Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

u nas pogoda była taka sobie, słońca mało widziałam bo w pracy siedziałam a po pracy to juz chmurki i straszna duchota. Teraz grzmi. No a zamek super. Świetne widoczki, piekna architektura, żarcie pierwsza klasa... No a camping militarny to masakra.Ledwo przezyłam, walczylam ze sobą okrutnie, ale nie miałam wyjścia, jak juz wlazłam na liny 20m nad ziemią to juz musiałam przejśc całość...ledwo mi sie to udało bo mięśnie rąk odmawiały posłuszeństwa. Za to cudownie mi sie strzelało.Byłam najlepsza w grupie. No i Ci instruktorzy....mmrrrau ! heheheh Dobrze zbudowani, przystoji, sympatyczni faceci... Trzech mnie podrywało, potem przyszli na wieczorną imprezę na zamku, ale ja już przed północą poszła do łożka bo się tragicznie czułam, Zmęczona, z potwornym bólem głowy i mdłościami.. No ale inne wesołe młode mężatki korzystały. Dwie nawet sie urwały z facetami na prawie całą noc.Nie wnikam co robiły, ale można sie domyśleć...

zwiedzalismy tam jeszcze sztolnie i była zabawa w szukanie ukrytych flaszek z winem wśród zakamarków jaskini. Znalazłam 3 butelki, inni też troche i wracając do zamku zdązylismy obalić 2 a potem na miejscu reszte. Pyszne winko było :) Wspominam ten wyjazd całkiem dobrze, oprócz kilku incydentów i lekkiego załamania nerwowego w bardzo extremalnych momentach poligonu, z ktorych juz bym w zyciu nie skorzystała... Angel - komnatę wynajmują najcześciej nowożeńcom, mają w ofercie również sesje zdjęciowe. Noc kosztuje 900zł :) Zamek Czocha ma swoją stronkę internetowa z cennikiem, możesz poogladać i sie wybrać bo naprawdę warto.

cennik juz widzialam :) ;) ale chyba mam juz inny pomysl na prezent urodzinowy :P ;) , zaczelam juz o tym wspominac, co by sie wlasciwej osobie utrwalilo dobrze w pamieci ;) a ja nadal w domu, dzwonilam do szefowej co z kasa za czerwiec ,no i mamy sie jutro zdzwaniac :O ciekawa jestem co dalej z ta szopka pt. koniec mojej kariery w firmie x ...

W Nowym Jorku otwarto nowy sklep, gdzie kobiety mogą wybrać i kupić męża. Przy wejściu jest wywieszona instrukcja korzystania ze sklepu: "- Możesz wejść do sklepu tylko jeden raz, - jest 6 pięter, a cechy charakterystyczne mężczyzn zwiększają się z każdym piętrem, - możesz wybrać jakiegokolwiek mężczyznę na piętrze lub iść piętro wyżej, - jak wejdziesz wyżej, nie możesz się już cofnąć". Pewna kobieta decyduje się wejść do sklepu, żeby znaleźć tego jedynego. Na pierwszym piętrze wywieszka mówi: "Ci mężczyźni mają pracę". Kobieta decyduje się wejść wyżej. Na drugim piętrze jest napis: "Ci mężczyźni mają pracę i kochają dzieci". Kobieta znów postanawia wyjść wyżej. Na trzecim piętrze jest napisane: "Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci i są bardzo przystojni". - "Wow" - myśli kobieta, ale postanawia wejść wyżej. Na czwartym piętrze wywieszka mówi: "Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni i pomagają w pracach domowych". - "Niesamowite" - pomyślała kobieta, jednak z ciężkim sercem odrzuca taką ofertę i postanawia wejść na wyższe piętro. Na piątym piętrze jest napis: "Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni, pomagają w pracach domowych i są romantyczni". Kobietę kusi żeby zostać na tym piętrze, ale decyduje się wejść na ostatnie piętro. Szóste piętro: "Jesteś na tym piętrze odwiedzającą numer 31 456 012, tutaj nie ma mężczyzn, to piętro istnieje tylko po to, żeby pokazać, że kobiecie nigdy nie dogodzisz. Dziękujemy za odwiedziny w naszym sklepie"

mi tez 🖐️ a przeciez i tak prawie nc nie robie ? :P poodkurzalam troche, umylam podlogi, sprzatnelam kuchnie (troche :P ) i lazienke i hmm na dzis juz chyba starczy ;)

tiaaa, duszno strasznie , normalnie pada sie z nog .. najchetniej bym se woreczki z lodem wsadzila pod przescieradlo i do lozka ;) Szefowa narazie nie dzwonila , ale jak znam zycie to albo odezwie sie po poludniu,albo wcale, wiec wtedy ja sie odezwe ... szczerze mowiac ,to gdyby nie ta kasa, to bym sie wcale tym nie przejmowala ... bo to jej powinno zalezec na szybkim zakonczeniu tej farsy , a tak musi za mnie caly czas placic zus ;)

to chyba zimna, nie ? Baltyk niestety ma to do siebie, ze jaka by nie byla temp. powietrza, to i tak woda jest srednio przyjemna ...

