtego troszeczke tez ... :o) aaa i jeszcze bardzo mnie denerwują laseczki , które kopiują moje zdjęcia .....nawet nie wiem w jakim celu... :/

Gość BOZESZ TY MOJ

Gość Ty Też Tere Fere
widzisz i nie grzmisz :D

Gość Wiecej wiecej

Gość upppppppppppp

Gość Xyz...
siemka,radek jestem,jestem z takich osob co wiedza co to jest zycie:)wraz z kumplami rozkminiamy skad pieniazki na melanz i szukamy jakies jumki:)))))chetnych na melanz zapraszam na gg9176471(numer do biura melanzownikow)uwaga:oferta dotyczy tylko plci zenskiej:))))))) -- CZESC MAM NA IMIE KAMIL ! JESTEM ZWARIOWANYM 15 LATKIEM ! SZUKAM KOLEZANEK I KOLEGOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -- A więc ma byc o sobie przede wszystkim lubie piekne i szybkie samochody oj bym zapomniał i piekne dziewczyny np.... bo co ty był by swiat bez kobiet co nie. -- JAK KOMUS DAŁEM OCENKE PONIZEJ 8 !!! To naprawde niechciałem....prosze sie domnie odezwac a odrazu to naprawie!!! ee nio dobra rozumiem ze niejestem jakis tam super... :P:P ee nio ale jedyneczki ?? powaga tak ze mną zle??ehh nie no hmm ..dobra to jak macie odwage dac 1...( ja niemam odwagi dac 7 :P )to moze byscie chociaz napisali dlaczego... Edit: Nio i pienknie...znowu ta pani krecik852 dała mi 1 ehh nio ja oczywiscie 10 posłałem pierwszy...nio dobra lekko sie wkurzyłem:P i chciałem doniej cosik napisac a tu nawet komenta dac niemoge no centralnie....ehh ja sie tu staram ...WNIOSEK ??? MAM ZADOBRE SERDUSZKO .... :) nio ale kazdy niech tam robi jak uwaza :P moja 5 jedynka :(:( Wielkie dzienx za wszystkie komenty i głosy !!!!!!!!!!!! te prawdziwe i te nieprawdziwe :P pozdro all -- CzEsC! MaM Na ImIe MaTeuSz I BaRdZo LubiE ImPrEzOwAc!:):):) LuBiE SiEdZiEc Na KoMpIe I UwIeLbIaM PrZeByWaC W ToWaRzYsTwIe MoIcH KuMpLi:):):):) -- elo samice!! Oto ja: codziennie oglądam nowy odcinek ''Mody na sukces'', słucham Radio Maryja i kocham wielebnego ojca Rydzyka. he -- Lubię- lubie duza dawke alkoholu polaczony z maluska dawka THC:)))))lubie tez dziewczynki,siedziec na rynku na budach:))))) -- mmm... LODY ! -- ładne dziewczyny, dobre ciuchy, miłych ludzi, O.S.T.R.a, szybkie samochody, deske, rolki, piłke do kosza , , luz w spodniach, :) lubie moich ziomów, moje zwierzaczki domowe :) spać,imprezki, koncerty hip-hopowe robic fotki moja nieudolną