Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym mysliecie

Ludzie nie znają się na żartach

Polecane posty

zdjecie chyba juz dawno widzialem pewnie o tego ducha chodzi znowu mylisz ... specjalista od foto nie jestem miasto tez inne

Gość sdd
tzn nie znamy sie w ogole pochodzisz Czestochowy?i to twoje rodzinne miasto?

a teraz kto pyta ? raczej z tego co pisalem to co inne wynika

Kilka dni temu zdarzyła mi sie dosc nieprawdopodobna aczkolwiek prawdziwa niczym z filmu historia.Moi \"przyjaciele\", ktorych zwykłam tak wczesnij nazywac, nawiedzili mnie dosc niespodziewanie w zwykły dzien roboczy.Czułam, że to podejrzana sprawa, bo zwykle pojawiaja sie pojedynczo i jak czegos potrzebuja, a tu nagle taka bezinteresowna wizyta w całym składzie!! Tak tez było , okazało się ,że przyjechali wyjasnic pewna sprawę.Weszli do mojego krolestwa tzn mojego pokoju, z dosc obrazonymi naburmuszonymi minami, jak dzieci w przedszkolu, ktorym odebrano ulubiona zabawkę.Usiedli i milczeli.Probowałam zagaic rozmowe.No to o co chodzi pytam????? \"Nazwałas Marcina \"pierdolonym pedałem\"odezwała sie Hanka!@!! Ja probowałam sobie przypomniec, kiedy i jak go tak nazwałam...uaktywniłam moją pamiec...i cos zaczeło mi sie przypominac.. Jedziemy samochodem.ja z moim ukochanym Kamilem i gadu gadu.. z nami w samochodzie Hanka i ja mowie.. Ludzie uwazajcie bo dzisiaj bede miec głupie i chamskie zarty!! \"moja przyjaciołka\" i Radek!! Ja mowie , Kamil słuchaj no mogę pozowac Marcinowi do aktow?chciał mnie sfotohgrafowac no wiesz..trzeba poswiecic swe \"piekne ciało dla sztuki\"MOJ KAMIL\" nigdy bede zazdrosny\" \"sztuka nie bedzie ogladac Twojego ciała tylko ja\": Ja na to, ale przeciez \"wszyscy artysci to prostytuki\"On na to a fakt... a \"Marcin jest przeciez pierdolonym pedałem i nic mi nie grozi..jak to artysci\" potem dodaje \"Nie no ja lubie Marcina to rowny chłop, zart zartami\" NO TAK HANKA WłASNIE ta nasza rozmowe wzieła całkiem serio naskarzyła wszytsko słowo w słowo Marcinowi..ze mowimy na niego pedał...itd..i dlatego przyjechali i sie obrazili I tak skonczyła sie moja \"przyjazn z pewnymi osobami\" co zart wzieli do siebie Tak naprawde to był zart, a ja do gejow nic nie mam, mam nawet kumpla geja fryzjera, ale on sie zna na zartach , a ja mam taki chamski czasem zart...i jakos niegdy sie na mnie nie obraził Dziecinada... Cxzy tez mieliscie takie przypadki, ze ktos nie zrozumiał zartow i sie na was obraził, musze dodac ze Hanka nalezałą do osob \"kiepsko kapujacych\" zawsze wszystko brała do siebie..głupota było zartowanie przy niej..

nie tam nie jestem, ale nie wiem gdzie sie Błazej urodził moze w Kłocku wkleiłam ta historie?czy znasz ta historie, ktos ci o niej opowiadał? znasz tych ludzi o ktorych pisałam, ja pozmieniałam im imiona i to było kilka lat temu.anie kilka dni temu..wkleiłam ta historyjke..czytałes ja cała.. chyba jednak sie nie znamy..

pozniej przeczytam choc juz widze ze to jakas prowokacja albo brednie ale przeczytam teraz mala przerwa ... na multilotka

Na wykładach, starszy już profesor mówi do studentów: - Za moich czasów nieobecność na zajęciach mogła być usprawiedliwiona tylko w dwóch przypadkach: gdy umarł ktoś z rodziny lub choroba udokumentowana zwolnieniem lekarskim. Z końca sali dobiega głos: - Panie profesorze, a jeżeli ktoś jest skrajnie wyczerpany seksem?! Cała sala wybucha śmiechem, a profesor po krótkim namyśle mówi: - W twoim przypadku, to możesz po prostu pisać druga ręką

opowiedzianej historyjki nie znam za to imiona Magda i Paulina coś mi mowią :) tylko ze to chyba nic nadzwyczajnego moze cos więcej o nich napiszesz

Gość ha ha ha .............
Ale porąbana dziewoja, zal mi ciebie dziewczyno, wrzuć na luz, to twoje poczucie humoru to tylko poza. a moze zobacz co znaczy slowo żART ...........W SŁOWNIKU POPRAWNEJ POLSZCZYZNY, ...........BO JAK LUDZIE TOBIE DAJA DO ZROZUMIENIA, ŻE KAŻDY ZART TEZ MA SWOJE GRANICE TO TY NIE KUMASZ czy to takie trudne dla ciebie ? PS Olewam twój topik bo szkoda mi czasu na ciebie

Gość Juz wiem ........
jestes z Jarocina

Gość ale dlaczego to
taka tajemnica ??????????????????????????????????

Gość ale dlaczego to
taka tajemnica ?????????????????????????????????? PS A ty się powtarzasz i jestes nudna 💤