Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikiriki

Czy wierzycie w UFO?

Polecane posty

Gość sssssssssd
filmiki z ufo http://www.hbccufo.org/modules.php?name=News&file=article&sid=4510 ciekawy filmik http://videos.caught-on-video.com/hottestvideos/1/70C3A00C-50AD-4777-8E34-9CB0567C7899.htm lub http://www.crowdedskies.com/2006_alien/video_criatura.avi kolesie grali w piłke i nagle z za słupa wyłania się dziwna postać... materiał nagrany na komórke

Gość xing-zork galaktyka centauri
i co z tego ze was jest wiecej??jednym strzałem mojego dezintegratora-molekularnego rozniósł bym ta smiezsna planete w pył,ale mam po prostu niezła frajde z obserwowania jak się zabijacie i niszczycie wasze otoczenie dla róznokolorowych papierków które zwiecie pieniedzmi :)

Gość i wy naprawde w te bzdury
wierzycie? Nie wierzę! :D

Ja też nie wierzę :o Dlatego niech mi to ktoś racjonalnie wytłumaczy, bo chyba siłą rzeczy uwierzę. :o A ten ostatni filmik ło matko :o Wiałabym a nie filmowała :o

Nie wiem co na filmikach, bo mi się nie otwieraja Ja wierze tylko swoim zmysłom w tym wypadku, czyli temu co widziałam Ale napewno nie będę się tym fascynować i doszukiwać we wszystkim zielonych ludzików. Jestem przekonana, że ten obiekt , który ja widziałam był jakimś eksperymentem nas ziemian.

Ja mam tu mnóstwo blokad pozakładnych, bo piszę z firmowego, ale wieczorem sobie zobaczę

Gość cast away
Ciekawe spostrzeżenia ;) :D tak zaś na serio - nie wszystko UFO co się świeci, a ściślej - nie za każdym tego typu fenomenem stoi pozaziemska cywilizacja. Mogą być to przybysze ze światów równoległych, chrononauci lub mieszkańcy podziemi naszej planety (!) - wszystkie te możliwości są uprawnione. Obserwacje tego typu o którym mówicie są bardzo częste. Czy należy się ich bać? Niestety często tak, chociaż znacznie dla nas niebezpieczniejsi są raczej inni ludzie z tej ziemi... tak to już jest. Jakby ktoś był chętny porozmawiać niech wpadnie na temat "Duch" pod "Zdrowie" ale wieczorem

O kurka niezły ten filmik,o matko ja bym chyba się poszczała ze strachu heheeh

Gość ja wierze
ale mnie nie sluchajcie, bo wierze we wszytsko, taka glupia jestem, nawet wierze, ze w tym kraju sie jeszcze kiedys normalnie zrobi. Cos jest ze mna nie tak wyraznie...

Gość Miałem ponad 10 lat
Wracałem do domu na 4 pancernych (chyba o 9 ) w wakację. W pewnej chwili zobaczyłem coś lecącego lśniącego,podobnego do żelazka,ale bez rączki. Pomyślałem,że to myśliwiec,chociaż leciało to za wolno,ale się nie żadnego dżwięku nie doczekałem ! A szybowiec ani balon to napewno nie był ! Nikomu nie powiedziałem ! :(

Gość Miałem ponad 10 lat
bałem się ze jak powiem to porwie mnie Cia i zrobią mi sonde analną :(

Gość raczej nie

Gość galaktyczny wędrowiec
spora część statków to ziemskie konstrukcje, prawie zawsze bezzałogowe, Amerykanie mają ich obecnie 570 sztuk. Pozostałe to pojazdy "obcych", ale nie są oni tak obcy jak się wydaje... w pewnym sensie. Niestety "Ich" jest tysiące razy więcej, a część z nich planuje przejąć planętę we współpracy z częścią ziemskich rządów. W praktyce większa część rzeczy, która się wydarza ma powiązania z Obcymi, maja w tym swój interes i gorliwie dąrzą do osiągnięcia zamierzonych celów, nie licząc się ze zdrowiem czy życiem ludzkim. Ludzka moralność jest im obca. Służą sobie, a nie nam, chociaż mogą wmawiać (manipulować) nam, że robią to dla naszego dobra, ich technologia pozwala ogłubiać tłumy, wpływać na przywódców, podszywać się pod postacie religijne (dla wierzących) wszystko to aby wykorzystać ludzi i zasoby planety dla własnych celów. I tu uwaga do tych co widzieli UFO lub mieli jakieś niejasne sny/wizje z ich udziałem - to może być czubek góry lodowej, możliwe, że nie pamiętacie bardzo wielu zdarzeń, możecie mieć też zaimplantowane fałszywe wspomnienia. Zapytacie się jak się bronić? Jedynie zdobywaniem wiedzy i rozwojem świadomości, oraz stanowczym sprzeciwem wobec nieludzikich praktyk i prób przejęcia kontroli/władzy nad ludźmi. Ogromna jest też moc ludzkiej energii psychicznej, ludzie nie są słabi, jak niektórzy próbują im wmówić.