cyfrówą :), łamać sobie nogi :)Harnasia,Freq :) oraz 20 light :) -- ---> Oglądać fajne dziewczyny na fotce... !! ---> Dziewczyny... !! ---> Imprezki... !! ---> Robić sobie zdjęcia... !! ---> Ruskie disco polo... !! ---> Moje kochane koleżanki... !! --> Odwalać maniane... !! -- -Trampki moje kochane czarne :D:D i Ogulnie trampusie muszą być !! -- Na PiErWsZyM MiEjScU Sa DzIeWcZyNy OcZyWiScIe ,Na DrUgIm MiEjScU Sa BrOwArY HeHe I OcZyWiScIe DoBrA ZaBaWa ;d;d -- Nienawidzę- PAWEŁKA ZE ŚMIŁOWA ! NASZEGO SZKOLNEGO PAKERA I STRITBALOFCA -- ---> Jak mi się film urywa... !! ---> Pantalonów... !! --> Jak ktoś bez powodu daje "1"... na fotce... !! ---> Jak moi kochani są na mnie obrażeni... !! -- nienawidze jak chłopak bije dziewczyne tomnie denerwóje i odrazu ruszam na pomoc hehe. -- - PeWnEgO tYpU kObIeT - JaK kToS zUcA nOwYmI sLoWaMi KtOrE zNaCzA cO iNnEgO nIz SiE mYsLi - KlAmStWa - SzKoLy - GdY rAno KtOs MnIe BuDzI - PaNi Od MaTeMaTyKi (oBrZyDzA mI tEn PrZeDmIoT) - GdY mOjA sIoStRa UdAje Ze uMiE sPiEwAc I tAnCzYc -- Wojtka ciula Wójcika,Chamstwa, głupoty, pustych lasek, cwanych facetów, zanatto wulgaryzmu, , Donia, Liroja i innych, dwulicowości, oszustwa w miłości, kłamstw... chodź zdzrzyło mi się i to wielkie... , szpinaku, watrubki, lodow o smaku gumy do żucia, gipsu na nodze, fauszywych przyjaciól,okocimia,karmi bleee fajrantow :) fuuuj -- WYMARZONY SAMOTNY... !! :( ale jesli jakaś dziewczyna chciałaby to zmienić.... to niech się odezwie... !! :) może to właśnie Ty będziesz tą (jedyną) :D czekam ciągle na Nią... mam nadzieje że niedługo Ją znajde... :) Jak narazie buziaczki dla wszytskich dziewczyn... :*:*:*:*:* hihihi :) -- Szukam dziewczyny najlepiej a raczej słuchającej rocka lub Metalu nie jakiejś plastikówy czy dziecka techno (juz bardziej wole HH). Najlepiej jakby miała własny styl i własne zdanie. JEŚLI TAKA JEST TO WCIĄŻ NA NIĄ CZEKAM !!! -- JAK NARAZIE STANU WOLNEGO :) ehehehe..........SZYBKO SIE TO ZMIENIA :P ...ALE MOZE WKONCU NA KOGOS ODPOWIEDNIEGO TRAFIE :).....NIE MAM WYMARZONEJ DZIEWCZYNY ALE NAJPIERW MUSI MI SIE SPODOBAC ZEWNETRZNIE CHOCIAZ TO NIE JEST WAZNE...A POZNIEJ "BADAM"JEJ "WNETRZE" :P:P:P:P:P:P:P (serduszko... :P -- Chyba juz znalazlem ale nie wiem czy to ta jedyna. Nie chodzi o to ze z nia chodze ale mam ją na oku :)

