Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puerto

WSPóLNY dom kafeteriuszy! zapraszam elitę Kafe!

Polecane posty

wczorajsza kolacja-pycha,mniam mniam zwłaszcza te żeberka w miodzie :)

Witaj Kseniu :) No w skrócie to pewnie sama się zorientujesz :P najważniejszy to wspólny dom i zbiór porad życiowych :P Na długo zawitałaś???

Monikula,masz ochotę na kurczaka w śmietanie,z ziołami,z pieczarkami i z ryżem??Uwielbiam go przygotowywać :) Do tego białe,schłodzone winko?wiem,że jest środek tygodnia,ale od jednej lampki jeszcze nikt nie umarł :) także polecam.

tramwaje są okropne to prawda 😠 ale jakoś nie wierze, że sobie nie radzisz :P kto jak kto!!! i jak ten facet dał Ci wodę?? hihihiih

witam-ktos proponował kurczaka w jakimś specjalnym wydaniu..mam nadzieje ze to aktualne,nie moge sie doczekac :)

Gość iiizzziii
hmmm elita? wybacz ale troche mi niedobrze jak cos takiego slysze :| to tak jakbys sie chcial dowartosciowac, pozatym jest to bardzo puste . Elita...LOL smieszne

Gość iiiiizzziiii
szkoda ze nie masz kamerki ,bo zapewne smieszna jest tez twoja morda haha :) - odbierz to z dystansem przeciez to wirtual ,czy moze w realu tez jestes taka zdystansowana i lubisz jak Cie obrażają? a moze jestes juz przyzwyczajona i stad ten dystans? pozdrawiam i elituj sie dalej...oczywiscie z dystansem i tylko w wirtualu hahaha

Gość iiiiizzziiii
podobno masz dystans, czego nei widac niestety. Wiec nei zawsze mow co wiesz ale zawsze wiedz co mowisz !

Gość iiiiizzziiii
tak myslalam ze nie zrozumiesz... ;/

obrazilas sie na slowo elita???? \"moze w realu tez jestes taka zdystansowana i lubisz jak Cie obrażają\"... BUUUUUAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nie rozumiesz swiata dziecko, idz sie przejdz po swiezym powietrzu, lepiej ci zrobi ;)

Gość iiiiizzziiii
dlugo nad tym myslalas ? Nie rozumiem Ciebie i tego co napisalas szczerze mowiac. A twoje teksty swiadcza o tym jak bardzo TY jestes dojrzala ( jesli w ogole zrozumiesz o co chodzi w tym zdaniu :)) ) , ja nie slyszalam tak prymitywnych tekstow nawet u dwunastolatka. Wybacz ale juz Ci nie odpisze,szkoda mojego cennego czasu . Pozdrawiam !!