Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

Gość prezent
Hej kobietki 🌻 Angel twn Twój facet mnie rozbraja, klapki nagle z oczu mu spadły czy jak?? Jeszcze tylko tydzień pracuje... :O

mam nadzieje ze to juz koniec.....bo nie wytrzymalam po tym jak dostalam smsa o 7 rano ( mialas racje fynn- oni nie ustepuja..to jest chore....) ,ze nie wie co sie dzieje ,ze sie martwi, i ze nie spal cala noc..... postanowilam mu odpisac ze nic mi nie jest i ze to koniec, tak jak ustalalismy i ze nie zycze sobie ani smsow, ani telefonow ,ani zadnych gierek czy brania na litosc.... i zeby sobie wsadzil te pieniadze ktore mial mi przelac ,bo juz ich nie chce . 😠 zadzwonil za chwile, to mu to powtorzylam na zywo , on oczywiscie co ja wygaduje , przeciez sama sobie robie krzywde i zeby sie spotkac i porozmawiac jak dorosli ludzie (parsknelam smiechem w duchu) , powiedzialam ze nie chce go wiecej widziec i ze to jest OSTATNIA rozmowa jaka z nim przeprowadzam.... on oczywiscie jak tak moge, czy juz mi naprawde nie zalezy - powiedzialam ze nie.... to on dalej ze moze zostaniemy przyjaciolmi - ja nadal mowie ze to nie ma sensu.... to on znow ze przyjedzie w niedziele po to krzeslo i przywiezie mi pieniadze...powiedzialam ze nie chce go widziec i zeby za te pieniadze kupil sobie krzeslo, to bedziemy rozliczeni ... oczywiscie uslyszalam ze krzywdze jego, sama siebie i ze bede tego kiedys zalowac ze tak zrobilam....ze nie wie czemu ze traktuje go jak wroga, co on mi zrobil i dalej w tym stylu... powiedzialam ze to wszystko tak jak i ta rozmowa nie ma sensu, powtorzylam ze to koniec i ze zdania nie zmienie . Chyba dotarlo :O dostalam jeszcze pozniej dwa smsy ,ze on zawsze jednak bedzie o mnie myslal, itd... ze tego mu nie moge zabronic, ze mial mi powiedziec cos waznego ( tiaaaaa ),ze zadnych gierek wobec mnie nie prowadzil.....ze niedlugo zmieni nr tel , i ze jak bede chciala z nim porozmawiac , to mam napisac do niego na maila i ze nie bedzie mnie juz wiecej niepokoil, skoro sobie tego zycze.... mam nadzieje , bo juz mam dosc..... dzien dobry ...... prezent , nie martw sie..... bedzie git :D

Gość prezent
Matko Angel jak ja uwielbiam facetów wmawiających wszystkim dookoła, że robią sobie krzywde :O Co za typ. Dobrze, że jeseś taka silna ;) Ja wczoraj w domu dalej miałam mdłości i w nocy znowu miałam romans z muszlą klozetową. Ogólnie miałam zły nastrój i się popłakałam :O Mąż stwierdził, ze chyba musimy porozmawiać :O Cokolwiek miało to oznaczać... :O

Dziewczyny jaki wspaniały dzień :D :D :D Chcę Was zarazić tą niesamowitą dawką pozytywnej energii - przyłóżcie rękę do monitora i się uśmiechnijcie :D :D Prezent - Ty ostrożnie bo masz sklane ściany hahhahahaha Angel - jestem z Ciebie Baaaaaaaaaaaaaardzo dumna. Naprawdę !!! Pokazałaś sobie i nam ile jesteś warta :) Ogromny buziak dla Ciebie Prezent - no cóż, to zawsze moze być grypa żoładkowa, albo nerwy. JA przyznaje ostatnio zwymiotowałam z rana z nerwów. A porozmawiać chyba TWój mężuś chce o tym ze masz o siebie dbać, albo o teście ciażowym hhhahahhahah Kup przy okazji tą witamine B complex. Przyda sie :) A co u mnie - wczoraj 1,5 godziny ostrej siatkówki z drabami majacymi prawie 2 metry wzrostu ahhaha potem gimnastyka łóżkowa i biegiem na aerobik z koleżanką. Czuję się fizycznie polamana na wysokości zebrowej, ale za to emocjonalnie mam tyle energii że powinnam swiecić na różowo :D :D :D

Gość prezent
Pamiętacie garsonke i sukienke którą zamawiałam z Bon Prixa? Miałam ubraną ją 2 razy. Wczoraj chciałam założyć... Za duża... Dziewczyny w paskach do spodni brakuje mi dziurek, chudne jak nienormalna :( Zastanawiam się co będzie jak założe tą kiecke ślubną :( Jem normalnie, nie mam żadnej diety, nie odchudzam się, nie ćwicze, nie robię nic, co mogłoby mieć taki efekt :(

Gość prezent
Tarczyce mam zdrową ;) Nie pójde do lekarza :O

Gość prezent
Mąż za bardzo zajęty ostatnio sobą wyjazdem i załatwianiem wszystkich innych spraw, zeby ze mną po lekarzach biegać ;)

prezen, masz isc do lekarza, bo same Cie tam zaciagniemy... dzieki kawa - mam nadzieje ze to juz naprawde koniec.... przylozylam reke do kompa i kurde prad mnie kopnal..... bawisz sie w Kaszpirowskiego czy co.... pamietacie tv i \"rece ktore lecza\" ???? :D :D :D jutro weekend..... wczoraj moja mama pojechala do sanatorium (na tarczyce wlasnie, cos ze stawami i po operacji ktora miala we wrzesniu....) ZUS dal jej taki termin ,ze wraca UWAGA 23.12....... cale swieta zeby przygotowac na mojej i siostry glowie..... dodam ze chyba bede musiala chyba wziac wolne, bo nie dam rady tak na odleglosc.... (rodzice mieszkaja niecale 100 km od WAWY....) przeraza mnie to....

