Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podlamana

14-letnie lalunie, co sie robi z tymi dzieciakami...........

Polecane posty

Gość superktos
wlasnie i kolezanki wszystkie takie, to juz jest gleboko zakorzeniona glupota, watpie ze zmadrzeje

Gość superktos
jak ja bym byla rodzicem to bym pokazala takiej ...

Gość superktos
widze ze powoli wieksze grono ludzi nie widzi w tym nieprawidlowosci... to przykre

Superktos - to wcale nie takie baaaardzo odlegle czasy, ja bylam taka delikatnie mowiac rozrywkowa gimnazjalistka, a teraz studiuje na 2 kierunkach, do tego mam srednia na obu w okolicach 4,5; poza tym, stalego i jak na razie jedynego partnera od prawie 2,5 roku i co? Tak strasznie sie stoczylam?

Gość a ja widze ze kazdy ma cie w
dupie i juz wszystkich nudzi ta twoja "zbawienna misja" 💤 a poza tym rozmawiasz sama ze soba:p jakies klopoty psychiczne?

Gość a ja widze ze kazdy ma cie w
dokladnie oszczedna, mam tak samo jak Ty z tym ze nie mam sredniej 4,5 :( ale w gimnazjum tez niezle szalalam:P

Gość superktos
oki to 13 letnie kurewki zabawiajace sie na impezach ze "starszymi panami" to nic zlego tak?? Pare lat temu bylo to niedopomyslenia a teraz to z dnia na dzien jest jeszcze gozrej aa fujj

Gość superktos
wszystkich porabalo........

Gość dama szpinakowa
porąbało i to zdrowo . Strzaskać rodzicom i laluniom dupska to być moze poszłyby po rozum do glowy :((Sama mam corkę w niemalże tym wieku i nie do pomyslenia jest by gówniara chodziła w stringach i szlajała się po nocy . Niestety nic nie przychodzi samo :)) wzory trzeba skąś czerpać .Zaczynamy u żródła , którym jest dom , czyż nie?

Gość co z wami ludzie
a n iech sie szlajaja jak chca co ja im bede zalowal sam w ich wieku sie szlajalem :)

Gość podlamana 1
up up upu puupupupupuppp

Gość Isolda...
Bylam ostatnio na weselu gdzie byla 14-ltka. Bylam w szoku. Farbowane wlosy, ostry makijaz, obcas 8 cm.

Gość no i co cie w tym zaszokowalo
momalny stroj :) jakbys ja przyapala z panem mlodym na sianku w stodole no to moglabys byc stroche zszokowana - ale tylko troche bo wlasciwie tez nie byloby czym :)

Gość prolem nie w tym
ze 14-letnie osoby nie sa dorosle. Nie potrafia jeszcze ocenic sytuacji, latwiej nimi manipulowac, zrobic krzywde. Wymaluja sie jak zdziry - a jak im sie na dyskotece trafi paru cwaniaczkow - ciekawe ile takich panienek tracilo dziewictwo przez gwalt. A potem to juz sie jeszcze bardziej staczaly... 14-latka to nadal dziecko, ktore wymaga opieki i zainteresowanie, albo i nadzoru ze strony rodzica. Jej sie wydaje,ze jest dorosla, bo ma biuscik i ogladaja sie za nia chlopcy I mezczyzni. Ale dorosla nie jest. Wobec tego nie moze byc traktowana jak dorosla. Wielu rodzicow pozwala pociechom na wsyzstko - niejedna tragedia z tego moze wyniknac. A teorie - ze mlodziesz sie musi wyszumiec to bzdury, bo niejedna glupota i tragedia sie za tym kryje. Musza byc pewne granice. Ja akurat bylam za krotko trzymana, ale wszystko jest kwestia komunikacji miedzy dzieckiem a rodzicem, dlugotrwalej pracy nad wychowaniem czlowieka. No, ale kto sie przejmuje wychowaniem dzieciakow - dac kase, klucz na szyje i z glowy, bo tak latwiej, prawda?

Gość oooooppppppppppppp

Gość zapomniał wół jak cielęciem
był :-D

Gość oooooooooooooppppppp

Gość jak ja jam jas
Isolda>> to co jak ją zobaczyłaś to z miarką na kolana i mierzyła s czy jak?? świat idzie na przód a WY chyba się cofacie..

Gość KPC
Wiecie co...? A ja wam powiem tak; Dla mnie dziewczyny w wieku 14+ mogą chodzić "skąpo" ]:-> ubrane, nawet kur*wa gołe jak chcą. ALE ŻEBY NIE BYŁY TO PUSTE I TĘPE GÓWNIARY CO SIĘ DAJĄ ŁAPAĆ ZA D*UPE 20 LATKOM! POTEM PRZYCHODZA DO SZKOLY I SIE CHWALA ZE PILY DZBAN LESNY Z ZABKI ZA 3,49 (ja wole komandosa:) Znam, a właściwie znalem taka jedna dziewczyne co chodzi co weekend na jakies impry zakrapianie piwem mieszanym z wódką. Słyszałem z różnych źródeł, co ona tam wyprawia z chłopakami (a właściwie z mężczyznami). Masz ładną pupe? :D Ależ proszę bardzo! Nie masz czego ukrywać! Srac na zabobony! ALE JAK NA TA LADNA PUPE BEDZIESZ PODRYWALA 20 LATKóW POD WPLYWEM DZBANU LESNEGO Z ZABKI ZA 3,49 TO JA JUZ NIEWIEM KTO MOZE CI POMOC!

Gość mikaaa876
Cześć ;-) Znalazłam ostatnio fajną stronkę z super bielizną nie tylko na romantyczne wieczory z ukochanym. na emilosc.pl znajdziecie też mnóstwo odjechanych gadżetów, które będą super prezentem na 18te urodziny czy też wieczór panieński/kawalerski.

chciałbym wtrącić, odnośnie kilku postów, że zainteresowanie pod względem seksualnym ze strony dorosłych facetów takimi smarkulami (13-14 lat) to nie jest pedofilia bo w według fachowych określeń zaburzenie zwane pedofilią charakteryzuje się popędem seksualnym ukierunkowanym na ludzi nie posiadających trzeciorzędnych cech płciowych a więc przed okresem dojrzewania. tak więc popęd seksualny dojrzałego faceta w stronę dziewczynek w takim wieku jest naturalne i normalne pod względem biologicznym gdyż z takiech relacji może zrodzić się człowiek:classic_cool: pod względem moralnym czy prawnym wygląda to oczywiście inaczej. oczywiście w społeczeństwie , a w związku z czym również w prawie, kontakty seksualne z osobą poniżej 15 roku życia są stawiane na równi z gwałtem tak więc ewentualna zgoda lub brak zgody nie ma znaczenia. prawo zostanie złamane i z urzędu wszczęte postępowanie. dodam jeszcze że bycie pedofilem nie jest zabronione, sankcjonowane itd, nie ma też przymusu leczenia. Natomiast czyny o charakterze pedofilnym (np seks z 14latką, nawet za jej zgodą, są już karane. Tak więc Ci amatorzy młodych ciał sporo ryzykują. Bo z jednej strony do 10 lat więzienia a z drugiej łatka pedofila na całe życie,...

Gość MM88
Widac wlasnie poziom niektorych dorosłych kobiet...Byc moze tego nikt nie przeczyta,ale nie moge pozostawic tego bez kmentarza. Niektore kobiety piszące ze dziewczyny w wieku 14 lat bawia sie jescze lalkami badz one sie bawiły sa naprawde głęboko zacofane umyslowo. Przeciez kazdy zdrowo myslacy czlowiek zna podstawy rozwoju mlodego czlowieka. Moi drodzy bawienie się konczy się z chwilą zakonczenia okresy dziecinstwa a fizycznie wystepuje to do 12 roku życia. Pozniej zaczyna sie wiek NASTOLETNI. Kazdy glupi wie ze nastolatki przezywaja okres wzmozonego poznania. zwlaszcza dla dziewczyn jest wszystko nowe i fascynujace tj.makijaz , krotkie spodniczki uwodzenie, pierwszy papieros czy alkohol. Fakt ze w dzisiejszych czasach osiaga to niewyobrazaklne rozmiary ale swiat idzie naprzod i trzeba sie z tym pogodzic. Wy potraficie krytykowac nie zyjac w ich srodowisku nie znajdac do konca sytuacji kazdej z nich. wszystkich wkladaice do jedengo worka z jedna nalepką"głupia małolata" alebo pusczalska. moze warto bybyo sie zastanowic co doprrowadza dotakiego stanu, moze warto bybylo pomoc? zaradzic/? Fajnie i łatwo jest psioczyc na swiat a samemu jest sie takim samym bo to my tworzymy ten swiat ale wy nie zdajecie sobie z tego sprawy. gratuluje wszystkim 30 i wiecej letnim kobietow inteligentych komentarzy.

Gość taa niedobra pupa
Rodzice olewają , maja kupe kłopotów, szukają kasy albo za nia gonią a dzieci chcą być jak najszybciej dorosłe a potem dzieci mają dzieci. Nie do końca macie rację. Czytałam artykuł, i podobno wiek inicjacji seksualnej w Polsce obniżył się w ciągu ostatnich 20 lat tylko o kilka miesięcy... W Polsce jest to trochę poniżej 18 lat - średnio. Więc w stosunku do Zachodu pod tym względem jesteśmy b. konserwatywni. Niestety inaczej jest w przypadkach nastoletnich ciaz - bo antykoncepcja jest u nas przed niektóre środowiska ostro zwalczana, niedofinansowywana, itp. Co do tego ubierania, to wg mnie głównie to pozerstwo. Stylizacja na gwiazdy z tv, wpływ reklam i gazet - każda cera musi być idealna, a jeden pryszcz - to nie można się pokazywać... Na ulicach same pasztety, paszczury - za moich czasów tych określeń nie było, chodziliśmy w wytartych dżinsach... Często tez leczenie kompleksów lepszym wyglądem

oczywiście, wszystkie układałyście klocki i bawiłyście się lalkami i gówno mnie to obchodzi :) .mam 15 lat, noszę push-upy, maluję się i chuj Wam do tego :)

Gość niech je gwałcą i niech płaczą

jak miałyście 14 lat to bawiłyście się lalkami?:D wybaczcie ale nie za stare byłyście na to?? ale fakt dzisiejsze gimnazjalistki sa tak głupie że szok:) wszystko maja w kratkę,kolorowe sznurówki i na każdym kroku ,,kur wa stara japier dole'':D

Gość na tej focie to jakis gej
koldor....oc,zapoznam cie z fredem!!