Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrdomell

sex bez zobowiązań

Polecane posty

Gość balerina
życze więc powodzenia 🖐️

tak powodzenie i owszem tylko czemu już znikasz może to wlaśnie z toba byłby następny przygodny sex hahahahahahaha!!!! pozdrawiam

Gość balerina
nie mogłam się opszeć i dopisze coś jeszcze. jak mi się ten znudzi to cie znajde heheh tak mi koleżanka powiedziała ;):P

a cóż to za koleżanka ci podpowiada????? może też jest zainteresowana a może sex w więcej osob też w grę wchodzi??? no cóz pozdrawiam i do zobaczenia ale skoro jesteś balerina to może mi jeszcze kiedyś zatańczysz hahaha a

mrdomell-dzisiaj przez pól dnia rozmawiałam z kim s kto chyba podszył sie pod ciebie,pisalam na nr5380051,to twoj?

niestety nie moj to 68563 a dalej juz powinnas wiedziec więz zapraszam do siebie

i czy to ty jesteś strefa mroku?????? hmmm no z chęcią bym pogadał z kims kto ma podobne odczucia w temacie seksu co ja!!

no i marella się nie odezwała a szkoda cały dzień czekam widac albo to ściema albo się przestraszyła dziewczyna!!! ale i tak pozdrawiam i dzięki za dobre chęci!!

napisalam;mrdomell-ale to ty nie odpowiadasz,moj tez czasami sie zawiesza

jeannot-w tej chwili przepadles,nie chce miec z Toba kontaktu,zlamales umowe.Nie pisz do mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marella to napisz do mnie na poczte mrdomell@wp.pl a jak cos to jutro pogadamy daj mi tam swoje namiary i wtedy już poza forum się możemy dogadać poza tym forum!!! pozdrawiam i do jutra ja kończe na dzisiaj pracę więc pisz do mnie mirella

Gość kochajaca sex
Wiecie, co wam powiem? Sex bez zobowiazan istnial juz dawno,tylko teraz"nareszcie" zaczyna mowic sie o tym otwarcie.Sa kobiety i mezczyzni,ktorzy bardze tego potrzebuja i w zalegalizowanym zwiazku nie osiagaja dostatecznych satysfakcji.Dla ludzi prymitywnych jest to niezrozumiale,ale zapytajcie seksuologa,czy jest to zle jesli chce sie zaspokoic swoje potrzeby.Wiekszosc profesjonalistow powie, ze niezaspokojenie swoich potrzeb moze odbic sie nawet na samopoczuciu(nie powiem na psychice,bo zaraz spotkam sie z komentarzem typu'psychiczna') danej osoby.Nie rozumiem ,dlaczego niektorzy od razu komentuja tego typu potrzeby i zachowania jako prostytucje.Jestesmy ludzmi wolnymi i chyba mamy prawo decydowac o tym co dla nas jest dobra a co zle.Nasze spoleczenstwo wogole nie doroslo do akceptacji tego typu zwiazkow.To samo z tzw.innoscia,czyli homoseksualistami i lesbjikami.Co mnie obchodzi kto z kim zyje!!!!!!Czy oni szkadza komus.Malo mamy dewiantow wsrod heteroseksulalistow???!!!!! A po co sa wogole zwiazki malzenskie? A po to by ludzi zrobic bardziej odpowiedzialnymi za dzieci.Ale niestety niewiele to daje,bo osoba,ktora jest naprawde odpowiedzialna,podejmie sie wychowania dziecka i bez slubu!,a w innych przypadkach slub jest przyczyna tragedii dzieci,juz nie mowiac o rodzicach.Ludzie ,ktorzy naprawde sie kochaja nie potrzebuja slubu,beda ze soba "az do smierci". Moze za jakies tysiac lat doczekamy sie odpowiedzialnego spoleczenstwa ,ktorego najwyzszym dobrem bedzie wspolne wychowywanie dzieci i nikt nie bedzie zwracal uwagi na to kto z kim mieszka.

