Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym mysliecie

Ludzie nie znają się na żartach

Polecane posty

Gość CO O TYM MYSLIECIE
"troche jestes głupia"-uderz w stół a nozyce sie odezwa!! skoro jestem na nizszym poziomie niz Ty to po co ze man gadasz, w ogole wchodzisz na ten topic, zniszasz sie do mojego poziomu Nie widze sensu, zeby taka "wybitna, wykształcona osoba jak Ty tu siedziała" i zadawała sie z gorszymi od siebie Jestes"" w ogole duzo wyzej niz ja" wiec po co schodzisz na niziny?Zeby udowodnic swoja wyzszosc.? i pewnie ty pisałas ten ostatni post hehe hehe w koncu taka kulturalna jestes:)

Gość Powiem tobie tak ...
Gdyby głupota twoja umiala fruwac, ty na pewno fruwałabyś jak gołębica :-D

Oto Polska własnie!!Narod \"To, że bracia Kaczyńscy nie znają się na żartach, wiadomo było od dawna. Przekonał się o tym kilka miesięcy temu pewien rencista z Elbląga, który zabawne fotki kaczek z tekstem \"A teraz pocałujcie nas w kupry\" rozsyłał Internetem do znajomych. Ponieważ istniało podejrzenie, że kacze kupry na fotografii mogą obrazić głowę państwa, rencista zaliczył przeszukanie w domu i przesłuchanie w prokuraturze. Prokurator ostatecznie uznał, że sprawa nie nadaje się na odsiadkę i z powodu znikomej szkodliwości czynu ją umorzył. Ale jasny sygnał do społeczeństwa został wysłany - z nami nie ma żartów.\"

żartowac, śmiac się i robić różne inne jaja - jak najbardziej jednak nie z anonimami i podszywaczami inaczej mowiąc nie z oszustami i śmieciami dla chętnych mogę podac dokładne adresy świrów z Czestochowy :D i nie tylko a zresztą przeciez to oszusci więc nic nie wiadomo ;)

niektórzy są zbyt ograniczeni, ażeby zrozumieć, że można się śmiać, żartować na głupawe tematy, podśmiechiwać z poważnych rzeczy i zachowywać się „lolowo” i jednocześnie być człowiekiem poważnym. TO ONI zmuszając w sobie powagę, tłumiąc śmiech i zwracając wszystkim wokół uwage to niedojrzałe osoby, które nie potrafią zrozumieć w życiu pewnych rzeczy.

wiesz dobrze :D o kogo chodzi ... własnie ciebie tu sie spodziewałem

najgorsze jest to ze ja mam kolege \" geja\"i on sam siebie gejem nazywa smieje sie z tego i sie na mnie nie obraził, opowiadałam mu o tym i smiał sie:) i ja do gejow nic nie mam, ale mam do ludzi co moich zartw nie rozumieja:)

łukasz? nie musze udawac idioty hhihihi naprawde nie wiem kto, z moich kolego moze siedziec na kafaterii w zasadzie to chyba nikt bo wszyscy w robocie, albo na wakacjach

śmiać się ale nie obrażać!!! Można śmiać się z błachych powodów, ale nie obrażając kogoś innego! Też uważam, że jesteś głupia.

okey jestem głupia zadowoleni...jesli was o zadowoli i bedziecie miec miły dzien ze usłyszcie ze ktos jest głupszy od was..to prosze bardzo:)uszczeliwie was..jestem głupia:)głupsza od Ciebie i od Ciebie..a teraz usmiechem zaczniecie tydzien hihi czekam na odpowiedz kicaja:)

widocznie na kafeterii nikt sie na zartach nie zna:) mowi sie trudno, tylko ze w moim juz niekrotkim zyciu..obraziła sie na mnie własnie tylko ta jedna ekipa..i zdarzyło mi sie to raz, a dziwne po zartuje całe zycie.:)

tu nie chodzi o glupote, raczej o brak ze tak powiem..umiejetnosci wazenia slow. widzisz ja mam na przyklad kolege, ktory jakby jest gejem nazywa sie gejem, ale nie koniecznie \'lubi\' jak sie na niego mowi \'pedal\'. niewazne czy to twoj przyjaciel, kolega, znajomy. nie potepiam Cie ale zartem tego bym nie nazwala. mozliwe ze miarka sie po pewnym czasie twoich koepskich zartow i chamdkich docinek przebrala i nie chcieli byc wiecej wyzywani. zeby nie bylo - bywam chamska, mam to w krwi, jestem skorpionem, ale umiem zachowac umiar i pewnych rzeczy naprawde nie wypada powiedziec..

:O jesteś bardzo ograniczona :O czasami lepiej uświadomić sobie swój błąd niż w nim trwać i szczycić się tym, jakie to ty masz zajebiste żarty chamskie :O DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO!!!!!!!!!!!

ja mądrze mogę odpowiedziec tylko prosto w oczy czyli w realu tu wszystko to lipa i wielkie oszustwo

shorty moze masz racje, ale ciesze sie z finału sytacji, bo dzieki temu i ja sie zmieniłam , bo przestałam sie z nimi zadawac. Musisz wiedziec ze byli to ludzie, ktorzy poza swoja paczka nikogo nie uznawali, reszta ludzi jest be tylko my jestesmy okey, co do mojego zartu przegiełam byc moze, ale naprawde nie zrobiłam tego złosliwie bo osobe z ktorej zartowałam, z całej paczki tak naprawde najbardziej lubiłam wbrew pozorom, ale zycia bywa przewrotne Teraz mam nowych znajomych i oni jakos rozumieja moje poczucie humoru, choc czasem jest mocno chamskie, ale tak naprawde jestem dobra osoba, zawsze staram sie byc dobra przyjaciołka, ale nie lubie \"ograniczen\"...lubie czasem przesadzac..ale naprawde zeby mnie polubic trzeba mnie dobrze poznac, trzeba zobaczyc we mnie kogos kto za zartami czesto moze chamskimi, kryje wrazliwa dusze:)