Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puerto

WSPóLNY dom kafeteriuszy! zapraszam elitę Kafe!

Polecane posty

Gość rwetes rwetes
wieczorkiem pooglądamy tv a teraz moze jakis aktywny wypoczynek pscólko?pewnie wybiegałas sie juz z psem

lesna jak mozesz to zrob dla mnie ale z cytrynka bo czuje ze mnie cos rozklada :(

Gość rwetes rwetes
dwa szalone kierpce-ide z Toba tylko wezmę dres i jakas wode mineralna dla nas

ja tak wyleciałam na zakupy po dzisiejszej saunie-nie do konca wysuszylam wlosy i teraz są efekty :( musze chyba zrobic sobie sok z malin i z cytrynka na gorąco-zrobic i dla ciebie kierpce?

jest dzis cos ciekawego w tv?nie wiem gdzie zapodzial sie program telewizyjny.Pewnie u kogos w pokoju ale jest ich tyle ze nie bede juz szukac,jakby cos to zaszyje sie w biblioteczce i w bujanym fotelu bede czytac ksiazke,jesli ktos ma ochote to zapraszam

Gość rwetes rwetes
koziołka dzis karmilam trawa-z tego co widzialam to juz sie tu zadomowil-szkoda mi go bylo wygonic na dwor w deszcz wiec moze i zrobil bobka...

Gość ulijajko
dawno nie pisalam bo w naszej chalupce sa jakies zaklocenia z netem-wrocilam wlasnie z odwiedzin u rodziny a teraz mam ochote napic sie piwka..jest ktos chetny aby potowarzyszyc mi w naszym barku?

Gość rwetes rwetes
myslalam zeby dobudowac obok domu taka mala przybudowke,wyscieliloby sie ją siankiem i koziołek mialby cieplo i przytulnie,oczywiscie nadal moglby brykac po domku,przyzwyczailam sie juz do niego,jest z nami od poczatku

Już wrociłam ze spacerku piesek sie wybiegał :) przy okazji kupilam karton jogurtu z ziarnami zbóz częstujce się :) z tą przybudówka super pomysł szkoda koziołka wyganiać

Gość rwetes rwetes
oj! ale sie zmeczylam tym treningiem-kierpce masz niezla forme :)

Gość rwetes rwetes
polecę zaniesc koziolkowi wode a potem ide pod prysznic i chyba juz sie poloze-trening na silowni mnie wykonczyl...:)

Papierowe nożyczki zapraszam do biblioteczki,ja sobie czytam fajna ksiazke Sue Monk \'\'Sekretne życie pszczół\'\' hahaha skojarzyło mi się to z naszą współlokatorka Pscólką 🖐️

Gość ulijajko
ja sobie teraz skocze do solnej jaskini i troche pomedytuje-czy sa tu jacys zwolennicy jogi?

Gość ulijajko
moze jutro powspinamy sie na naszej sciance wspinaczkowej? co o tym myslicie?

Gość rwetes rwetes
ulijajko ja jestem za! moze kierpce sie z nami powspina

Gość rwetes rwetes
ja juz ide spac.dobrej nocki moi wspołlokatorzy!

jak sie wyrobie, to cie chetnie powspinam :) ale teraz ide do lazienki, kapiel i wyrko :) utro do pracy, helikopter umyty, zatankowany, gotowy do drogi :) dobranoc wszystkim

Wstawać,śniadanie na stole :) Zrobiłam jajecznice na bekonie,do tego tosty i herbate z cytryną (to jest wersja dla tych nie dbających o linie), dla preferujących zdrowszy tryb życia są kromki wieloziarnistego chleba z masełkiem Nozycek :P i twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką,do tego mleko :) Wezmę się teraz za pieczenie szarlotki,potem siędziemy sobie przed tv i zjemy na ciepło popijając kawą :)

Gość rwetes rwetes
kolacja gotowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zrobiłam jedzonko z grilla-sa kielbaski i zeberka a takze karkowka-do tego piwko