Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym mysliecie

Ludzie nie znają się na żartach

Polecane posty

chyba juz duzo ujawniłem ... co jeszcze bys chciala wiedziec ?

a Twoj nr gg to 3242738??? skoro To osoba o ktorejmysle, tonaprawde dosc nieprawodopodne bo kurcze pisze o kims, a nagle ta osoba sie odzywa:) Gdzie wyjezdzasz na wakacje? Zobacz ja zostałam spalona na stosie przez forumowiczow:) jak to czarownice:)

nie mieszkam pod Jasna Gora, spalili by mnie na stosie:) byłam raz w zyciu w Czestochowie..i to nie na pilegrzymce ale na wycieczce szkolnej...ale bardziej podobała mi sie Wrocław::)

ty sie z siebie nie smiejesz, ty robisz z siebie glupa myslac ze jestes smieszna :D

Gość No nie ........
brak mi słów na nią, a zawsze mialem dość ich ... , pomysl dziewczyno, pomyśl ...

Tak sie zastanawiam Czemu Ty kicaj nie jestes na mnie zły a to przeciez z Ciebie zartowałam Tylko czemyh Błazej mnie tak nie lubi, przeciez jego nie obraziłoam Tylko Ciebie to Ty powinienes mnie nielubic..a nie on

mial zawsze dosc slow do powiedzenia :D o boze ty naprawde jakims zasciankowcem jestes :D

Gość mumintroll
Słów miał dosyć, sieroto nieszczęsna :o

\"No nie ........ brak mi słów na nią, a zawsze mialem dość ich ... , pomysl dziewczyno, pomyśl ...\" to nie pisałam dość tylko NO nie!! a ja cytowałam Powiedz mi lepiej kicaj jak tu trafiłes na ten topic? jakim cudem? Zawsze Cie najabrdziej ze cale ekipy swirow lubiłam nie trzymasz juz sztamy..z paczka? czemu paczka sie rozpadła..a tak byliscie zgrani? wypowiadasz sie etz na jakis innych topikach?

Gość Ty chyba jestes naćpana

teraz do lu-ja z czestochowskiej promenady i albinosa z dolu .... PIERDOLCIE SIĘ NAWZAJEM NAJLEPIEJ W KOŚCIELE a Ty dziewczyno o ile nią jesteś raczej mnie mylisz o czym juz chyba wiesz

i tak jak wyzej napisalem ... normalnie to rozmawiac mogę tylko prosto w oczy czyli w realu tu nic nie wiadomo z kim się gada i zbyt duzo podszywaczy

daleko i teraz pewnie tam leje zreszta przeciez Ciebie tam nie ma :D

jak to nie ma jestem:) OD JAKIEGOS czasu jestem:) i nie mam tu zadnych znajomych wszystkich zwyzwałam:) a reszta jest w Angli a druga reszta we Wrocku:) kurde nie wiem z kim gadam JESTES łUKASZ TAK?

nic o Tobie nie wiem nawet dokladnie nie czytalem całego topicu

TO SKADZES wytrzasnał świrow z czestochowy i kto wg ciebie jest? acha i jesli jestes ta osoba o ktorej mysle wejdz na topic http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3282257&start=570 dziewczyna ma problem bo zrobiła zdjecie i sie boi bo nimi cos dziwnego jakies postacie na nim widac..a moim zdaniem to swiatło sie tak odbija no ale Ty sie znasz na fotografii