Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche rozsadku

kobiety z tego forum są przewrazliwione, niewyedukowane i infantylne

Polecane posty

Gość troche rozsadku

czytam to forum, bo jestem ogolnie zainteresowana tematem ciazy itd, ale wiele spraw nie daje mi spokoju. 1) czesto pytacie o cykl miesiaczkowy w taki sposob, ze swiadczy to o braku elementarnej wiedzy z waszej strony na ten temat. Czasami naprawde nie dziwie sie, ze nie mozecie zajsc w ciaze, po prostubzykacie sie nie w te dni co trzeba... 2)przesadzacie w waszym podejsciu do ciazy i jej ochronie. niektore boja sie kichnąc, kucnac, podni9esc reke czy wejsc po schodach w np. 2-3-tygodniowej ciazy. Bez sensu, opanujcie sie, jak ciaza jest zdrowa, to normalne zycie jej nioe zaszkodzi, jak sa problemy, to lezenie plackiem nic nie da. 3)no i ten infantylizm typu bejbis, fasolka, brzusio, dzidzi itd.....

Gość ano prawda
ciaza to nie choroba:) a infantylizm 20-30 latek jest nieco irytujacy.

Gość to nie bierz
udziału w tym forum skoro ci nie pasuje!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no i jednak nie wszystkie
kobiety z tego forum takie są :)

Gość ja mam 29 lat
jestem w ciaży i mam mnóstwo pytań może głupich ale lepiej pytać niż błądzić!!! oczywiście zaznaczam, że główną wyrocznią jest dla mnie lekarz ale dobrze też czasem spytać doświadczonych matek!!!

Gość poza tym czy ty byłaś
kiedyś w ciąży?! chyba nie!!! skoro masz takie podejście! ja znam sporo "ciężarówek" i każda ma jakieś wątpliwości i pytania (nawet głupie), które chce rozwiać!! nie dziwię się nawet tym "najgłupszym" wątpliwością!

Gość uuuuuu
bo to forum anonimowe pewnie wstydziłyby się zapytać o takie bzdury lekarza

Gość Wyrazy współczucia
ten topik to totalna żenada

Gość no cóż
Kapryski lalek to dno

hmmm myśle, że to opinia mocno przesadzona choćby dlatego, że na dzień dzisiejszy więcej tu młodzieży ....więcej dziewczynek niż kobiet stąd pytania, które dla nas \"starszych i doświadczonych\" bywają śmieszne czy banalne. Jednak po to stworzono forum, żeby sobie pomagać w każdy możliwy sposób ...kto pyta nie błądzi, więcej tolerancji prosze. Nikt nikomu nie każe się wypowiadać na każdy temat. Jeśli coś mi nie\" pasuje\" zwyczajnie wychodze z topiku i krąże nad innymi;)

Gość do Dyrektor Inwektor
Co Ty możesz wiedzieć o życiu :(

Gość uuuuuuu
Chyba juz Cię gdzieś słyszałam, proponuję Ci przenies sie na świetne topiki pt. jestem piękna... to chyba cos dla Ciebie. Bo jeszcze sobie tipsa złamiesz i będzie nieszczęscie..

hej załozycielko tego topiku...Cóż, jesli wolisz wyrazenie płód lub zarodek,to wyrazaj sie jak chcesz.Sadzac jednak po tonie Twojej wypowiedzi jestes osoba nader powazna,przez to i smutna.żal mi ciebie,i wiesz co? jak ci przeszkadzaja wyrazenia typu brzusio i bejbis to zapewne gdy pewnego pieknego dnia po akcie seksualnym zakonczonym zapłodnieniem odkryjesz,że nosisz w JAMIE BRZUSZNEJ EMBRION LUDZKI,to uwierz mi,jesli jestes normalna ,to zawyjesz ze szczescia do ksiezyca i oznajmisz światu.\\,ze w brzuszku zamieszkało malutkie bejbi...:0 Ehhh,i tak mi Ciebie zal....P.S.pozdrawiam serdecznie wszystkie fasolki w brzusiach forumowiczek;P

Gość to nas nie czytaj
cipko

Gość troche rozsadku
i jeszcze na dodatek nie mozna z wami podyskutowac. jak wyrazilam krytyke, to od razu ktos napisal, zebym stad spadala. a to nie o to chodzi... poza tym dodam ze jestem w ciazy, ale nigdy nie traktowalam jej jak choroby czy stanu nadzwyczajnego. czuje sie doskonale, badania wychodza bardzo dobrze, lekarz niczego nie zabrania, wiec mam polozyc sie plackiem i czekac na porod????

Gość jak autorka jest tak
ograniczona to jest tylko jedna rada (dla kaprysków od lalek też) - WYPAD 🖐️

hej kapryski lalek,a co Ty robisz na tym forum? Boze jaka Ty musisz byc niedobra baba,takie typowe babsko,fuj,które widac ciężko pracuje:P.Nudna ta praca dosyc,co? ze wyszukujesz kogo by tu sponiwierac?

Gość do wszystkich czubów
wypraszam sobie żeby takie kobiety jak ja obrażano!!!! słuchajcie czuby! ja do 7 miesiąca chodziłam do pracy i po macierzyńskim wracam zaraz do roboty! wypraszam sobie jakieś chamskie teksty "bo jak urodzi to będzie siedzieć 29 lat w domu!". jesteście dnem i spadajcie z tego forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do troche rozsądku
No to tylko gratulować, ale pomyśl o tych dziewczynach, które nie czują się dobrze, nie mają super wyników i np. muszą (!) leżeć. One są z innej bajki i nie podchodzą do swojego stanu tak jak Ty.

Gość e kapryski
z szefem też tak rozmawiasz, jak wyszczekane gówno?

Gość uuuuuuu
Niestety nie mogę sobie pozwolic na luksus siedzenia na dupsku, jak to określasz, bo ktoś musi zarobić na moje dzieci.

a gdzie Ty tak ciężko pracujesz kapryski??sadzac po słownictwie,to chyba sortujesz smieci na wysypisku:P

Gość kapryski to jakieś zero

Gość troche rozsadku
Kasiu C. ales wystrzelila jak chory w kubel... naprawde nie potrzebuje twojego wspolczucia, widze ze zloty srodek wam obcy potraficie myslec tylko w skrajnych kategoriach... przyszla mamusie..ujawnijcie swoje czarne nicki a nie od cip mnie wyzywacie...

Bardzo proszę o kulturalna dyskusje , na razie wycięłam wulgaryzmy , ale jeśli utrzymacie poziom topicu , poleci cały.

Gość Mniej niż zero
:)

Gość to okropne
troche rozsądku - za to twoja wiedza powala. Czy wiesz od kiedy liczy sie tygodnie ciązy? Od pierwszego dnia ostatniej miesiączki - a więc ciąży dwutygodniowej nie ma! Jeżeli tematy ci nie odpowiadają, to ich nie czytaj. A pytanie na temat miesiączki zadają najczęściej młode dziewczątka, które wpadły przerażone na to forum szukać rady. Wydaje mi sie, że dziewczyny na weselach są duzo bardziej infantylne i agresywne. Tam każdy topik kończy sie kłótnią. Nie wspominając np. o erotycznym, dla mnie to porażka :o Dlatego tam nie wchodzę i wymyslam nikogo od erotomanów. Takie są grupy tematow i trudno roztrząsać tam problemy egzystencjalne. Poza tym nie uogólniaj, bo wiele osób nie lubi i nie uzywa okresleń typu "bejbis, zafasolkować czy przytulanko".

Gość troche rozsadku
przepraszam bardzo, dlaczego ma poleciec topik? ja nie obrazam nikogo, wyrazam tylko swoje zdanie w sposob kulturalny...

Gość troche rozsadku
wyobraz sobie ze wiem jak sie liczy ciaze, tu akurat mnie nie zagniesz, a 2-tygodniowa ciaza jest analogicznym zwrotem jak np. nie widzialam cie 100 lat...