Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość roratka
Małgosiu meg - botox jest super. 500zl i masz czolo gładkie i brwi podciągnięte. Nie boli przy wstrzykiwaniu i po 10 dniach oczka ci się otworzą.

Gość meg621
Dziękuję.Ale czy nie ma innych sposobów?DOMOWYCH???? :) Jesli nie no to trudno ,trzeba będzie się zdecydować.Mieszkam w Krakowie,czy ktoś poda mi adres jakiejś sprawdzonej kliniki w Krakowie?Pozdrawiam .Małgosia.

Gość snake333
Do roratka;) kuleczki bolą trochę, też masuję je wieczorem;) u mnie nikt też nie zauważył, ale zapytała mnie dziś pewna osoba ile mam lat i po odpowiedzi powiedziała, że młodziej wyglądam i pewnie mi to sporo osób mówi.... ja na pewno powtórzę zabiegi, najbardziej zależy mi żeby w miarę możliwości taki efekt jeszcze dłuższy czas utrzymywać;) jeżeli będę mogła podobnie wyglądać za 5 lat, to będę to robiła....aha, pytanie mam jeszcze o botoks, robiłam w poniedziałek wieczorem ok.20-tej, dziś jest trzeci dzień, czy możliwe, że nie ma jeszcze efektu? czy za mało botoksu?

Gość snake333
roratka;) ile masz lat?

Gość snake333
Do Majka B;) Czytam teraz Twoje wpisy i wcześniej też robiłaś w G-dzu? z wpisów wynika, że chyba jednak nie wszystko było ok? czy się mylę?

Gość roratka
snake 333- ja tu chyba jestem najstarsza - mam 50. na urodziny zafundowałam sobie odmlodzenie. Co do botoxu to po tygodniu czoło gładsze i oczy jakby bardziej otwarte, kąciki zewnętrzne mniej obwisłe, ale nie jest to spektakularny efekt. Może jeszcze wyjdzie bardziej Te kuleczki w chomikach dalej mnie bolą, masuje je delikatnie i nie wiem wlaściwie czy one już tak zostaną? bo ich nie widać- można wyczuć palcem, ale są w takim miejscu gdzie było wgłębienie między policzkiem i broda na dole twarzy. Teraz mam wyrównane. Co do tego odmłodzenia to na razie jestem na urlopie i ostatnie dni mało się pokazywałam. Nikt nic nie zauważył, ale psychicznie odmłodniałam. Może to o to chodzi? W sobote idę na spotkanie klasowe po latach, to powiem wam czy jakiś efekt bedzie czy na darmo poszła kasa.

Do Snake 333 - botoks robilam tylko raz i to było w Grudziądzu. Rzeczywiście na początku byłam średnio zadowolona, bo jak pisałam, najpierw nierównomiernie załapal ale po kilku dniach samo się wyrównalo. I miałam takie uczucie maski - ze nie moge podniesc brwi, nawet przy malowaniu oczu było inaczej. Jednakże to było moje sugestywne odczucie gdyż NIKT inny tego nie zauważył. Po dwóch tygodniach przyzwyczaiłam się i była gitarka. Pozdrawiam.

Gość snake333
Jednak czytając Twoje posty nie zrobiłabym u niego;) Zresztą to specjalista w innej dziedzinie, estetyczną medycyną zajmuje się krótko, więc nie mam zaufania....zresztą zrobiłam już botoks i wypełnianie i jestem zadowolona;)

Gość snake333
dziś koleżanka na moje narzekania, że jestem zmęczona odpowiedziała: ale nie widać tego po Tobie;);)

Gość Monitella
Witam, Mieszkam w Berlinie i chciałabym wstrzyknąć sobie botox, czy ktoś może ma namiary na dobrego lekarza ? Ceny mile widziane :) Pozdrawiam wszystkie Panie ...

Gość didey
Polecam ci dr.Piotra Zawodnego ze Szczecina.Ceny przystępne i bardzo dobre efekty po zabiegu-sprawdzone już wielokrotnie na mojej twarzy.(zajrzyj na jego stronę).Dzwoniłam tam wczoraj.Gabinet (po urlopie)będzie otwarty od następnego poniedziałku, tj.16 sierpnia.Też się wybieram żeby uzupełnić kwas hialuronowy.Trzymał się w moich bruzdach wargowo-nosowych 15 miesięcy!!!