Gość wapno
Wogóle To JesteśMy zaJebisTe ;D No i jedyne w Swoim RodzaJu :P BoSsKie :P Troche Pojebane ;) Ale Tylko Troszkę ;) no i Extra Super Odlotowe ;D Wogóle AgentKi 8o8 ;D Odpierdalamy Nie Złe Fazy :D

Gość wapno
Co lubię ~ Przypał ~ Piwko [i różnego rodzaju alkohol] ~ Fajne Filmy ~ Jeździć CioPongami ~ Lodogryf ~ Robić Siare ~ Szotkie Owoce :) ~ Komplementy :] ~ Wypady na Miacho :) ~ Jeździć na Saneczkach :D ~ Brechtać się na głos :) ~ Komórki :P ~ Jeździć windą w Galaxy [no i chodnikiem też lubimy] ~ Oczywiście tesCo :) ~ Gygy :) ~ Robić wyliczanki na środku chodnika ~ Nie ogarniętego z galaXy ~ Misiee :) ~ BuSiaki Od Łukaszka ~ Ładnie wyglądać ~ Wszelkiego rodzaju ładnie pachnące perfumki :) ~ CiuCiu [i Syskie inne Słodycze] ~ Frytki :) ~ Wchodzić do Pralki i robić Pranie reczne :) ~ Siedzieć w Wannie i udawać żółwia :) ~ Tańczyć [czasami to nie jest podobne do tańca ] :) ~ Głośno słychać muzy ~ Ryzyko ~ Shake ~ M & m'sy ~ Grać w Ku'Ku na fizyce :) ~ Żelki ~ Ptasie ' MleczKo ;) ~ Zestaw : TymBark & TwiSsssT ;D ~ Lody > AmerYkańSkie < ~ Gorący PiacH ;) ~ FaleE ~ Pania z NettO ( Trzy Razy Przy JednEj LasCe jeJ Sie Kasa zacieŁa ;D Pozdro ) ~ Zachody Słońca :) ~ MarzyĆ ~ Mieć PiękNiusie i SłodziuSie Senki ~ KosmetyKi ;) ~ NaaLeśNiki ~ Budyń CzekoLadowY ;D ~ Mierzyć Puste LaleCzki ;)

Gość wapno
Czego nienawidzę ~ Nudy ~ Jak Nas "nie ogarnięty" goni :[ ~ Czekać na winde w gaLaxy ~ Jak Się Chodnik Popsuje i Trzeba iść o własnych siłach :P ~ Jak Security się czepia :[ ~ Jak w Samie Myślą że jesteśmy złodziejkami ~ Jak jakiś dziaducha alkoholu nie chce kupić :| ~ Jak ktoś nam rozkazuje ~ Babet co się rzucają na miejsca w CioPongu ~ Jak Nam autobus TesCo ucieka :> ~ Kanarów ~ Jak chcemy jechać 5 a tu się okazuje ze to 7 :P ~ Babet co pieją w kościele ~ Jak "lirOy" się nas Czepia :) ~ Jak Jakiś many z Pachami na nas w Autobusie Leci :| ~ Lasek które uważają się za 8 cud świata ~ Jak ktos do nas na gadu pisze: - co powiesz ? - co robisz ? - poklikasz ? - z kąd klikasz ? ~ no i Wiele wiele innych Rzeczy :) to wszystko wyzej opis 16 latek ktore zrobily wspolny profil ;]

Gość feyhjhfs
zamiast wypisywac podaj lepiej linki do tych stron, a moze to tajemnica?!