co Ty;) jak na Bałtyk to super temperatura i można wchodzić prawie z rozpędu;) temperatura wody w naszym morzu to zdaje się kwestia z której strony wiatr fakt,że 23st. to chyba nie ma nigdy dzisiaj moje dziecko wraca z wakacji,w poniedziałek Ją zawoziłam,jak na mnie to strasznie długo Jej nie widziałam🌼 łe kurde no leń dokumentny,zieeeeewanie

zamienmy sie choc na jeden dzien :P ;) chociaz juz niedlugo bede miala labe. R. dostal juz w koncu ostateczna wersje kontraktu , ktora jest w stanie podpisac i na ktora wyrazili zgode prawnicy tej niemieckiej firmy ,wiec tylko teraz czekamy na wezwanie do Monachium i mozna zaczac dzialac :D ;) A gdzie bylo to Twoje dziecko ?

znaczy że dla Ciebie robota=laba?:P;) nie no wiem o co chodzi,o labę psychiczną:) moja mała na wiosce,u ciotki,pełnia szczęścia a ja dostałam zakaz w tym czasie dzwonienia do Niej,bo wtedy się rozkleja jak mnie słyszy no i chce wracać,a jak wakacje to wakacje no i już ale ja to nie lubię,bardzo nie lubię gdy Jej nie ma, chociaż zdaję sobie sprawę że to samo życie i staram się być mądrą mamą

oczywiscie mialam napisac -ze skonczy mi sie laba ;) a to czy pozniej nowy szef okaze sie lepszy - to sie dopiero okaze :D ;) , no ale poza pewnymi odchylami wydaje sie byc calkowicie normalny ... :P Gozdzik, a co zrobisz, gdy mala podrosnie ? Coraz czesciej bedize wyfruwac... :)

będę przeżywać jak mrówka okres:O;):) szanuj szefa swego możesz mieć gorszego:D dostałam smsa od znajomego 'fajnie było w brzuszku ale właśnie mnie wyciągnęli nazywam się...ważę...mierzę...witam wszystkich i pozdrawiam'

:D , dobry ten sms :) a propo szefa...  Szef ma zawsze rację Jeśli myślisz inaczej patrz wyżej  Szef nie śpi , szef odpoczywa  Szef nie je, szef regeneruje siły  Szef nie pije, szef degustuje  Szef nie flirtuje, szef szkoli personel  Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami, wychodzi z przekonaniami szefa  Kto ma przekonania szefa, ten robi karierę  Szanuj szefa swego, możesz mieć gorszego  Szef nie wrzeszczy, szef dobitnie wyraża swoje poglądy  Szef nie drapie się w głowę, szef rozważa decyzje  Szef nie zapomina, szef nie zaśmieca pamięci zbędnymi informacjami  Szef się nie myli, szef podejmuje ryzyko  Szef się nie krzywi, szef uśmiecha się bez entuzjazmu  Szef nie jest tchórzem, szef postępuje roztropnie  Szef nie jest nieukiem, szef przedkłada twórczą praktykę nad bezpłodną teorię  Szef nie bierze łapówek, szef przyjmuje dowody wdzięczności  Szef nie lubi plotek, szef uważnie wysłuchuje opinii swoich pracowników  Szef nie ględzi, szef dzieli się swoimi refleksjami  Szef nie kłamie, szef jest dyplomatą  Szef nie powoduje wypadków drogowych, szef ma kierowcę  Szef nie jest uparty, szef jest konsekwentny  Szef brzydzi się wazeliniarzami, szef premiuje lojalnych pracowników  Szef nie zdradza swojej żony, szef wyjeżdża w delegacje  Szef się nie spóźnia, szefa zatrzymują ważne sprawy  Jeśli chcesz żyć i pracować w spokoju – nie wyprzedzaj szefa w rozwoju nie wiem,czy nie zrobię takiej tabliczki .... i nie wrecze szefowi w pierwszym dniu pracy ;)

uuuu dziewczyny zajęte na maxa widzę... Ja mam okres i brzuch mnie masakrycznie boli.Kurcze nie wiem czy to normalne że ostatnio mocniej mnie boli i jakoś więcej leci :O Pomarudzic trochę sobie muszę..W pracy masakra - od dwóch dni liczę sprawozdanie, jutro mam nadzieję to wysłać do biura prezesa w Wawie..i wtedy się okażę czy dostane ochrzan bo coś sie nie zgadza...czy nie. Porażka. Idę zaraz do łóżka, czuję sie mega zmęczona... A co u Was kobity?

