Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puerto

WSPóLNY dom kafeteriuszy! zapraszam elitę Kafe!

Polecane posty

Papierowe 🖐️ Co tak długo nie wychodziłaś z pokoju ?? Alehandra też nie było :P coś to podejrzane :P Femme to dziś impra>>>> wielkie picie i palenie ;) jestem ZA :P

Cześć Dziewczyny :) Femme,witamy,witamy,o której impreza? Papierowe,gdzieś ty się podziewała tyle czasu?co można robić w sypialni przez kilka dni :D ??? chodźcie na śniadanko i kawusię z rana. Karnityna,ty dalej na diecie?Ja za Twoim przykładem prawie cały weekend na warzywach sędziłam.Zjadłabym cos konkretnego...

Gość rumiany Boluś
witam Elyte Forum. to może tak z francuzka ? -- o ! reservuaire !

ja dalej na diecie az do soboty>>>> mam ślub koleżanki ze studiów :) muszę się przecież prezentować! a sukienka trzeszczy w szwach :O

no właśnie chyba nie wypije za dużo :O szkoda :( ale wezmę od Femme kilka cygar nie zanudze się :P

Jestem głodna.... Ej,wczoraj przeczytałam w gazecie,że tak na prawdę Paris Hilton ma brązowe,czy tam piwne oczy,nie wiedziałam...-to tak na marginesie :P Nie wypij za duzo,ale troszke trzeba za szczęście młodej pary :) Ja nie lubię pic wódki,ale pamiętam jedno takie wesele,na którym wypiłysmy z siostrami i kuzynkami naaapraaaawnę dużo,a mimo wszystko byłyśmy w miarę trzeźwe-sukces tkwił w tym,że tańczyłyśmy bez przerwy!byłyśmy chyba najbardziej rozrywane na całym weselu :P Ale było fajnie... Zebrałysmy się dopiero o 6 rano....

😴 Tak sie drzecie w srodku nocy, ze sobie bialy czlowiek pospac nie moze 😡 Ja tam w ogole jeszcze zadnego osobnika plci przeciwnej w tym domu nie widzialam :P Ten caly Alehandro to len nad lenie... Wciaz tylko spi albo pije w stajni :O

dziś sie nudze!!! mówią, że tylko słabo myślący się nudzą :O Jestem dziś właśnie taka słabo myśląca :) Jem marchewkę fuj fuj fuj :P

Witam! czy mogę się przyłączyć? slyszalam, ze macie stajnię, potrafię jeździć konno chętnie też skorzystam z basenu ;) ale generalnie to jestem osobą, która śpi na dworze nie muszę mieć więc własnego pokoju. mam długie włosy. mam tajemniczą przeszłość. nie jestem czlowiekiem. mam kota

Gość heheheheheheheh
:classic_cool:

Gość Wlad
aaaaaaaaa .......... jak milo w domu u siebie ... mmmmmmmmmm

Gość o jak fajnie
bylo ;)

Gość bylo ale sie skonczylo
;]