Gość Monitella
DO MagdaPomorskie: Pani Magdo, Jeszcze nie nigdy nie miałam zabiegu związanego ze wstrzyknięciem botoxu, tak jak napisałam wyżej sama poszukuję namiarów na dobrego lekarza. Pozdrawiam :)

Gość LiyahHaughtonnnn
Dziewczyny jak długo utrzymuje sie efekt gładkiego czoła po wstrzyknieciu botoxu?? I ile to kosztuje?? jestem z Bydgoszczy :)

Gość didey
U nas zmarszczki poprzeczne czoła kosztują-400 zł, całe czoło-700 zł.Po 4 miesiącach od wstrzyknięcia botox zaczyna już puszczać:(

Gość roratka
C.d. mojej opowieści o botoxie i wypełniaczach. Po botoxie jestem ponad 2 tygidnie. Czolo mam na pewno gladsze, zmarszczki na czole się wyprostował (tzn zostlay takie małe kreseczki ale rożnica jest. Mogę nosić odsłonięte czoło- wczesniej miałam dlugą grzywke. Zmarszczki w kącikach zniknęły, oczy jakby mniej opadnięte w kącikach, brwi też ładnie uniesione nie za bardzo. Pozostały mi zmarszczki pod okiem przy uśmiechu ale ogólnie jestem zadowolona. Wydaje mie się tylko że mam jakby bardziej podkrążone oczy, ale może takie już miałam, nie wiem.Co do wypełnienia zmarszczek. Zrobiła mi sie mala grudka jna policzku - tam gdzie mialam wstrzyknięty kwas. Wygląda jak maly pryszczyk, a może w ogóle to jest pryszczyk. nie widac go bardzo, tylko pod światło, nie przeszkadza. Wypełnienie chomików na brodzie długo mnie bolało, nawet teraz jeszcze trochę boli. Wyczuwam palcami takie kuleczki, ale może to ma tak byc bo onej porawiają owal - sa w takim zagłebieniu miedzy policzkami a brodą. prz ustach też troche wuczuwam kuleczki. Nie wiem czy tak ma być a nie mam się kogo zapytać. Głupio mi dzwonić do lekarki, zresztą jest na urlopie. Co do wygladu ogólnego - jestem bardzo zadowolona. Z domowników nikt NIC nie zauwazył. Ale jak poszlam na chwilę do pracy - jestem na urlopie, to koleżanki byly ZACHWYCONE jak ladnie wyglądam i że odpoczęlam. Aż mi głupio było. Zmienilam fruzurę więc skromnie mowiłam,że to dlatego. Na imprezie klasowej niestety nikt spoecjalnie się mną nie zachwyacał, tyle że mowili ze nic się nie zmieniam od lat. Dziewczyny, mam 50 i czulam sie staro. A po tych wszystkich zabiegach nabrałam pewności siebie. Nie wstydzę się patrzeć prosto w oczy, bo wiem że wyglądam ładnie. Tak się złożyło że moi znajomi i w pracy i poza nia maja około 40. Więc teraz moim wygladem nie odstaję od reszty. Na pewno botox powtórzę jak mi zejdzie. Jeszcze zrobilabym dermabrazję ,żeby trochę wyrównac cerę - mam rozszerzone pory, albo może jakiś inny zabieg kosmetyczny, nie bradzo wiem jaki.

Gość didey
do roratki: Piszesz,że zlikwidowałaś chomiki.Super!.To zmora kobiet 50-letnich!:).A jakim wypełniaczem ?Perlane czy subQ? Bo mój lekarz powiedział,że chomików nie da się ponieśc kwasem-bujał?

Cześć dziewczyny mam 36 lat, poważnie myślę już o zabiegach typu botox. Dla mnie, pewnie jak dla wielu z Was to też poważna kwestia finansowa, tym bardziej, że zabiegi powinny być co pewien czas powtarzane. Mam nadzieję, że nie będę niedyskretna jeśli poproszę Was o napisanie ile przeciętnie musicie wydać na "zrobienie" twarzy i co ta kwota obejmuje oraz po jakim czasie decydujecie się na powtórny zabieg oraz ile macie lat - wydaje mi się, że z wiekiem więcej zużywa się preparatu więc cena będzie wyższa ? Jak w ogóle ma się to do tego o czym tu wcześniej wyczytałem, że po którymś zabiegu botoxu potrzeba coraz mniej lub coraz rzadziej, na ile jest to zgodne z prawdą z Waszego praktycznego doświadczenia ?

Gość didey
Hej:) Ja osobiście zapłaciłam za 2 obszary(zmarszczki mimiczne, lwia zmarszczka między brwiami)-700 zł.Czy przy kolejnych zabiegach botoxu zużywa się mniej? Nie sądzę.Ale myślę,że to zależy ile upływa czasu między jednym zabiegiem,a drugim.Lekarze mówią,że botox wystarczy na 6 miesięcy,ale niestety już po 4 mc.widać,że puszcza i wtedy jeśli dostrzykniesz już po 4,a nie po 6 ,to być może preparatu zużyje się wtedy mniej,ale musisz pilnować lekarza,niech ci dokladnie pokaże ile zeszło z ampułki żebyś wiedziała za co płacisz(bo niektórzy lekarze niestety nie są uczciwi w tym temacie),a najlepiej weź ze sobą jakąś koleżanką i umówcie się na botox-party,negocjuj ,zapłacisz mniej.:)

Gość didey
do mega: Wydaje mi się, że 700 zł-to tanio.Zabiegi robię w Szczecinie(dr.Piotr Zawodny).