Gość łysa cipka
ja poznałam facia przez internet,a kiedy się spotkaliśmy poszłam na całość.Kochaliśmy się w lesie,przy drzewie,niezła jazda,potem jeszcze raz minetka i obciąganko,do dziś kiedy o tym pomyśle robi mi się mokro między nogami.Potem kochaliśmy się jeszcze kilka razy w samochodzie i raz w centrum handlowym w kibelku wziełam do buzi.Zadzwonił któregoś dnia,że wyjeżdża do Londynu,bardzo to przeżyłam,niby bez zobowiązań,a jednak strasznie iskrzy .to są emocje i uwierzcie mi coś się w człowieku wykluwa.Teraz tęsknie ,ale sama nie wiem czy bardziej za nim,czy za rozkoszą którą mi dawał.Jedno jest pewne, chcę to powtórzyć.

Gość poczytaj sobie
o syfiisie, zeby ci sie nie odbilo...

Gość dno poprostu
no i co mrdomell nabrała się jakaś na tę twoją, pożal sie boże - ideologie?

No kochająca sex brawo masz rację to pomaga zwizkom gdzie naprawde nie wiele brakuje jednak ciężko jest współmałżonka na coś namowić to się szuka i czasem to poszukiwanie daje już niezłą frajdę a czesem znalezienie różnie to bywa. ale jedno jest pewne wielkiejest wtedy wyzwolenie psychiczne jak również fizyczne i nie wiem czemu sex z tą powiedzmyy przygodnie spotkana osobą jest bardziej radosny niż w \"domu\" i to się liczy pozwala naprawde nabrać sił na nowe życie. a co do Łysej Cipki to chyba nie za nim tęsknisz tylko za adrenalina jaka ci dostarczał. Poszukaj nastepnego odważnego i dalej się baw i zaspokajaj swoje żądze to lepsze niż tęsknota a żebys nastepnym razem nie tęskniła zawsze miej dwóch kochanków to działa mówię ci i oczywiście do 2 trudniej się przywiazać no i oczywiście będzie wszystko 2 razy i częściej!!!! pozdrawiam dziewczyny

Ej samo dno ty wymyśl lepsza może uda ci się z kimś nawiązać znajomośc no chyba że ty z domu nie wychodzisz więc niestety tylko net ci zostal a dziwwczyny mmają rację że lepiej jest czasem przygodnie \"się poznać\" niż ładowac się w jakies związki i problemy a czy się nabrała hmmm ten topik nie był załozony po to by sie ktokolwiekj nabierał chodzi o to by poznac poglądy i ludzi którzy myslą tak samo!!!

Gość Kotka25
No no:) Gorąco się zrobiło w tym topiku:)

wITAM KOTKA 25 HMM DZIĘKI ZA LIST JUZ CI NA NIEGO ODPISALEM WIĘC MOŻE NASTĘPNY NAPISZESZ?????

Gość Kotka25
Hmmm....może tak:)

no kotka napisz do mnie coś odpowiedziałem na twoje pytania czekam na nastepne i może ty napiszesz tez cos od siebie czegoś się dowiem o tobie poza forum???

Gość dno poprostu
panie założycielu topiku napisałeś na wstępie, że chcesz poznać opinie, jak naoisałam oco o tym seksie bez zobowiązań myśle to zostałam opluta. Ty nie chcesz poznać opini na ten temat tylko szukasz potakiwaczy. Jak ktoś pisze, że jego zdaniem to jest złe i robi krzywde to odrazu atakujesz - bo tak najlepiej się bronić.

Gość Kotka25
Odpisałam co nieco:)

Gość seksiczka
smutne, ze pojawiają się takie topiki Polecam artykuł w aktualnym numerze WPROST (nr32).

nie nie atakuje ale uważam że każdy ma zarówno prawo wypowiedzi jak i prawo do tego by wybierać i urzywać w życiu tego ci sam wybierze i nie rozumiem czemu jak ktoś wybiera tak to \"samo dno \" tak ostro krytykuje czy nie można po prostu powiedziec a ja się z tym nie zgadzam a nie zaraz czy ktos się nabral na ideologie!!! bo tu tez chodzi o tych wszystkich ludzi co na codzień siedzą cicho i nie pokazuja tego co by chcieli bo im nie wolno bo przez takie osoby jak wy zostali by skazani na potępienie !!!! jednak pozdrawiam samo dno i dzieki tez za takie komentarze!!