Gość wapno
o sobie Chodze Do Gim 14 W Sz-n :):) Kocham Moich Ziomkow :):) Z Regoly Wszystkim Stawiam !O Bo Jestem Dobra :P:P Co tu Dużo Mówić :) Wystarczy Spojrzeć na moje fotki i już widać, że jestem ... Hehe ŁADNY oczywiście !! Wchodzcie, komentujcie i zostawiajcie 10 ;] Pozdrowionka dla tych którzy odwiedzają moją fotke xD Cye :PP A więc jestem człowiekiem bardzo ostro pierdolniętym, dla niektórych pozytywnie dla mnie niestety nie xD Mieszkam w Szczecinie i uczę się w gim. 14 xD Jestem lekko sfazowany, choć łatwo mnie wyprowadzić z równowagi, jestem często zajęty. Lubię puszczać betonowe teksty xD Robić z siebie idiote xD I tak dalej można by wymieniać :P Jestem Truckomanem - jest to pojęcie względne, jako że uzależnienie to występuje w dwóch rodzajach. Pierwsze z nich - Zmuszanie się do oglądania zdjęć ciężarówek, a drugie zaś polega na odczuwaniu głodu do jazdy :) W moim przypadku oba rodzaje się sprawdzają. Mam dość niską samoocene, ale mam jedną zasade: lubie *chodzic siku w pole (tylko pare osob wie o co kaman :D), *gwalcic kogos :D:D, *gdy ktos o mnie mysli, *robic siareee, *chodzic na zakupki, *dzien moich urodzin : *nie moge pominac Macka Zakoscielnego... Mrauuu :D:D, *robic wioche w szkole :D, *miec fajne sny... :D:D:D, *flirtowac- emm... to jest to :), *ogladac momenty pocalunkow w filmach :D, ~ AneMia SquAd (PozDro) ~ MiejSkiCh ZapIerDalacZy (PozDro) ~ AnEmia StyLe xD ~ LubiĘ CzŁapaĆ ~ MóWić JaK DebIl ~ MaNdarYnĘ ~ WaŁy ChroBreGo ~ BrehTać na BloGu ~ TruCks xD And BuSes xD ~ ZaPierCzyCzać Z WaŁóW Na ZaWa z BuCiNksA xD ~ RobIć Z SieBie iDiotĘ ~ Fazować z Justyną (www.lovee14.fotka.pl) ~ OgLądAć 18eLa xD Na WałAcH Of KorS ~ Dostawać eSeMeS'y :] ~ Być niższym od każdego :] ~ Ćpać Tic Tac'i x] ~ Tyrać się z Mickulem (Pozdro geju) ~ 30% dziewczyn które znam :] - dziecko (chłopak) 14 lat wymarzony Wymarzony partner POGOŃ SZCZECIN TO MOJA WYMARZONA PARTNERKA :*:*:*:*:* POGOŃ SZCZECIŃSKA ALBO ŻADNA :) PISZĘ TO DLA TYCH KTÓRZY NIE ZNAJĄ SIĘ NA POGONI SZCZECIN !! TRENEREM SZCZECIŃSKIEJ POGONI JEST MARIUSZ KURAS . MAJDAN ZNÓW GRA W POGONI :) NAJLEPSZYM PIŁKARZEM POGONI JEST EDI ANDRADINA !! POGOŃ JEST NAJLEPSZYM ZESPOŁEM W ORANGE EKSTRAKLASIE :] POGOŃ BĘDZIE MISTRZEM POLSKI :* Jesteś zajebista laska, ale za często ustami mlaskasz.

Gość hehehehehej
odswierzam lalaa

Gość Błehehehe
jacy wy jesteście żałośni. to piszą zazwyczaj młodzi ludzie a oni żyją jeszcze imprezami i innymi gównami, jak każdy inny w ich wieku, mają inny poglad na świat więc głupie hasłą "to ma być przyszłość polski" weźcie zachowajcie dla siebie.

Gość myszkaohio
Przyznam szczerze, że mój ideał zmienia się wraz z chłopakiem laugh.gif Dla mnie wygląd jest sprawą drugiego rzędu, ważne co ten ktoś sobą prezentuje. No ale wracając do tematu msn-wink.gif mój ideał wyglądu chłopaka - trochę wyższy ode mnie (ale nie za bardzo, bym nie musiała drabiny brać, by go objąć za szyję biggrin.gif), misiowaty pysiowaty ( happy.gif ), krótkie włosy koloru ciemny blond, niebiesko - szare oczy msn-wink.gif Ważne, aby było mu zawsze ciepło, bo zima idzie, więc "kaloryferek" byłby wskazany biggrin.gif

\"Czarny Charakter Drobna uwaga - prawie wszystkie piszą że są szalone (smutne to, że mamy naród w takiej kondycji ) a najbardziej mnie rozpie**ala też bardzo częsty tekst \"lubię dobrą/ambitną muzykę\" a w opisie rodzaj sluchanej muzyki: disco, techno \" Jak najbardziej racja że to jest ambitna muzyka:classic_cool: :P.

