Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puerto

WSPóLNY dom kafeteriuszy! zapraszam elitę Kafe!

Polecane posty

Gość rwetes rwetes
moi drodzy czy zamierzamy dziś oglądać wspólnie mecz Polska-Dania?trzeba przygotowac popcorn i jakies piwko

Gość rwetes rwetes
a ja juz brykam spać! dobranoc

Lo matko!!! Ale przykimalam!!! Caly tydzien! Albo dluzej :P Wszystko przez te mrozy... Powoli zapadam w sen zimowy ;) Wzielam sobie nawet piwo \"do poduszki\". Polowe wypilam, druga polowa wygazowala :P A Wy co?! Spicie?

Orlico>>>> chyba każdy śpi :( tak juz urządziliśmy ten dom. Umnie pogoda dziś tylko do snu 💤

No... to trza bylo pomyslec i zrobic jakies koedukacyjne sypialnie... Znaczy wspolne... A nie takie w wygodami. Jakbym nie miala takiego wygodnego lozka to moze az tak by mi sie spac nie chcialo :D Ktos nagrzal w saunie...? Poszlabym sie ogrzac :O

Pscolka to poszla dwa dni temu i do tej pory nie wrocila... Moze klucza zapomniala i spi w stajni :D Poszukaj Jej po drodze :D

jejku, na chwilę wyjechałam i już nie wiem gdzie mieszkam - czy może mój pokój jeszcze wolny, czy już mam sobie sama zrobić dobudówkę? proszę nie karmić moich psow przy stole i nie wpuszczać ich na łóżka, bo się rozbisurmanią!

Mogę iść z wami na spacer? ja mam jednego myśliwskiego to on ją znajdzie, a jak nie to i tak coś przyniesie, więc w sumie będziemy do prozodu ;))

No pewnie,ze możesz iść z nami :) Zmorko,pokoje są wszystkie w nienaruszonym stanie,w sumie to przez jakiś czas nasz dom był opuszczony,mam nadzieje,ze nie zaczęło w nim straszyć :) Wiecie co?marzę sobie,żeby posiedzieć wieczorkiem w domu przy kominku,napić się grzanego wina i poczytac jakieś romansidło....

Kto sie zglasza na ochotnika, zeby powycierac kurze w moim pokoju!!?? Zglaszac kandydatury, bo dlugo okazja nie bedzie czekac ;)

ja przyznaję się ze wstydem - nie będę sprzątać, ani gotować. Z drugiej strony - to dla dobra wszystkich, bo jak ja posprzątam to się nic nie da znaleźć. Ale mogę wychodzić rano ze wszystkimi psami, bo wstaję wcześnie do pracy. I mogę pomóc w piciu wina - co mi tam, nawet mogę je zagrzać!

Ja w piciu tez moge pomoc. Trudno - poswiece sie dla spoleczenstwa ;) Moge gotowac. Robie swietne placki ziemniaczane :D Swoja droga to ten caly Alechandro to dla mnie legenda jest... Bagaze musialam sobie sama wniesc... Sniadania w lozku tez sie nie doczekalam :P

ja ide do biblioteczki-musze przygotowac sie do egzaminu :( potem moze skocze do sauny

[wychyla glowe z sauny, bo slyszy, ze ktos sie do niej wybierac zamierza i drze sie na caly dom] Wez ze soba piiiiiiiwoooooooo!! zimneeeeeeeee!!

trzeba oczywiscie... poprzedni zapis nie wynikal z brakow w wiedzy ortograficznej... to literowka byla... mowiac wprost: zezarlo mi \"R\"

a zreszta! olac naukę-są przyjemniejsze rzeczy:) ide-wezme piwko i olejek