Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podlamana

14-letnie lalunie, co sie robi z tymi dzieciakami...........

Polecane posty

Gość nie wszystkie
12-14 latki są takie,mam córke w tym wieku,razem z koleżankami bawią się jeszcze lalkami:),wszystko zależy od wychowania.A dodam że jestem tolerancyjna,rozmowy o chłopakach też są czemu nie ale nic z tego co opisujecie.A więc to wina rodziców

Gość podlamana
dokladnie wina rodzicow. Ale to starsi naprawde zglupieli czy co ? Coraz wiecej takich podmalowanych smarkow lata. Rozwala mnie rodzicow glupota.......

bylam w tym roku nad morzem w Trojmiescie na wakacjach, chodzilysmy na imprezy z kolezankami i po prostu to co tam widzialam zapamietam na nastepnych pare lat :o nie mialy te kurwiszcza wiecej niz 14-15 lat, spodniczka mini, bluzka z ktorej wychodzi stanik i z niego cycki, buty na obcasach, zenujacy widok. uwaga dalej - Explosion to byl ich hit, tanczyly (?) do tego jak w transie pdczas gdy ja w ich wieku kochalam sie w Nicku z Backstreet Boys i tanczylam nieudolnie Macarene :o dalej - podchodzili do cnih FACECI, 20 latkowie, lapaic je za biodra a one wielce zadowolone ze maja adoratorow :o ja sie tylko pytam - gdzie do cholery sa rodzice, przeciez nie wierze ze je same na wakacje puscili, a one na tych dyskotekach byly do 4 nad ranem :o codziennie prawie, wiec to nie byla ucieczka z kolonii. przerazilo mnie to, porownalam sobie siebie w ich wieku, przepasc..

Gość Linkaa
Rodzice olewają , maja kupe kłopotów, szukają kasy albo za nia gonią a dzieci chcą być jak najszybciej dorosłe a potem dzieci mają dzieci. A jak zdarzy się normalna dziewczyna czy chłopak którzy chca sie uczyć, którzy mają ambicje i dażą do swojego wymarzonego celu to są posmiewiskiem całej klasy albo szkoły. Ja mam wlaśnie taką dziwna córkę która chce isc na Akademie Medyczną i bardzo dużo się uczy. Teraz w Liceum jest w porzadku ale w Gimnazjum była posmiewiskiem , tam dziewczyny wyłącznie były zainteresowane zaliczeniem kolejnego chłopaka - dosłownie teraz taka jedna z wózkiem chodzi i ze spuszczona głową. A rodzice jak byłam na zebraniu poprzedzajacym bal gimnazjalny to wymiękłam. po 400 zł. kreacje obowiazkowe, fryzjer , kosmetyczka i szpilki na 1o cm. obcasie i koniecznie nalezało przyjsc z osoba towarzyszacą. Zresztą jedna z mam stwierdziła że zadaje dziwne pytania bo jej córka regularnie współżyje od 14 roku zycia i teraz sie wyciszyła. Po takim tekście już nigdy więcej nie poszłam na żadne zebranie , chodził już mąz. TAk to jest jak rodzice na wszystko pozwalają i wszystko aprobują. Jestem z Warszawy a wiec nie z głębokiej wsi i moze dlatego jest jeszcze gorzej.

Mysle, ze nasze babcie myslaly to samo co Wy teraz widzac nasze mamy w krotkich spodniczkach lub bikini :P

Gość podlamana
racja. te ich imprezy do rana, bale gimnazjalne w szkole, a do cholery nauczyciele, rodzice im pozwalaja.... nie to szalenstwo!!

Gość podlamana
to sie w glowie nie miesci........ co z nich wyrosnie....... oj zle sie dzieje bardzo zle achhh

Czy wy nie macie tak że czujecie się przez to bardzo staro? Bo ja tak mam. Jak wspominam własną, przeciez nie tak znowu odległa przeszłośc szkolną i patrzę na obecne uczennice gimnazjum np., to jakbym trafiła na inną planetę:o

Gość podlamana
DOKLADNIE!! Czuje sie staro i jakbym byla z marsa......cholera....

nie chce mi sie wszystkiego czytac:) pewnie i tak jeden wielki lament ale przypomnijcie sobie swoja wlasna mlodosc:) p.s. ja tam wcale lepszy nie bylem niz \"dzisiajsza mlodziez\":):):) i rowniez balowalem do rana tylko rzadziej niz obecnie:):):):):)

Gość podlamana
kurde ide ulica i widze odpicowane 13 latki co im tylko nie chlopcy ale mezczyzni w glowach!! One startuja do starszych bo to siara chodzic z gowniazem i sa wykorzystywane pzrez starszych panowi..... achh

Gość podlamana
ale chlopcy to co innego

Gość Linkaa
Sygryda coś w tym jest , że momentami nawet nie wiem co w tym dziwnym swiecie należy akceptować. Gdy brat mojego męża mieszkający na stałe w Angli przywióżł w odwiedziny do Polski swoją 17 - letnia córkę z chłopakiem, a potem okazało się ze oni od dawna już razem spią w pokoju obok rodziców naprawde nie wiedziałam jak powinnam sie zachować. POprostu to olałam nie widziałam i nie słyszłam no bo skoro rodzice to akceptują - paranoja. A pro po dzisiaj ma 21 lat i z 20 przeleciało przez jej łóżko przy pełnej akceptacji rodziców. Ja przyleciałam z kosmosu.

