Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

nie ma sprawy ;) a posypalas juz glowe popiolem ? :P kurde , jeszcze godzina meczarni :O

nie posypałam i już dziś nie posypię,rano nie chciało mi się wcześniej wstać,a po pracy to już nie zdążę;) wiem wiem dziecko komunijne powinnam dawać przykład:O:) ale za to...jeszcze nic nie jadłam,od rana tylko na kawie,więc post totalny,jak wlecę do domu to chyba zjem wszystko co tylko się rusza i nie rusza:D p.s. 🌼

tez tak mam, chyba przez ta diete zoladek mi sie skurczyl i potrafie caly dzien nie jesc, pozniej jakas obiadokolacja i z glowy . Wiem, wiem, to nie jest zdrowe , ale jakos mi sie wiecej nie chce :P ten kwiatek ma sie rozumiec z okazji popielca ? ;) (dzieki 🌼 )

cześć, Angel no własnie apropo dodatkowych nasadek do depilatora...ja jeszcze nawet ich nie wypróbowałam, jakoś nie mam przekonania, ale skoro mówisz ze przy nich lepiej to może pokombinuję? Apropo butów - te szpilki jakoś nie w mym guscie - jednak wolę klasyczny szpic niż czubek w migdałek. Goździk zajrzyj na stronkę www.bucikowo.pl - może tam cos ciekawego znajdzies z \"normalnej\" cenie :) Teraz sa tam fajne przeceny, a fason najmodniejszy.Jedyny minus - jak obnizą ceny to juz z rozmiarami krucho bo kobitki sie rzucają... W piątek na narty :D:D mam już super spodnie (cena tez była super :O no i prześliczniastą kurteczkę.Butów na narty nie kupuję ( na razie nie wiem czy jazda na nartach będzie mnie bawić wiec nie bede inwestować 400zł w buty które potem rzucę w kąt) No i brakuje mi głupich rękawiczek których nigdzie nie ma! Gdzie nie pójdę są same męskie :O

Kawa rękawiczki myślę,że bez problemu kupisz w górach,pamiętam że jak my byliśmy to co krok takie rękawiczki były,i to różne różniste rozmiary damskie jak najbardziej i w zupełnie przyzwoitej cenie co do tej stronki,to zajrzę:) ale nie sądzę,żebym buty przez net kupowała,tak bez przymierzenia?jakoś tego nie widzę czas na kawę!

wlasnie , ide po czajnik ;) Ja tez bym sie bala kupowac buty przez net , przez net to tylko koszulki, bielizne i ewentualnie bluzki/sweterki . Spodnie/spodnice byloby mi ciezko dopasowac na siebie \"na oko\" :)

jak się miewasz Angel? no właśnie ja też tzw.góry czyli np.koszulki,no i sukienki to raczej bez stresu, a spódniczkę mam tylko jedną przez net kupioną,i spodnie też jedne,też się boję bez przymierzenia zależy też jaki kto jest rozmiarowo,wymiarowo,jedna dziewczyna z mojego otoczenia to nie kupi nic bez przymierzenia,bo nawet jak się super dobrze obmierzy i kupi przez net to i tak Jej to potem nie pasuje

wiesz, ja jeszcze sie nie przyzwyczailam do mojego nowego rozmiaru i faktu ,ze jestem teraz super laska :classic_cool: ;) , dlatego jesli juz sie wybieram na zakupy, to w realu raczej (co prawda w prawdziwym Realu baaaaaaaaardzo rzadko bywam) . Narazie i tak kasy brak na jakiekolwiek szalenstwa :P . A propo totka - moj \"przyszywany\" szef wygral ostatnio ponad 700 zl ... jakis expres lotek, czy jak mu tam ... ,no niewazne. Ale jest tak jak mowisz/piszesz - zeby wygrac trzeba grac. Chcialam sie jeszcze pochwalic, ze mam CALE nogi wydepilowane juz . Dzis zrobi jakies poprawki , pojedyncze wloski ,ale WARTO BYLO tyle wycierpiec . Serio :) . A miewam sie roznie . Kwadratowo i podluznie :P .