Ten tekst powalił mnie na kolana: NIENAWIDZE *jak chlopak sie wstydzi do dziewczyny podejsc buhah...tylko polacy tacy sa :/ ...turcy odrazu podchodza Tysiąc razy się zastanowię zanim zdecyduję się na potomstwo.:(

Fajny topik, zapewnil mi dobry humor na dzisiaj :D Co do tych dzieciakow to tak na nie najezdzacie jakbyscie sami w wieku 15 lat byli dojrzali i madrzy :P

macie heheh Czego nie lubię -zazdrości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -gorących trzynastek, które myślą, że jak mają tapete na ryju to są miss wdzięku -kiedy jestem bezradna -kiedy muszę kogoś zranić.. -jebanych staruch, które myślą, że wszystko im można -kiedy ktoś mnie non stop kontroluje -horrorów -XEROgirl, czyli adka szmatka -panienek w stylu \'głupia picza\' -kiedy muszę r0bić coś na co nie mam ochoty -zimna -dentysty -wszystkiego co kokosowe i miodowe -być sama kiedy jest ciemno.. -mleka -żwirka muchomorka i kobiety z wąsem buahahhaha -czarnych skarpetek!!! -(...) Panna ma 17 lat....

Gość sie zastanawiam
z jednej strony chce sie smiać ale z drugiej.. :O to jest przykre, ciekawe co za 10 lat będzie, małe dzieci chyba beda sie 'lansować' na fotce.pl ;/ aż szkoda mi pisać bo to STRAASZNE

Gość Izek
wyje se ładnie ;] hm i niby fotka.pl jest od lat 15. przeraża Mnie to..

Gość kasiulica
o mamo! pomocy! z dziecmi na leczenie

Gość katranka
Hmmm no dzieciakom nie ma się co dziwić, w tym wikeu różne brednie się wypisuje;) gorzej jak czytasz opis i wyjesz ze śmiechu a spojrzysz na wiek i ponad 20;)

już dawien dawno temu spostrzegłam co się wyrabia na tej fotce i jak okrutnie i beznjadziejnie głupi potrafią być ludzie..w zasadzie to nawet śmieszne jest, gdy czyta się wypociny \"szalonej 13-tki\", ale wieje ostrą zgrozą, gdy takie cuda wypisują ludzie nawet po 20 :o A pIsMo PoKeMoNóW DoPrOwAdZa MnIe Do JaŚnIsTeJ KuRwIcY

już dawien dawno temu spostrzegłam co się wyrabia na tej fotce i jak okrutnie i beznjadziejnie głupi potrafią być ludzie..w zasadzie to nawet śmieszne jest, gdy czyta się wypociny \"szalonej 13-tki\", ale wieje ostrą zgrozą, gdy takie cuda wypisują ludzie nawet po 20 :o A pIsMo PoKeMoNóW DoPrOwAdZa MnIe Do JaŚnIsTeJ KuRwIcY

Gość WhateverDD
Mam 15 lat i muszę stwierdzić, że nie wiedziałam, że ludzie w moim wieku są tacy ... "puści"... Bo inaczej nie da się tego określić! Jeśli chodzi o "przypadki" opisane w tym temacie ... ;/ To nie jest śmieszne, to jest żałosne! Też mam konto na fotka.pl, tymczasowo bez zdjęć i takich głupot niewypisuję, trzeba mieć tupet! A poza tym... "Wymarzony partner" - dziewczyny w moim wieku lub młodsze wypisują takie głupoty, że szok ... Niech staną na ziemi i nie szukają związku na siłę i... W TYM WIEKU!! Bo po co? Przygoda? Raczej .. :| Można mieć znajomych, spotykać się z nimi, od czasu do czasu jakaś mała domówka ... To rozumiem, bo to jest teraz normalne... Choć słyszałam i czytałam na tym forum, że seks też jest już "zjawiskiem" z którym spotyka się "fizycznie" niejedna małolata, niejednokrotnie JESZCZE młodsza ode mnie! :| Ehhh ... I pomyśleć, że to jest przyszłość Polski ... Ale kto wie? Może w innych krajacg też tak jest? ...