Gość Anka 00
A czy ktoś moze polecić lekarza w Katowicach ( lub okolice) ? Wybieram sie na botox i wypełniacze ...

Gość Anka 00
A czy ktoś moze polecić lekarza w Katowicach ( lub okolicy). Wybieram się na botox i wypełniacze....

Gość snake333
Do didey;) Ja zrobiłam sobie botoks na czoło(lwia, poziome zmarszczki) zapłaciłam za to 500 zł, jestem 2 tygodnie i delikatnie bym sobie dostrzyknęła;) ...myślę, że gdyby doszły kurze łapki, to koszt byłby ok. 150-200 zł wyższy, ja jeszcze zrobiłam sobie bruzdy wypełniaczem...najbardziej chodziło mi o chomiki, niestety tego nie da się zrobić uzupełniając bruzdy. Chomiki znikną jak podniesie się policzki, tak mówiła mi lekarka...ale jak robiła mi bruzdy, to sama zdecydowała, że delikatnie wstrzyknie w dolinę łez....i za to jej dziękuję;) wstrzyknęła malutko, a jak bardzo to mi poprawiło efekt całościowy. Teraz zastanawiam się, żeby minimalnie też dostrzyknąć w dolinę łez;) i myślę sobie, że jak tam dostrzyknę, to powinny się troszkę policzki podnieść....czy dobrze myślę? za bruzdy i dolinę łez zapłaciłam 900 zł, czyli razem 1400 zł....

Gość snake333
Napisałam o cenach botoksu do Magdypomorskie;) nie do Didey;)

Gość snake333
Magdapomorskie;) a w jakiej miejscowości interesują Cię zabiegi?

Gość didey
do snake 333: Dzisiaj byłam Zawodnego.Też mi powiedział,że 1.500 za wypełnienie bruzd od nosa w dół i poniżej ust(chyba to się nazywa zmarszczki marionetki)-VOLUMĄ-czyli ten najgęstszy wypełniacz.Chciałam też żeby mi trochę wstrzyknął kwasu chialuronowego vital w zmarszczki koło oczu,ale powiedział,że super spektakularnego efektu to nie będzie i że tylko TROCHĘ się wygląd poprawi,więc się zastanawiam(szkoda kasy!!!!)-trochę mnie nie interesuje:).Z chomikami to rzeczywiście trudna sprawa,raczej od podniesienia policzów wypełniaczem się nie podniosą.Zresztą u każdej kobiety jest inaczej.U jednych jest jakiś efekt u innych nie.U mnie odradził.Ja np.mialam zawsze bardzo szczupłą twarz,a teraz masakra-pulasy takie jak u malego dziecka:),taka buzia gruba-koszmar-zupełnie inna osoba niż dawnej:).Ach ta starość! -nie udała się naturze:)!!!! Na chomi zostają nam tylko złote nici,ale na to już trzeba brać kredyt!!!:)-8 tys!

Gość snake333
No więc poszłam dziś do Pani doktor i zrobiłam kurze łapki;) czysto profilaktycznie, bo zmarszczek nie mam...wstrzyknęła mi po 10 jednostek na każdą stronę, zapłaciłam 400 zł, czyli jednostka po 20 zł. Obejrzała czoło, bo chciałam jeszcze dostrzyknąć, trochę się marszczyło, ale ona mi odradziła, mówiła, że nigdy nie robi czoła na "blachę", może ma rację, wygląda to wtedy nienaturalnie. Do didey;) Własnie dziś rozmawiałam też o dolinie łez, słuchaj u mnie akurat wstrzyknięcie minimalnie kwasu w tej okolicy było strzałem w dziesiątkę;) stwierdziłyśmy z Panią dr, że najbardziej denerwują mnie chomiki i najbardziej dolina łez, więc następnym razem wstrzyknie mi w policzki gęstszy kwas, żeby je unieść....koszt mniejszej strzykawki 1200 zł. Teraz wiem jak moja twarz wygląda ze zrobionym czołem, kurzymi łapkami i bruzdami, później bruzdy zamienię na policzki i porównam efekty;) Czoło na pewno będę powtarzała, niesamowicie otwiera oczy

Gość snake333
Aha Didey;) Ja zapłaciłam 1400 zł za czoło(poziome zmarszczki i lwia) i bruzdy nosowe, w chomiki dolinę łez;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować