Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Aneta.

Co kupujecie z Avonu??

Polecane posty

Gość .Aneta.

Wiem, że ta firma to jeden wielki bubel, ale nawet wśród bubli można doszukać się perełek. Co zawsze zamawiacie w Avonie??

Gość Jeanine 22
Żele Senses, balsamy 400ml, krem glicerynowy, całuśną szminkę.

balsam do ciala rozswitlajacy wisniowy balsam do ciala pilling do ciala zel pod oczy serum naprawdze pod oczy toniki maseczki szminki,blyszczyki kulka-pur blanca na razie nie narzekam odradzam wszelkiego rodzaju szmpony do wlosow

Kulki (antyperspiranty) o zapachu perfum np. Perceive albo Pur Blanca. Nie mam dość tych kulek, ciągle zamawiam nowe. Idealnie chronią przed potem, ślicznie pachną i mają poręczne opakowanie. W najnowszym katalogu Avonu jest promocja 2 kulki za 9.90. Już niczego więcej nie zamawiam, tyle razy przejechałam się na tych kosmetykach, że wolę wybrać się do drogerii i tam w spokoju wybrać interesujący mnie kosmetyk.

ja sie jeszcze nie przejechalam na avonie (no moze na tych kosmetykach wyszczuplajacych ale z innych firm mi tez nie pomogly wiec do avonu tez nie moge miec zastrzezen :P) - prawie wszystko mam z avonu i nie narzekam W szczegolnosci polecam podklad rozswietlajaco-antystresowy :)

Gość jamalia
a ja zamawiam:mydełko w płynie z serii Senses to pomarańczowe(super działa na moją cere!!),balsamy bo ogólnie mam świra na balsamy,zele pod prysznic,no i krem Little Black Dress bo kocham ten zapach a na perfumik mnie nigdy nie stac ;) Kiedyś zamawiałam taki szampon,bodajze ogórkowy,jeszcze taka kiedys seria była i był rewelacyjny.Teraz nie zamawiam szamponów z Avonu. Aha no i jeszcze zel pod prysznic dla mojego mena!:) to chyba wszystko...

Gość nsodifgvsd
ja różnie zamawiam raz z Avonu raz z Oriflame i zamawiam rózne rzeczy :) nie ma reguły to co zazwyczaj w promocji

Gość klos
stokrotka odezwij sie w MOJA NERWICA,co niektorzy szukaja cie

Gość WOSY PERFUMOWANE I TOALETOWE
oraz antypersiranty w kulce oraz kremy do stóp.

Gość WODY PERFUMOWANE I TOALETOWE

Gość UśMIECH prosze
dlaczego bubel?ja zamawiam od roku i sa super...!zele, kremy, balsamy...i ani razu sie nie przejechalam...szamopn do wlosow..uzywalam wielu ale ten z avonu jest rewelacyjny-dopsowany i idealny do moich wlosow;0

Gość cocakarola
ja ostatnio zamawiam blsam z serii Solutions, wrekalmach nazywany balsam gorset i jest rewelacyjny perfumy są dobre: Treslle, Percive, skusiłam sie taz na podkład rozświetlający ale uwazam,że za taką samą cene mozna kupić prdukty sprawdzone i dobrej marki w drogerii tylko zwykle, gdy mam katalog w rękach nie moge sie oprzeć...

Gość od 4 lat
podkład perfect wear...idealny sla mojej biednej cery,rewelacyjnie kryje i wyglada baaardzo naturalnie/choc wiem ze wiele osob na niego narzeka/

Witam !!! Jestem konsultantką AVONu, oferuję profesjonalny dobrór kosmetyki białek i kolorowej, wizyty w domu klientek. Mieszkam w Mysłowicach. O kontakt na meila proszę osoby z mojego miasta i okolic - Katowice, Sosnowiec itd. magdalenanowaczy@gazeta.pl A co ja ma dla siebie - Seria Planet Spa - szczególonie polecam nowość - Wody Mineralne Islandii , Planet Spa z Białą herbatą, Antyperspiranty o zapachu perfum. płyny dą kąpieli (te duze), żele pod prysznic senses, seria Solutions (działa), pomadki color trend, uwielbiam nowy zapach Blue Rush (polecam) pozdrowionka

Gość pościel satynowa
dezodoranty w kulce, balsamy naturals, błyszczyki, serie z białą herbatą (jest reeewelacyjna)

seria Planet SPA, Anew, seria do stóp... to tak w wielkim skrócie ;)

Gość nic nie zamawiam
ani z Avonu, ani z niczego innego. Jak chcę sobie kupic kosmetyki, to odwiedzam Douglasa albo Sephorę.

Gość eee..
Jakie kulki zapachowe z Avonu są najlepsze?? Kiedyś hurtowo kupowałam kosmetyki Avonu, nadal stoją na półce. Po pewnym czasie przekonałam się, że inne firmy np. Garnier, albo Loreal mają lepsze kosmetyki od tych, które zamawiałam w Avonie.

Gość echhhh
ja robiłam tak jak eee...:) kiedyś kupowałam bardzo duzo kosmetyków avon, ale z czasem przekonałam się, że za podobne kwoty mogę w drogerii kupić lepsze kosmetyki. teraz kupiłabym z avonu może jakąś wodę toaletową. muszę zapytać kiedyś koleżankę o katalog (ona jest sprzedawcą tych kosmetyków).

eee ..... - ja w zasadzie mam prawie wszystkie kulki z Avonu. Najbardziej podoba mi się Wink, Percive, Incandessence, Surreal.

Gość zuzanka29
czesc dziewczyny:) ja kupuje zele pod prysznic,podkłady,cienie do powiek tusz pogrubiajacy,szminki z brokatem :)przynajmniej nie mam na to uczulenia:)

Teraz kupuję coraz mnie kosmetyków z Avon. Lubię podkład rozświetlający, wody perfumowane (Extraordinary, Tomorrow, LBD), krem pod oczy Ageless Results, krem do pielęgnacji skórek, kremy do rąk, stare błyszczyki Glazewear - szkoda, że ich już nie ma. Poza tym namiętnie używam korektora w płynie - jako korektor pod oczy jest beznadziejny, natomiast sprawdza się idealnie jako baza pod cienie :) Większość produktów Avon jest przeciętna, zdarzają się też buble.

Gość eeeee taaaam
ja nic nie kupuję bo Avon to mega shit :)