Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

dokładnie. tylko se na boku 'szu szu szu' a tu 'tak nie nie wiem' :P Angel, dobrze, że zrobilaś krew. ciekawe, jakie wyniki. a ja dziś zaliczyłam wkurwa, ale jak! się okazało, że na wizytę u alergologa muszę czekać ponad miesiąc - mała sprawa, że leki mi się właśnie skończyły. nosz kur*a......

buachachacha a ja na staniku z reserved mam napisane 75C - dla wtajemniczonych mam w porywach okresowych małe 75B hahahahhaa Chyba bym przegrała na gołe klaty z Wami ;)

to masz Kawka tak jak ja, przed okresem, to niczego sobie, a potem flaczki ;) do tego dochodzi, że jestem szeroka w placach, no i przez to cycki jeszcze jakby mniejsze były :P

hehehe.... 75 D - wyobraźnia ruszyła, co? ;) a tak naprawdę całe życie nosiłam 75 B, jak 99% kobiet w Polsce - po czym w ostatnie wakacje dostałam namiary na specjalistyczny sklep, gdzie profesjonalna sprzedawczyni dobiera biustonosz indywidualnie. no i okazało się, że mam źle dobrany, za małe miseczki, za luźny pod biustem - każdemu polecam :) poza tym D na metce robi wrażenie, heheh ;)

ja też a to się kobitki rozpisały, a jak ożywiły... :D :D :D co do rozmiaru, to ja mam jeden stanik 85C hahahah :classic_cool: także nie jest źle no nic, idę teraz sobie pomieszkać, pewnie zajrzę jeszcze tutaj nieraz ;)

Kawa, fakt, 75D z poprawkami typu zwężenie pod biustem i skrócenie ramiączek. Do każdego trzeba dopasować indywidualnie. A tamte dwie jakie uchachane, myślałby kto :D :D :D Goździk, widziałaś przecież moje foty z Tunezji - przylukaj dobrze to dostrzeżesz cycki :P :D

durne fruźki :D no właśnie Kawa, wygląda na B ale jest D i tej opcji będę się trzymać! :D każdemu polecam, niesamowicie działa na psychikę taka świadomość ogromu własnego \"bufetu\" ;)

hehehehehehhe toscie mnie rozbawily :D mam - uwaga 80B ,zazwyczaj takie wlasnie kupuje :P ,moze zle dobrane? ;) (co prawda R. twierdzi,ze to co najmniej C , ja go nie wyprowadzalam z bledu , jakies tam doswiadczenie chlopak w koncu ma :classic_cool: ;) ) a co widac na zdjeciach , to kwestia dobrego fotografa,pozy,no i push-upa :P kuuuuuuuuuuurde , w zyciu do mnie tylu ludzi nie dzwonilo chyba co dzis . W pracy za mna tesknia :P ... ja sie czuje co prawda juz dddddduuuuuuuzo lepiej , ale narazie sie nie ruszam do pracy ... chociaz chwilami mam wyrzuty sumienia :classic_cool: Gardlo juz mnie w ogole nie boli , jedyne co mnie martwi to to,ze caly czas mam podwyzszona temperature :O . Srednio mam jakies 37,3-37,5 . Wczoraj wieczorem mialam tylko 36.8 ,czyli prawie norme.

ps.i to wcale nie jest tak ,ze w domu mam wiecej zajec i dlatego mniej czasu poswiecam na net . Po prostu nie mam laptopa :P , a tv i kanape w innym pokoju, a pozycja lezaca bardziej mi odpowiada od siedzacej ;) (niestety do jutra leze sama ;) ) Az do tej pory nie wiedzialam ze mam tyle programow w tej kablowce ;)

to jeszcze tylko żeby postawić kropkę nad i w kwestii bufetu Angel ;) na pewno masz D-E, tylko masz źle dobrany biustonosz, na bank. Ty w sumie pracujesz gdzieś na Pradze, podjedź kiedyś na Plac Szembeka, tam jest ten sklep, jak będziesz chciała dokladne namiary to daj znać. WARTO!! :) Kawa, a weź no napisz jak tam te proszki na odchudzanie działają?

no gdzie jesteście lachony? nie ma z kim \"dzień dobry\" zamienić :P

heloł ;) hahaha Metaxo droga, proszki na odchudzanie odstawione z chwilą choroby, zaczne kontynuować jak rozpocznę aerobik. Na razie tylko cycki mi schudły (apropo tematu hahahhahahahahah) Co do gorseciarki- to ja Wam wyśle moje foto cycków -zawieźcie niech mi dobierze hahahahha :P:P Angel na pewno masz większe niż piszesz.Faceci mają w tej kwestii racje ;)

czesc Lachony 🖐️ Metaxa , jak znajde kiedys chwilke to podjade . W sumie moglabym dzis tam jechac, no ale nie chcialabym wpasc przypadkiem gdzies po drodze na szefowa ;) . Zreszta chyba jutro pojde do pracy \"na chwile\" , bo juz mi sie nie chce szczerze mowiac siedziec w domu ... 3 dni odpoczynku wystarcza :P ;)

Angel, pogięło Cię???? korzystaj póki masz szansę odsapnąć sobie, w pracy dadzą sobie radę bez Ciebie, nie ma ludzi niezastąpionych... gdzie się taka uchowała.. szok

ale chodzi o to ze mi sie nudzi juz troche ..... :O to ze w pracy sobie dadza rade ,to wiem . ... niech sie przyzwyczajaja ... niedlugo sezon urlopowy :P ;) zobacze jutro jeszcze ... o ktorej wstane ;) (wstaniemy :D , bo w koncu dzis wieczorem ten moj Tony Halik wraca )

Angel ani sie waż iść do pracy !!!!!!!!!!! A że Ci sie nudzi- niech Ci R wypożyczy filmy na dvd, poczytaj gazetki, zrób manicure, pegicure, kąpiel, maseczki, depilacje, ugotuj cos dobrego...Uczesz Zuze..przemaluj pokój.. Inaczej przy każdy chorobowym będa wymagali zebys do pracy wracała po 3 dniach.Poza tym, jak mocno zatęsknią bedziesz miała wiecej argumentów do podwyżki .

dobra dobra Angel,nie ściemniaj,rozgryzłyśmy cię narzekasz na robotę a tak naprawdę to żyć bez niej nie możesz:P:D ale mam humor od wczoraj:D:D:D kto odważy się mi go popsuć,no kto?;)