Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

najeża się? Hmmmm znaczy że było zimno i włosy jej stanęły dębem :D :D :P Hahahahhahha Wiem jak jest na żółwia ;) Zaczęłam się już pakować..Dzis jeszcze czekają mnie zakupy.. Acha - mówiałam Wam że planujemy kupić działkę budowlaną? Przy lesie..cudownie pachnąca świerkami.. marzenie.... Dzisiaj idziemy do biura obejrzec mapy geodezyjne..a po urlopie kredytowe załatwianie.

a może on się najeża, a ona się nadziewa na tego jeża? ;) ;) ;) kiedy odlatujesz Kawa?

ano spac... :P jak sie czlowiek polozy kolo 4 to tak ma ;) ... mialam goscia wczoraj ..tym razem sie spisal i pozwolilam zostac do rana ;)

oj tam , od razu zlamalas ... zreszta nie wiem o ktorym myslisz ? Ten od ostatnich randek (knajpka ,kino i jeziorko) , jest nadal na wyjezdzie ... :P , teraz w gorach ... a wczoraj sie spotkalam z \"tajemniczym\" :P ...wczoraj... w sumie wczoraj i dzis, bo o 8 rano sie rozstalismy ... bylo warto... :classic_cool: w koncu lafirynda jestem, nie ? :classic_cool: ale przeciez jestem wolna ... z nikim nie zwiazana..wiec ? a tak na powaznie... :O ja sama NIE WIEM CZEGO (KOGO) CHCE ... najlepiej byloby dla mnie polaczyc obu tych facetow w jednego ... ale chyba sie nie da ?? hmm

spoko, zorientowałam się, że z Tajemniczym :) ale znając Ciebie na pewno już kombinujesz \"co dalej\". no właśnie - i co dalej?

Angel jakbym miała być strażniczką moralności- uznałabym że jesteś lafiryndą bo sypiasz z kimś kogo nie kochasz i z kim nie łączy Cię żaden głębszy związek.\"Dla sportu i przyjemności\". Ale chyba żyjemy w innych, bardziej wyzwolonych czasach więc cieszę się że było Ci dobrze :D:D:D:D:D i że facet stanął na wysokości zadania. Mam nadzieje tylko że nie zamieni sie to w sex bez zobowiązań - bo zasługujesz na normalny związek i opiekuńczego faceta.

metaxa ... kawa... no wlasnie ja juz chyba wiem co dalej ... bo oprocz sexu tez rozmawialismy nawet ;) On sie nie zmieni - to na pewno , a ja nie potrafie tak \"byc\" z kims i zarazem z nim \"nie byc\" ...i czekac az znajdzie czas dla mnie... nie tylko noc ... Zrobilam to bo chcialam ,mialam ochote ... i nie zaluje :). Ale (raczej) nie zrobie tego z nim kolejny raz...On jeszcze nie wie co postanowilam ... Nie wiem ..moze tak sie wlasnie chcialam z nim \"pozegnac\" ? . Pozyjemy , zobaczymy ...moze sie nie zlamie kolejny raz ... :) Zwiazku bez zobowiazan na pewno nie chce... to wiem na 100% ...

Gość auguri
Hej dziewczyny, Dopiero dzis udalo mi sie doczytac was do konca, zajelo mi to chyba z miesiac ;) Jestem z wami codziennie od pewnego czasu, a dzis uda mi sie nareszcie zintegrowac. Pozdrawiam was serdecznie , buzka dla wszystkich

witaj auguri :) Jesli mozesz to sie zaczernij , wiesz zreszta pewnie jak jest na kafeterii z podszywami ;) i prosimy o kilka slow o sobie na poczatek ;) 🌼

Angel, ale jaki jest jego problem? nie chce się wiązać, angażować?.. generalnie nie chce, czy konkretnie z Tobą?.. mam taką spiskową teorię, że każdy w jakimś stopniu potrzebuje bliskości i drugiej osoby. nawet jeśli sobie z tego nie zdaje sprawy. i fajnie, jakby się na bliskości fizycznej nie kończyło...

Gość auguri
juz sie zaczerniam, na zyczenie, tylko musze jakis alternatywny adresik zalozyc, a to bedzie bodajze pietnasty, szlag mnei trafia z tymi nickami, logowaniami i cala ta netowa biurokracja. Topik znalazlam jak pisalam juz jakis czas temu, zaciekawiona co mozna podarowac 40 latkowi, jako ze jestem szczesliwa posiadaczka czterdziestolatka w domu ;) O mnie: 28, pracujaca daleko od domu, niemezata, niedzieciata, uzalezniona od netu ;)

DZięki Goździku :D:D:D:D:D Żeby nie przeholować z drinami chyba zacznę juz dzisiaj trenować ;) hahahaha Kupiłam pyszny krem - coś podobnego do baylejsa mmmmmmmm Nie wiem ile ma procent ale robiony na whisky to chyba sporo :D:D:D:D:D:D Już mi sie nie chce pracować.... myślalmi jestem gdzieindziej...

metaxa -on nie chce sie wiazac , ani angazowac tak generalnie , ..w kazdym badz razie nie teraz ... moze za jakis czas... ale to nie wiadomo kiedy ... co swoje mowi ze juz przeszedl ... Teraz dobrze mu jak jest , ma ta swoja firme, syna i inne sprawy na glowie , takze ja go nie bede na sile \"uszczesliwiac\" ... Kawa ... zazdroszcze CI...eeehhh ..bawcie sie dobrze ;) 🌼

a dlaczego mam go przemycać?? Wypiję dzisiaj... :D:D:D:D lece jutro a w hotelu mam drineczki, wódeczkę, winko w cenie hotelu (all inclusive) :D:D:D:D:D:D:D:D wiec nie muszę nic zabierac ze sobą

Gość auguri
Kawa: przyslowiowym kieliszkiem chleba ;)

goździk, chyba źle zrozumiałaś kawę - ona ma zamiar zacząć się alkoholizować tym specyfikiem już dziś ;) - tak ja to przynajmniej odebrałam. Angel - coraz częściej jak Cię czytam to odkrywam podobieństwo myślenia. \"nie uszczęśliwiać na siłę\" to od niedawna również moja maksyma. w takim razie nie rozumiem gościa, po co Ci zawraca głowę. kawa, mam pomysł - dolej sobie tego pseudo-bailey\'sa do kawy ;) :P (a może to carolan\'s albo sheridan\'s?)