Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

widzisz metaxa - a ja mam znajomą która mimo ze żarła żelazo w tabletkach co chwila anemia powracala - i właśnie zielona pietruszka jej pomogla. Nasz organizm szybciej przyswaja naturalne skladniki niż sztuczne tabletki. Oczywiście tabletki w takiej sytuacji trzeba jeść, ale trzeba wspomagac je produktami z naturalnym zelazem.Poza tym na anemię ma w dużej mierze też brak wit B12. (stad te mdłości , wymioty - tabletki antykoncepcyjne zwiększają zapotrzebowanie na tą witamine)

tak, tak, pietruszka też dobra sprawa. generalnie wszystko co zielone. dasz radę prezent :) mnie chcieli wysłać na przetaczanie krwi ;) Angel to mocna sztuka. podziwiam jak się rozprawiła z tym fagasem...

Gość prezent
metaxa mnie też o tym wspominali... :O Nie wiedziałam, że białaczki można się nabawić "ot tak"... Zawsze wydawało mi się, że to musi być uwarunkowane genetycznie, itp.

ale WAS WYCZULAM ... jeszcze nie z domu, ale pisze co u mnie (komp u ojca w firmie ) Nudzi mi sie tu :O sama siedze , tylko do mnie dzwonia, raz tata raz mama , co u mnie, czy wszystko w porzadku ,czy sobie radze (jakbym 6 lat nie mieszkala poza domem;) ) ,co prawda u ojca w firmie sa dziewczyny w moim wieku,...ale..... hmmm nie bede sie rozpisywac..... ten \"moj\" troche mi odpuscil ... w sobote /niedziele jeszcze przesylal po pare smsow, wczoraj tylko jednego, dzis do tej pory nic ,tylko maila - zebym czasami sie do niego odezwala, bo on nie gryzie..... Ale sie raczej nie bede odzywac... z jednej strony jest mi tego wszystkiego zal, ale z drugiej wiem dlaczego tak zrobilam i wtedy przechodzi mi ochota na wszelki kontakt z tym panem.... Ciesze sie ze Was widze w komplecie 🌼 jutro wieczorem powinnam byc juz w domu, a w czwartek spowrotem w pracy... :) do zobaczenia ;)

Gość prezent
🖐️ I już mamy środe. Za szybko ten czas mi leci. W sobote zabierają "większe" rzeczy do francji. Zdecydowanie dla mnie to za szybko. Nie spałam dziś pół nocy bo myślałam o tym całym zamieszaniu. Angel ciesze się, że się trzymasz i jest w miare ok.

Gość goździk sztuk jeden
trzymaj się Prezent🌼 dla wszystkich naszych pań MIŁYCH MIKOŁAJEK:D

Gość goździki sztuk dwa
Czołem! :-) Jak tam Mikołaj? Byłyście grzeczne? Przyszedł? ;-)

Gość goździk sztuk jeden
ja, jak widać po pustkach w bucie, nie zasłużyłam na prezent😭 kurcze w sumie czemu nie?grzeczna byłam za to ja jako mikołaj się sprawdziłam a pluszowy telefon okazał się strzałem w 10-tkę.

Gość prezent
No to super Goździku :D Ja jak się okazało byłam grzeczna bo mikołaj mnie odwiedził ;) Ciekawe skąd on wiedział co ja bym chciała dostać :P

Gość goździki sztuk dwa
Nie łam się, Goździk, kwiatki najwyraźniej nie zasługują na prezenty... A propos, prezent, pochwal się... :-P

Gość goździk sztuk jeden
mówisz Goździk że kwiatki nie zasługują na prezenty, tylko same mogą być prezentem?😭 co za niesprawiedliwość losu😭 my Goździki nie możemy się złamać,bo będzie po nas,szybkie więdnięcie i koniec;)

Gość goździki sztuk dwa
Iii tam, mnie nawet nikt za prezent nie chce :D Chrzanić taki los (a płacz już był). Na Święta dostanę prezent pod warunkiem, że sama go sobię kupię. :classic_cool:

Gość prezent
Właściwie dostałam dwa prezenty :P (zachwycałam się nimi jak byliśm z lubym na zakupach w weekend :P). Komplet biżuteri z "drzewa" jak to mawia mąż ;) Duży wisiorek na rzemieniu i bransoletka. I drugi prezent - komplet - haleczka ze stringami, pasem do pończoch, pończoszkami, do tego był jeszcze liścik z instrukcją obsługi :P:P ;)

Gość prezent
Goździku podwójny ale przynajmniej będziesz miała pewność że będzie trafiony :P

Gość goździk sztuk jeden
Prezent,ULALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;)

Gość prezent
Rozwalają mnie ceny tych tiulowych gadżetów :O

Gość goździk sztuk jeden
Prezent chcesz dzisiaj ty na dupsko?:O co to w ogóle za komentarz?mikołaj dał widocznie zasłużyłaś i się w co jak w co ale w ceny nie wgłębiaj!:P

Gość prezent
Nie narzekam :D Tylko tak ogólnie przyszło mi do głowy. W weekend byliśmy na zakupach i na bielizne wydałam mase kasy, a nie kupiłam 20 par majtek, ani 20 staników :P Ale przynajmniej znalazłam sklep, w którym mają taki mikro rozmiar!! :D

Gość prezent
I doszłam do wniosku, że bielizna zmienia osobowość... :P Normalnie jak nie ja :D:D:D

Gość goździk sztuk jeden
kochana jeszcze trochę,poznasz paryskie ceny,to na nasze przestanież narzekać,tylko zaczniesz wszystko przeliczać i komentować ale tanio w tej PL:P

Gość prezent
Dlatego teraz szturmuje sklepy :P Potem może być gorzej :O Przynajmniej przez jakiś czas.

Gość goździk sztuk jeden
no a potem będziesz jeździć na zakupy do polski:P czujesz to?z paryża na zakupy do polski:P raczej sią to odwrotnie robiło jak u nas w sklepach ocet tylko był:D

Gość prezent
Na razie będe tu bywać co miesiąc na zajęciach w szkole, więc nawet będzie to opłacalne :P Szczyt lenistwa w moim wydaniu - od godziny chce mi się siusiu, ale nie chce mi się ruszyć tyłka, żeby iść do toalety :O

Gość goździki sztuk dwa
Prezent, wytykanie Mikołajowi, w dodatku świętemu, rozrzutności w kwestii prezentów jest szczytem nietaktu... :-0 Nie gadaj głupot, bo za rok będziesz miała tak, jak starsze koleżanki i będziesz się podniecać jedynie obcymi prezentami. :-P A co dostał mąż?

Gość prezent
Ładny, skórzany portfel :O I śmieszne skarpety z paluchami :D:D Hahaha :D :P

Gość goździki sztuk dwa
No! Grzeczna dziewczynka! :D

Gość prezent
Skarpety ma założyć na ślub :D:D:D

Gość prezent
Nie mówiłam Wam, że oddałam kiecke ślubną do zwężenia? :O Odbiore ją w przyszłym tygodniu, żeby już nie było niespodzianek :D

Gość goździk sztuk jeden
kurcze Goździk uzmysłowiłaś mi smutną prawdę,że człowiek musi się podniecać cudzymi prezentami,bo sam nic nie dostał😭;)