Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym mysliecie

Ludzie nie znają się na żartach

Polecane posty

gdybyś była wrażliwa - wiedziałabyś, że te chamowate i prostackie docinki mogą ranić drugą osobę. Nie tłumacz się już, winny się tłumaczy. Jesteś prostakiem i tyle :O

zajac poziomka ok jestem prostakiem !! wiem ze zarty moga ranic ja przeprosiłam, ale najbardziej mnie wkurzyała ta osoba co mu \"nakablowała\" ze taka niby dobra przyjaciołka..

bo dzieki temu i ja sie zmieniłam , bo przestałam sie z nimi zadawac. eeeeeeeee :D excuse me, to nazywasz zmiana? spodziewalam sie po poczatku tego zdania - zmienilam sie bo nie chce stracic kolejnych przyjaciol przez jakies swoje chamskei docinki :D sorry, nie mam nic wiecej do powiedzenia. zajac - nu pagadi, dajesz rade 🖐️

czyli widzisz, że jesteś na koncu szeregu, chociaż tyle. Odpowiem na Twoje marne docinki tak: nawet Bóg zstąpił na ziemię do marnych ludzi, więc powinnaś się cieszyć, że ktoś mądrzejszy zniża się o tyle poziomów. Czasami trzeba się zniżyć, żeby postarać się kogoś wyciągnąć... Mam nadzieję, że nie jesteś ograniczona i nie wepchniesz mnie zaraz na front PIS LPR ;) co zrobiłąś z inną forumowiczką, która miała rację.

shorty nie zmieniła sie zawsze byłam taka jak jestem, ale zmieniłam przyjaciołm ktorzy sie nie obrazaja, zartuja razem ze mna, smiejemy sie sami z siebie, mamy do siebie dystans..a ze swirami z czestochowy..to ciekawe kto by wytrzymał:)

gdyby nie to ze sami sie ciebie pozbyli pewnie dalej bys sie z nimi przyjaznila :D no nic moze kiedys dorosniesz i zrozumiesz ze chamstwo chamstwem, zarty zartami ale nie kazdemu musi sie to podobac.

jaki Łukasz boze dziewczyno opanuj sie :D w paranoje popadasz, nie znam Cie, wpadlam na topik przeczytalam i sie wypowiedzialam, nie jestem nikim z Twojej bylej paczki wez luz :D

ale ja sie ciesze ze mnie sie pozbyli ja byłam w nich zapatrzona jak jakas wariatka ja ich przepraszałam za ten zart..itp..starałam sie uwaza co przy nich mowie ale sorki co za przyjaciele przy ktorych \"nie mozesz byc soba\", musisz uwazac na to co mowisz teraz jak juz pisałam zadaje sie z innym typem ludzi, oni na serio znaja sie na wszystkich zartach i za nic swiecie sie nie obrazaja kicaj=Juliusz?

Gość załamałam się
Przy przyjaciołach TEŻ trzeba się liczyć ze słowami. Nawet przy rodzinie, do licha.

tak ma manie przesladowcz, jestem prostakiem, głupim, rubaszym, tn topic to prowokacja, ja jestem zła be.i bede sie smażyc w piekle, a wy z nieba bedziecie dorzuciac mi do ognia zebym sie szybciej spaliła:)

znam sie na zartach, zapewniam Cie, ale TWOJE ZARTY TO NIE ZARTY TYLKO GLUPIE WYZWISKA, a to roznica heeeejjj :classic_cool:

Gość załamałam się
Nie wszyscy lubią Benny Hilla i tyle :o

tylko ze jakos ja was tutaj nie wyzwałam tylko opisałam sytuacje, a zart moj miał kontekst jesli dobrze przeczytaliscie, to wy mnie nazywacie prostakiem, głupkiem i takie tam kto kogo wyzywa hahah?>:)

śmiać? Nawet nie wiesz jakim jestem śmieszkiem, ale chamówy nie znoszę, bo to niskie, rozumiesz. To niskie i marne. śieją się z tego tylko chamy i ludzie o niskim poczuciu własnej wartości, rozumiesz? Chyba nie rozumiesz :O i nigdy nie zrozumiesz :O

ciekawe w jaki sposob mamy wypic te piwo ? chcesz powiedziec ze mieszkasz pod Jasną Górą :)

ehh jak grochem o sciane, rozmawiamy o twoim zarciku do bylych przyajciol, poza tym twoje niskich lotow zarty ktore do nas rzekomo kierujesz tez mnie nie smiesza.

rozmwiamy o twoim zarciku do bylych przyjaciol :o a twoje zarty rzekomo skierowane do nas tez mnie nie smiesza.

rozmwiamy o twoim zarciku do bylych przyjaciol :o a twoje zarty rzekomo skierowane do nas tez mnie nie smiesza.

>Ja na to, ale przeciez \"wszyscy artysci to prostytuki\"On na to a >fakt... >a \"Marcin jest przeciez pierdolonym pedałem i nic mi nie grozi..jak >to artysci\" Masz za mały rozumek, by to pojąć... No cóż. Nie każdy jest filozofem, nie każdy matematykiem... prosci ludzie z plebsu też mają prawo żyć. Odchodzę i zostawaiam wielce śieszną i żartobliwą paniusię jej obłędem. I tak nie pojmie, szkoda czasu.