wiesz Kawa może mają świadomość jakie pracownicy mają na co dzień ciśnienie i stąd te imprezy integracyjne:classic_cool: jaki by nie był powód to jak dają trzeba brać;) Angel gdzie Cię wywiało? mój bratanek połknął 5zł:classic_cool: kryzys może stwierdził że w żołądku kasa będzie najbezpieczniejsza?;) a tak serio mówiąc to ręce opadają

hej ;) nigdzie mnie nie wywialo, ale po prostu mialam utrudniony dostep do kompa, bo R. byl u mnie non stop od srody (miedzy innymi bylismy w gminie zlozyc wniosek o wpis firmy do rejestru dzialalnosci gospodarczej :classic_cool: ) , a wczoraj jeszcze bylismy we Wroclawiu i tak jakos zeszlo... :). Teraz korzystam, bo pojechal na myjnie ;) Jutro z kolei jade po psa (musielismy go zawiezc do rodzicow jak jechalismy do Wroclawia) i chyba w koncu wybiore sie na zakupy ,albo jutro ,albo we wtorek :). O ile znow cos nie wypadnie. A poza tym to poki co bez zmian . 🌼

a ja dzisiaj dostałam piękny bukiet kwiatów lalalalaa! :D Poza tym humor mam caliem niezły. Dzień w pracy minął lekko, kierowniczki nie było więc było w miare spokojnie, tylko telefonów było sporo w głupimi pytaniami :O Zaliczyłam solarium. Szukałam fajnych sandałków na płaskim ale kurcze nic mi sie nie podoba...Podobają mi sie zazwyczaj wyyysokie, a takich juz mam kilka par i jak przychodzi co do czego to nie chce mi sie w nich chodzić bo nogi bolą. Zakładam okazjonalnie. Ja do Wrocka moze pojade na zakupy w sobote, ale ostatnio jakos mi sie nie chce. W niedziele mam spotkanie klasowe ze szkoły średniej. To juz jakies 10 lat od zdania matury..Zleciało.... W piatek chłopacy z firmy z drugiego oddziału chcą mnie zabrac na jakąś popijawe.Zobaczymy czy bedzie mi sie chciało... Jakoś życie zaczyna się szybciej kręcić - znowu imprezy, wyjazdy, nowe znajomości..

Tez sie dzis cienko czuje :O Bylismy dzis u moich rodzicow po pieska :) , posiedzielismy troche ,zjedlismy obiadek i wrocilismy . Jutro R. wylatuje wieczorem do Egiptu,wiec zakupy przekladam se na srode ;) :P , w sumie nie wiem co kupie ,ale moze jakas sukienke, czy spodnie ciensze (znajac siebie to i to i to i cos jeszcze mi wpadnie :D ) ,no i jak bedzie to taka torebke-koszyk, ktory widzialam w Reserved we Wroclawiu (bo moj stary mi sie lekko porozrywal :( ) . Tylko jeszcze musze ustalic,czy mam jakis limit, czy nie, bo przeciez po ostatnich zakupach mialam przez jakis czas szlaban, ale i ja przyznam sie bez bicia,ze troche wtedy przecholowalam :P ;) Kawka, to widze ze stare czasy wracaja, tylko nalezaloby zmienic kierowniczke na kogos innego, co ;) ? Gozdzik, film rewelacja , naprawde polecam, mozna sie niezle posmiac :) . aaaaaaacha, to wesele w rodzinie,co mialam miec,to chyba nas ominie, bo wiem,ze jest 08.08. ,wiec miesiac czasu zostal, a zaproszen ani widu,ani slychu...

Kawa czy twój pan wie o tych twoich nowych znajomościach?:P:classic_cool:;) no coś wczoraj wisiało w powietrzu,samopoczucie do dupy:O pogoda nadal świetna:classic_cool: tylko w nocy przeszła nad p-niem taka burza,że jeszcze kałuże na film się przejdę w takim razie bankowo,zapakuję rodzinkę i skoczymy,ale to trochę później tego lata,w sierpniu bo teraz już zaraz wakacje:D do piątku w pracy i luuuuuuuuuuuuz:classic_cool: a pogoda jaka jest każdy widzi:classic_cool::D

hej :) pogoda ? raz slonce ,raz burza, raz sam deszcz i tak w kolko, do znudzenia :) Kurde Gozdzik, to juz niedlugo Twoj urlop :D , bedziesz miala dostep do netu ? :P ;) a ja jestem dzis tak zmeczona,ze padam doslownie ... (a nic nie robilam)

też się mówi że nicnierobienie męczy... będę odcięta od netu,na całe 2 tygodnie echhh jeszcze 3 dni do urlopu:classic_cool: wczoraj nam wyłączyli prąd wieczorem i co tu robić?po 22.00 wszyscy już spaliśmy:D

bylam na zakupach :classic_cool: kupilam : spodnice szt. 2 , bluzki szt. 3, sukienke szt 1 , zero spodni nad czym baaaaaaaaaardzo ubolewam , i torebke-koszyk :D . Jutro jade jeszcze po jedna rzecz, a raczej komplecik bielizny , bo dzis nie kupilam, bo byl troche drogi, a ja sie nie moglam dodzwonic, czy na pewno te zakupy sa bez limitu ;) :P ,wiec wolalam zostawic... Teraz juz wiem, ze na pewno , wiec jutro rano jeszcze podjade tam :) . Kurcze zazdroszcze Ci troche Gozdzik, bo ja nie wiem kiedy gdzies wyjade .... hmm ;)

też mam starszego dużo odemnie faceta:) to normalka:) miłość nie zna granic:) najważniejsze że się kochacie:)