Gość prezent
Hehehe :D Pamietam ten program :D Nie lubie chodzić do lakarzy, zawsze mnie pytają czy biegłam do poradni bo mi tak serce wali, a to tylko stres :P I głos mi wtedy drży :D Widzicie co się będzie działo na tym ślubie? ;)

Gość prezent
Świadoma praw i obowiązków... 😭 :P:P

Angel - głowa do góry - odpowiednio rozplanowane przygotowania świąteczne wcale nie sa takie straszne :D A nawet moga być zabawne. Kup Zuzi strój Mikolaja koniecznie i niech biega radośnie po domu hahahhaa Prezent a czym Ty sie tak bardzo stresujesz u lekarza? Czasem trzeba odwalic badania dla śwętego spokoju, bo niedaj boże (tfu tfu i puk puk) co sie stanie w Paryżu i tam juz bedzie gorzej bo jak wytłumaczysz lekarzowi po francusku co Cie boli...A tak na marginesie - jak sie mówi żygać po francusku? Hahhahahahaa

Gość prezent
Hahahahaha :D Vomir, albo debagouler (chyba tak się pisze :O), ale to w wersji łagodnej - wymiotować :P Wulgaryzmów poza "cholera" i "gówno" nie znam :P I nie pytaj mnie kawa czego ja się boje bo nie wiem :D:D Moja kartoteka jest na prawde gruba i nie chciałabym, żeby ktoś nazwał mnie hipohonryczką (nie wiem czy dobrze ortograficznie to napisałam)

ja miałam wpisane u dentystki w karcie - histeryczka hahahahha Ja bym Ci zapisała kąpiele relaksacyjne..A moze chudniesz od sexu? :) Trochę niepokojace jest to ze chudniesz w oczach (w pasie hahaha) i na dodatek masz te mdłosci i wymioty.

Gość prezent
Dwa lata temu zdarzyło mi się schudnąć 10 kg w ciągu 2 tygodni (zatrzymało się na 39 kg) :O Tak jakoś... Od samości... :O Badania nic nie wykazały, a koledzy z pracy nazywali mnie "niedożywionym rumunem" ;) Może to i od sexu, tylko czemu luby nie chudnie :P:P

prezent...hmmm to dziwne wlasnie ze on nie chudnie tylko Ty ..... a na pewno ma tyle samo sexu ? [ zartuje oczywiscie] ;) :D :D :D :D :D :D :D calkiem niezla pogoda jak na 1.12 . :) oby tak bylo jak najdluzej :D jeszcze tylko 6 h i weekend..... jutro jade poszukac mamie lampy na prezent pod choinke.... wymyslila sobie taka jaka ma Mariola z Magdy M........ chyba widzialam podobna w Ikei,.... a w niedziele mam urodziny siostrzenca.... 3 latka konczy :) sie pochwalic chcialam ze wczoraj dostalam zaproszenie na wesele do kolezanki na 06.01. ...tylko nie mam z kim isc... myslicie ze to glupie zapytac siostry ,czy moge sobie szwagra pozyczyc ? :P

Gość prezent
Angel może ja się po prostu bardziej staram :P Musze mu zwrócić na to uwage :D Albo inaczej - może przez niego moj organizm jest tak wyćieńczony :P:P A jeśli myślisz, że ze szwagrem będziesz się dobrze bawiła, to jasne że go zabieraj :D Siostra się pewnie nie pogniewa, w koncu wszystko zostanie w rodzinie :P

kawa.....o to chodzi ze nie mam nikogo takiego wolnego ,zeby go zabrac i nie narobil mi wstydu.. ;) Szwagier potrafi sie bawic, oj potrafi :D, i na bank sie zgodzi,nieraz chodzimy na jakies piwko we dwoje , czy nawet potanczyc jak siostrze sie nie chce ......... tylko musze z siostra pogadac ... :) Nie chce isc sama (chociaz tak zrobie jak nie bedzie wyjscia) , bo to nieduze wesele - na ok. 50 osob, wiec jest mala szansa by poznac kogos samego :)

Gość prezent
Mojego jest 151, po ślubie będe miała podwójne :P

1761 - w państwie...w moim województwie 62 ale za to można tez sprawdzić ile w kraju jest osób o takim samym imieniu i nazwisku. Na dowodzie osobistym plastikowym jest - środkowy rząd od dołu tych linijek ze znaczkami

Angel - jak napiszesz list do mikołaja....to moze cos sie wymyśli... :P Ale wiesz - musiałabyś być grzeczna przez cały rok..inaczej będzie facet z rózgą (pejczem) hahahahhaa

ja jestem grzeczna caly czas..... tylko spotykam jakichs dziwnych ludzi caly czas na swojej drodze.... ;)