Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa29L

Prezent dla męża z okazji rocznicy ślubu - pomocy

Polecane posty

Gość ciekawa29L

Kochane, mam do Was pytanie. A mianowicie, zbliża się nasza rocznica ślubu :) Macie może jakieś sprawdzone, ciekawe pomysły na fajny prezencik? Mam pustkę w glowie a czas leci nieubłaganie... Bardzo proszę o pomoc :)

Gość skoro temat umieściłas
na forum "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" to chyba dziecko byłoby najlepszym prezentem:)

Gość ciekawa29L
Umiescilam tu bo tutaj doświadczone mężatki bywają :) A dzieciaczek, hmmm, odpada, bo mamy juz 2 :)

Ja kupiłam symboliczny prezent. Mianowicie breloczek w którym otwierasz klapke i do srodka wkładasz zdjęcie. Ja włozyłam zdjecie swoje i naszego synka a na odwrocie breloka mam zamiar wygrawegować dedykację: z okazji pierwszej rocznicy ślubu... ble, ble, ble... cos takiego. Poza tym zrobie kolację przy świecach i winie. :)

Gość ja tez nie wiem co kupic

ja na pierwszą rocznicę kupiłam mężowi zegarek, u jubilera poprosiłam o grawer na odwrocie - nie pamiętam co tam napisane .... latka lecą, kurcze - w październiku będą już 2 lata w małżeństwie - a jeszcze pamiętam jak biegałam za dodatkami do sukni ślubnej - eh

Gość ciekawa29L
Dziewczyny moze jeszcze jakies sugestie? Pomysły?

A co powiesz na zegarek? Gustowny, elegancki i bardzo klasyczny. Złota tarcza i skórzany pasek. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.