Gość aibic
jedym słowem żal.. i później dzisiejsza młodzież się dziwi, że ma taką, a nie inną opinię.. sama mam 15 lat i jak patrzę na opisy osób w moim wieku to nie wiem czy mam płakać, czy smiać się.. próbują upodobnić się do zagranicznych "gwiazdek" typu Paris Hilton.. czytają tylko bravo girl i słuchają tokio hotel, w głowie tylko krótkie spódniczki, komórka, zakupy.. co druga osoba pisze, że lubi piwo i co weekend jeździ na jakieś imprezy.. chyba jak sobie narysują, i po co to piszą? Pod publikę, myślą, że tym zainponują innym/ starszym osobom :] co ten internet i telewizja robi z ludźmi ;) Przykładowo opis jednej dziewczyny z rankingu "najładniejsze" na fotka.pl : Papierosy :lubię Alkohol : obojętny Mój opis : CuŻ Moge Powiedziec O Sobie Przez nie Ktore OsoBy JesteM LubiaNa a PrZeZ nIe KtOre niE:( No aLe To Akurat Mi nie PrZeSzkaDzA MoWi Sie TruDno HeHe:D:D LuBie ChOdZiĆ Na SoLarIum O Ile tYlko To MoZliWe a Tak PoZa Tym TeRaZ ZajeŁaM Sie RoBienieM PaZnOkCi i zapRaSzam WszystkiE DziEwcZyNy Ktore chce Miec FajNe PaZuRki a Tak Oprocz Tego MaM BaRdzO KoChaJaCa MniE OsoBę MichalQ MoJeGo KoChANeGo Buziaki:*:**:::**:*:*:*:*:**:*:**:*:**:*:**:*:**:*::*8 O moich zainteresowaniach Hm.... No SpOro IcH JeSt......Np:MiChaŁ to Na Pierwszym Miejscu hehe:D:D:D Np: RoBiEnie PaZnoKcI:D:D:D Np:ChOdZeNie Na SoLaRiUm ITD ITD QRDE WIECEJ NIE POFFIEM :P:P:P Co lubię LuBiĘ MiChAła:PPP LuBię SoLaRiUm LuBię PAzNoKCie LuBię CuKieRki LuBię MoJeGo BrAcISzKa:) LuBie MoJa RoDzInKę:) LuBię Być KoChaNa LuBię TaTToo:D LuBiE NiGGee:P:P LuBię MiŚki PlUsZoWe LuBie Być W CenTruM UwAgI LUBie ByC z MiChaŁkieM Lubie sie UcZyĆ :D:D LuBie Siebie:D:DD:D:D:D LuBie Zycie Noi WoGuLe Ja Lubie siebie i MiChaŁa hehe:D:D: LuBiE MoTyLeCka:P:P:Pbo z Ta WaRiatKą Do KlaSy ChoDzę (lubie cie AngElInko):* Lubie Cukierki Lubioe fajne furki Lubie szkolkkee Lubie Tel Kom Lubie Maline z mojej kl Lubie Nataszke tez z mojej kl Lubie Bmw Lubie Kroliczka PLAY BOYA:*:*ON JEST SLODZIUTKIeheheh Czego nie lubię nie lubie przemocy upierdliwych facetow pomidorów falszywych ludzi byc smutna:( nie lbuie mysz,szczórów robakóww....ech...ochyda:P Wymarzony partner _________69____________________66___________ __________66669_______________6666___________ __________9666666____________66666___________ ___________66666666_________666666___________ ____________66666666_______6666666___________ _____________666666669_____6666669___________ ______________666666666___9666666____________ ________________66666666__6666669____________ __________________9666666_966666_____________ ______________________966666666______________ __________________66666666666________________ ________________666666666666666______________ ______________6666__66666666666______________ ______________666666666666666666_____________ _____________6666666666666666666_____________ ______________666666666666666669_____________ _______________6666666666666666______________ __________________9666666666666______________ ___________________6666966669_______________MiChAł MóJ KoChAnY NaJuKoChAńSzY Na ŚwIeCiE........KoChAm CiE KwIaTuSzKu........BuZiACzKi.......:*:*:** wiek 18 lat ! Pogratulować inteligencji jednej z "najpiękniejszych kobiet" na fotka.pl