Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puerto

WSPóLNY dom kafeteriuszy! zapraszam elitę Kafe!

Polecane posty

może to bedzie taki zaczarowany kot i po kilku dniach w pasiastym pokoju dostosuje się :) pscólka ********>>>>>>>>> zaczernij nicka--- dobra rada :)

uwaga, zapalam silnik helikoptera, trzymaaacc sieee mooocnooooo bo leeeceee ;) trtrtrtrtrtrtrtrtrtrrrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtr....... [dwa szalone kierpce odlecialy do pracy]

Gość pscólka ********
próbowałam ale wyskakuje mi taki komunikat : Nastapil blad w czasie wykonywania zadania. Nie okre¶lono identyfikatora użytkownika :-0

Gość pscólka ********
i wracaj szybko :)

🖐️ a moze zamowimy ekipe budujaca , ta z tego programu \"dom marzen\" [czy jakos tak sie nazywa] i postawia nam domek w tydzien:classic_cool:, w dodatku nas wysla na wakacje , zeby im nie przeszkadzac;)

Gość pscólka ********
to nie pomoze bo taki komunikat wyskakuje gdy klikam na link "internautko zarezerwuj swój nick " :-0

Gość pscólka ********
mamy konie to bryczka tez się przyda zwiedzajacy będa mogli nasz ogród z bryczki podziwiać :) tylko ogrodzę moją kapliczke co by mi koniki trawki nie poniszczyły :) taki niski drweniany płotek bez furtki :)

przysyla sms pscolce: na glownej stronie cos jest zrypane, wez zarezerwuj nick z naszego topiku. Kliknij w preferencje i nie posiadam nicka kliknij w tutaj i wszystko zagra.

Pscolka>>>>>>>> najedz na górze strony w preferencje tam powinno pójsć :) Jak nie to ja Cię zaloguje hihihi :)

Gość ***Pscolka***
dziękuję karnityna :)

Gość Pscolka***
coś mi nie poszło spróbuje jeszcze raz :)

Gość Pscolka***
sad owocowy tez sie przyda własne jabłka,gruszki,wiśnie,czeresnie :) i rabatka z warzywami kto mi pomoże uprawiać ogródek :) warzywa są bardzo zdrowe :) i można na zimę trochę zamrozić :)

oj Pscolka kombinujesz jak te Twoje konie pod górke :) zaraz załatwie to za Ciebie jak babcie kocham :)

zahasłowałam porofi >> jak chcesz hasło które możesz potem zmienić to Ci podam może na maila:)

konie nie są moje ktoś je wczesniej wymysli :)l moj bedzie jeden biały duży sliczny koń arab :) do zaprzegu bryczki go nie pożyczam on bedzie tylko do jazdy na oklep :)

konie kocham :) w ogóle uwielbiam zwierzeta przede wszystkim futerkowe :) na ten przykład moge powiedzieć, że nie jem zajęcy, królików i innych futerkowych hihihi :)

mamy jezioro no to kajaki,łudki,żaglówki i inny drobny sprzet wodny z wyprzyczalnalnią domkami dla wczasowiczów zawsze to dodatkowe pieniadze :)