Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia246

prosze, powiedzcie

Polecane posty

Gość kasia246

pytalam na "pierwsze objawy ciazy" ale nie otrzymalam juz odpowiedzi.. czy plamienia moga wystapic 2-3 dni po zaplodnieniu(tydzien przed planowym okresem)? i czy wiecie, czy srodki przeczyszczajace (typu senes, kruszyna) moga byc szkodliwe dla ciazy? dziekuje za odp.

Może to było plamienie im plantacyjne :) A te środki to nie wiem czy mogą zaszkodzić :) Ja bym odstawiła, tak dla pewnosci :)

Nie wiem jak z senesem przy ciązy, ale ja po zapłodnieniu miałam plamienia na kilka dni przed spodziewana miesiączką. Ale czy to było od zapłodnienia to nie wiem, w każdym bądx razie okazało sie wtedy że jestem w ciąży :-) a nigdy wcześniej nie miałam żadnych plamień między miesiączkami.

Ja miałam plamienie w dniu spodziewanej miesiączki. Kilka plamek i koniec. Tydzień później zrobiłam test i wynik wyszedł pozytywny.

Gość kasia246
plamienie implantacyjne? 2-3 dni po ewentualnym zaplodnieniu??

kasia246 - tylko test ci prawde powie .... daj spokój z pierwszymi objawami ... czasami jest tak, że umysł płata figle, masz wszystkie objawy a po ciąży śladu niema. Może to zabrzmiało brutalnie, ale ... no cóż .... takie jest życie pozdrawiam

Gość kasia246
na test za wczesnie jeszcze...a ja juz chcialabym cokolwiek wiedziec...

no to tylko badanie krwi ... koszt ok 40 zł, dzisiaj pójdziesz, jutro masz ....