a ja się miewam raz tak raz siak raz srak;) a serio mówiąc,odpukać nie narzekam:) to się powtórzę,że mnie ten depilator zupełnie nie przekonał,to jak dobrze liczę trwa z poprawkami 3 dni,a jeszcze tyle bólu,i tyle krzyku,a ile gadania:D może i efekt jest długotrwały,ale nie na tyle długo,żeby mnie to kusiło:D no właśnie Angel jesteś super laska:classic_cool: nie zapominaj o tym

3 dni to za pierwszym razem - bo musialam sie pozbyc tego gąszczu ,wiec nastepnym razem juz nie bedzie to tyle trwalo :) . Mam w sumie taka nadzieje ze tak bedzie ... Pare maszynek- jednorazowek mi jeszcze zostalo w razie czego :) ;) Nagadalam sie owszem troche, szkoda ze mnie nie slyszalas jak klelam przy depilacji ... :P Nie wiedzialam ,ze znam tyle przeklenstw ;)

Gość fajne
Zajmuję się wyrobem biżuterii srebrnej z kryształami Swarovskiego i kamieniami półszlachetnymi. Oferuję biżuterię wykonaną na zamówienie a także gotową, którą wystawiam na Allegro, bardzo konkurencyjne ceny, wysyłkę gratis. Jeśli coś Ci się podoba, chciałabyś w innym kolorze lub szukasz prezentu, który Cię nie zrujnuje skontaktuj się ze mną. Na pewno dogadamy się co do ceny http://aukcja.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=10623441

Przy goleniu to ja tez spiewam ... jak zaczne spiewac przy depilacji, to dam Ci znac ;) Kurde, ale mam wkurwiajacego klienta ... o matko i corko :O Za chwile chyba przestanie byc naszym klientem :classic_cool: :P , najpierw chce tak ,pozniej inaczej, za chwile znow cos innego i nie chce (!!!!) podac mi informacji ,ktore sa mi potrzebne ,bez ktorych nic nie zrobie . W koncu mu powiedzialam (oczywiscie za pelna abrobata \"gory\" ), ze jak mi nie poda tych informacji ,to niech sobie sam zalatwia ta sprawe . I cisza od pol godziny . I albo sam se zalatwia, albo nie moze wyjsc z szoku, ze mu tak powiedzialam ,bo przeciez "nasz klient ,nasz pan" :P .

nawet sobie niewyobrazacie jakie piekło ja dzisiaj miałam w pracy. Nawet mi się nie chce o tym gadac - powiem tylko tyle - przez 8 godzin nic nie zjadłam, wypiłam 3 łyki zimnej herbaty, a teraz szukam ofert pracy w necie. Jutro bedzie podobnie bo znowu bede całkiem sama z tym całym burdelem którego sie nie da opanowac...

ja pije wlasnie herbate i klece maila po angielsku do klienta :classic_cool: Nie pisalam juz dawno w tym jezyku, wiec nie wiem co z tego wyjdzie ;) A jaka sukienke kupilas ??????? link, zdjecia, opis etc. DAWAJ !!!!!! :D A propo zdjec .... nadal jestem w szoku ..... i nawet nie wiem jaka emotke wstawic (????????????)

wiesz co,kurcze no nie wiem czemu ale coś mi się niespokojnie dziś spało, jakieś dziwne obrazy przed oczami miałam...:O hmmm;) co do sukienki to ani mru mru dopóki nie przyślą,a potem jak będzie taka jak chciałabym,to dostaniesz fotę w maju z komunii:D;) bo Ty to chyba lubisz oglądać różne foty:classic_cool:

odezwala sie ta co nie lubi :classic_cool: mi sie spalo wyjatkowo dobrze - nalalam se kilka kropel wodki do soku (chociaz nie powinnam , ale MUSIALAM ;) :D )

ksero mi sie popsulo 😠 wypij i za mnie ;) ja jutro ide na uzupelnianie tipsow :D :classic_cool: ,wyobraz sobie ,ze od swiat - jak robilam - tylko raz uzupelnialam, i NIC sie nie dzieje :) , wieczorkiem hm...... jeszcze nie wiem ;) .

ooo no to faktycznie z tymi tipsami:) pamiętam że ja to chodziłam co 2,3 tygodnie... ja mam paznokcie masakra,e w ogóle wszystko mi się sypie włosy,paznokcie,no po prostu ja się sypię:O;) kawę se walnę bo normalnie ręce opadają...;;)