Gość Podłamana
Ty jesteś po prostu PEDOFILEM i PODNIECAJĄ CIE TE TEMATY. pROWOKUJESZ I W WIĘKSZOSCI SAM PISZESZ. lECZ SIĘ CZŁOWIEKU BO PÓJDZIESZ DO PIERDLA NA 12 LATEK

Gość a pomysleć
O, dobrze że ktoś tez balował, bo mam wrażenie, ze byłam jedyną zepsutaą nastolatką na świecie :D Aż dziw, bo miałam sporo koleżanek ;) co? Gorszyłyśmy starszych (szczególnie tych, którzy nie tak dawno pożegnali -naste urodziny), a teraz, aż żal popatrzeć - pani dokto, pani mecenas, pani inzynier architekt, zgroza :o Daję sobie rękię i nogę uciąć, że 90% współczesnych nastolatek, tez tak skończy. Więcej w tym szpnu, niż rzeczywistego upadku moralności.

Gość podlamana
ja chce na inna planete nie pasuje tu, nie rozumiem rodzicow....

co jak co ale kurde ciesze sie ze urodzilam sie w polowie lat 80tych i majac tyle lat to te mlodociane suczki teraz mialam inne wzorce :o czytalo sie Bravo i najwiekszym skandalem bylo to ze geri ze spice girls wypadl sutek spod sukienki, a nie ze Paris Hilton pokazala cipe poraz piecdziesiaty pierwszy :o ehh gdzie te czasy...

Gość podlamana
ej ty druga podlamana, ta dyskusja nie na twoim poziomie papapa

Gość Podłamana
ja ci kurwa dam poziom PEDOFILU jebany

Gość podlamana
co za czasy........... a bedzieie jezszce gozej......szok

a pomysleć------>tez tak sadze;) a patrzac na swoje otoczenie to Ci obecni przedsiebiorcy i prawnicy to kiedys najwieksze zgorszenie siali:) ja raczej wspolczuje tym ktorzy w mlodosci sobie nie poszaleli bo jak pozniej przyjdzie im na to ochota to dopiero bedzie zgorszenie:):):)

Gość podlamana
stworze jakos organizacje przeciwko temu zjawisku...

Gość podlamana
tu nie chodzi o wyzsumienie sie w mlodosci, te dzieciaki to maja juz nierowno pod sufitem, paris hilton autorytetem,,, takie to nie zmadrzeje.......

Gość Podłamana
Ty pedofolu pierdolony, jeszcze jeden twój wpis w tym temacie i powiadomię POLICJĘ, która bardzo szybko cie zlokalizuje i sprawdzi twój twardy dysk w komputerze. Wiem, ze masz tam dużo pedofilskich zdjeć, a za to jest sroga kara. OSTATNIE OSTRZEŻENIE

Gość podlamana
sebaa bezdzie jeszcze gorzej, takim to nauka nie w glowie

Gość Podłamana
Ty pedofolu pierdolony, jeszcze jeden twój wpis w tym temacie i powiadomię POLICJĘ, która bardzo szybko cie zlokalizuje i sprawdzi twój twardy dysk w komputerze. Wiem, ze masz tam dużo pedofilskich zdjeć, a za to jest sroga kara. OSTATNIE OSTRZEŻENIE

Gość Podłamana

Gość podlamana
gosciu ale musisz byc beznadziejny jezeli sprawia ci to radoche zegnam, to wlasnie wielki minus na tych forach...

Gość podlamana
szok szok szok

Gość a pomysleć
A ilu małolatom nauka w głowie? dla większości nauka to zło konieczne, sama gdybym się jutro rano obudziła i okazałoby się, że znów mam przed sobą liceum, to nie wiem, czy drugi raz dałabym radę przez nie przejść. Pamiętam, jak uwielbiałam sprawiać wrażenie, że jesli chodzi o seks, to robiłam już wszystko, co najmniej po 3 razy, a gdyby jakiś facet chciał to sprawdzić, uciekłabym przez najbliższe okno. To jest taki głupi wiek, gdzie się w człowieku telepia aspiracje do głupio pojmowanej dorosłości i potworna naiwność , jesli ma sę niefart, to trafia się na cwanego chłoptasia, który to wykorzystuje. Ale nie sądzę, żeby młodziez była gorsza niż przed laty, bardziej widoczna, pozornie odważniejsza tak. A, i kiedy miałam 20 lat, też mnie z punktu widzenia osoby świezo dorosłej bardzo gorszyły nastki z płaskim biustem na wierzchu ;) Teraz raczej wolałabym, żeby bunt mojej cóki ograniczył się do pozorów, o które i tak będę walczyć do upadłego ( jak mi się zacznie włóczyć po nocach, pewnie tak jak i moja mama - szlaban, szlaban i obóz karny ;) ), niż żeby pozory były nienaganne, a w środku działo się nie widomo co... A czasem tak bywa. I tak obie myslę, że z deliberowania nad upadkiem obyczajów niewiele wynika.