Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

Gość prezent
Angel... Cholera, teraz widać, w których firmach jak się pracuje :D

Gość kawa z mleczkiem
no u mnie jakby jechali na baze z granicy 3 h to bym zapytala dlaczego tak długo? hahaha Angel a czym Ty sie zajmujesz w firmie?

Gość kawa z mleczkiem
zaraz się jeszcze okaże ze prezent do kadrowa która siedzi ze mną w biurze i ma komputer odwrócony do mnie tyłem...i sobie ze mnie jaja robi.. JAk w tej reklamie co koleś ogląda na laptopie w pokoju jakąś laske która w kamerce pokazuje swoje cycki, a potem ubiera spowrotem koszulke z królikiem czy czymś tam - mama go woła na obiad - on schodzi, jego siostra tez - on patrzy a jego siostra ma koszulke z królikiem hahahahhaaa

Gość prezent
Kawa a ta kadrowa niezła jakaś? :D

Gość kawa z mleczkiem
50 lat ma :D ale jest rewelacyjna - taka agentka jakich mało.Mamy wspólnie tresowaną muchę, śpiewamy hiciory z radia..pijemy...ogólnie równa babka

Gość prezent
wiek nie odpowiada :classic_cool: Ale też jestem fajna :classic_cool:

Gość prezent
i trzymam pająka w słoiku na biurku :O :D

Gość kawa z mleczkiem
pająk by nie przeszedł... nie lubię, poza tym przestraszyłby Stefanka (mucha). Za to mam na biurku kaktusika i zwierzaczki zrobione z folii aluminiowej po śniadanku :P

zajmuje sie zleceniami dla kierowcow- szukam im ladunkow :) ,wystawiam za to faktury itp.... w tej chwili mam luuzy , bo jakos tak mi sie wszystko ladnie i szybko znajduje na czas :D , a nawet przed czasem ... na szczescie ich nie rozliczam :) gozdzik , a Ty gdzie pracujesz? w jakiej branzy ? (chyba innej , bo pracuje ,a nie sie obija :D ) na biurku mam lekki nieporzadek, ale to dla niepoznaki zze niby jestem czyms zajeta ;) jak ktos do mnie wchodzi ... :D ... no i akwarium kuliste z zolwiem - kamiennym ,alei tak KAZDY sie pyta dlaczego ten zolw ma tak malo miejsca ... zawsze odpowiadam ze i tak mu wszystko jedno ,bo go utopilam :D

Gość prezent
Jeszcze godzina... Jestem ciekawa tego dzisiejszego spotkania. Zastanawiam się czy im powiedzieć, czy nie... Wiem, że to głupie, ale dręczy mnie to.

Gość kawa z mleczkiem
acha - czyli typowa spedycja.Ja bardziej - porzadkowanie bajzlu w papierach w transporcie - mamy 14 aut na razie. Moze masz dla mnie jakieś fajne zlecenie?hahaha najlepiej jakieś na Portugalie ;)

Gość prezent
Ja Wam powiem tak- jestem oficjalnie kadrową, prócz tego: - wystawiam faktury, - rozliczam kierowców, - mam część księgowości na głowie, - banki, urzędy, sądy... - spedycją (czyli tym co robi Angel) zajmuje się jak chłopcy są na urlopie, albo chorują ;) jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego :P:P

Gość kawa z mleczkiem
prezent - na pewno sami zauważą...poza tym jak weźmiesz na spotkanie "męża" to nie będą czuli sie swobodnie i normalnie nie pogadasz..bedzie chyba jeszcze gorzej. Chyba ze chcesz im dopiec

Gość kawa z mleczkiem
u nas od spedycji sa tylko chłopaki - znają biegle po pare języków i są w tym świetni.Kobietom wstęp wzbroniony. Dzieki Bogu hahaha Ja bardziej zajmuję sie controllingiem, ale przy okazji dostaję te wszystkie papierzyska do wprowadzenia, rozliczenia..itd

Gość prezent
Zapytali "czy nie przeszlibyście się dziś na jakiegoś browarka", więc to w liczbie mnogiej... Chyba, że mnie jest dwie a jeszcze o tym nie wiem :D

prezent - a moze jak spytaja \"co nowego\" , to po prostu powiedz ze wychodzisz za maz ? :D kawa - niestety szukam tylko ladunkow na \"swoje\" samochody ... :) i nie oddaje ich nikomu :D

Gość prezent
Do Portugalii to i ja się pisze ;) U mnie w firmie kierowcy bardzo chętnie by mnie zabrali :D

Gość kawa z mleczkiem
hahahhah prezent - no w licznie mnogiej bo mieli na myśli MNIE :P ;) Ja mysle że juz wiedzą.....z jakiego innego powodu tak nagle by sie odezwali? Takie weiści szybko sie roznoszą.Wystarczyłoby gdyby Twoi rodzice komus powiedzieli np. Moze chca sie załapać na impreze weselną... JAde na obiadek.

Gość prezent
No prosze. kawa się rozbija po restauracjach :P:P Zobaczymy jak to będzie. Znowu głodna jestem :O

Gość goździk sztuk jeden
to się uśmiałam teraz,też pracowałam w podobnej firmie,tyle że w agencji celnej,do czasu wejścia Polski do UE. Teraz zmiana branży. Ale to były super czasy:D:D:D

Gość prezent
goździku :D:D:D:D To jest aż cholernie dziwne, żeśmy się tak dobrały :D Ciekawe gdzie pracuje goździk podwójny :D A moze otworzymy własny interes, każda ma doświadczenie w transporcie na różnych stanowiskach :D

Gość goździk sztuk jeden
:D:D:D ktoś mądry kiedyś powiedział:ŚWIAT JEST MAŁY

Gość prezent
Święta racja ;) Szef mi właśnie powiedział, że ma na bosaka po firmie chodzić, bo do zawału go doprowadze jak dalej będe stukała obcasami po kafelkach :D Wrażliwy jakiś dziś :O :D

tylko kurde w jakim miescie mialaby siedzibe ta NASZA firma ? ;) i musialybysmy wziac naszych najlepszych kierowcow ze soba ... oczywiscie z samochodami :D

Gość prezent
Ja biore wszystkich moich kierowców. bez nich to nie byłoby to samo :D A siedziba firmy... Hmmm... Gdzieś po środku :D W połowie drogi :D

Gość prezent
wyszłam na dwór na papierosa i mnie zatrzesło :O Jeszcze jest sierpień, a tam pogoda jak w październiku :O

o i widze ze kolezanka ma ten sam nalog co ja :D , ale mnie na dwor dzis nikt sila nie wyciagnie ...brrr wystarczy ze na chwile uchylilam okno ... porazka ....

Gość goździk sztuk jeden
a ja w życiu nie paliłam papierosa... bo trawkę mi się zdażyło:O

Gość prezent
Goździk :D Mnie się też zdażyło :O I też nie paliłam wtedy papierosów :O