Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podlamana

14-letnie lalunie, co sie robi z tymi dzieciakami...........

Polecane posty

Gość podlamana

Mam siostre w wieku 14 lat. Taki smark jeszcze.... a co z siebie robi... Mini, wystajace stringi, dekolty(chociaz biustu zero) to, stanik push-up itd itp!!!!!!!!!! Rozumiem ze teraz taka mode sie lansuje.... ale to, to juz przegiecie!! Oczywiscie wszystkie w jej wieku tak wygladaja. Ale ja nie moge na to patrzec. Moja mama zbytnio jej nie zabrania i z tego powodu sa awantury, ja na jej miejscu bym pokzala smarkaczowi. Ale moje slowa na nic sie zdaja. Ludzie przeciez to jest straszne co sie z nimi teraz dzieje??!! Na dyskotekach sie widzi nawalone 14 latki albo i jeszzce mlodsze. Gdzie rodzice??? Nie rozumiem tego. Co wy sadzicie kochani bo ja sie boje co z niej wyrosnie.... czekam na opinie pozdro;)

Gość Eh ta młodzież O
Zgadzam się z tym faktem. Każdy rocznik jest coraz gorszy a już to co teraz jest w gimnazjum to masakra .. dzieci robią z siebie jakieś kurewki dla nich idolkami są Paris Hilton i inne tego typu bezmózgi. część pewnei z tego wyrośnie ale częśc z pewnością pozostanie taka pusta i głupia nei szanująca innych ludzi czekająca tylko komu by tu do łóżak wskoczyć :O Ajjj przyszłośc narodu :O

Gość podlamana
no wlasnie !!!!!!! ja w tym wieku w glowie mialam skakanki i takie tam a teraz??? bron boze pokazac sie z lalka barbie w rece........ nie moge, brak mi slow:(

Gość podlamana
ludzie no, to chore jest. A co bedzie za pare lat, kiedy ja bede miec dziecko, az strach pomyslec!!!! Wychowam jak najlepiej, jak potrafie, ale prawdopodobne, ze bezdie chciala wygladac tak sexy jak kolezanki. O nie nie doposzczee do tego!!! A moze to nieuniknione?? Swiat schodzi na psyyyy.......:(

Dokladnie,ja w ich wieku,bawiłam się lalkami,nauka mi byla w glowie,a teraz mlode chca wygladac jak tanie kur.....i potem nie dziwota ze brzuchem 9miechów chodzi :/

Gość podlamana
ale mnie szlag trafia jak widze na imprezie malolate z faja i browcem w lapie mam chec podejsc i dzieciaka wykopac. A co gorsze to one sa takie odwazne... teraz to ONE podrywaja 20 -parolatkow:/

Gość moja sąsiadka
jest taką lalunią. Robi z siebie często małą dziwkę poprzez krótką spódniczke, szpilki i oczywiście musi byś widać w jakiś sposób stringi. Ale uwaga ta mała sąsiadka ma dopiero 12 lat. Często przychodzą do niej podobne koleżanki i spacerują grupką po mieście, a starsi panowie ślinią się na ich widok

Szkoda gadac ;/ Na takie puste małolaty,które mają jeszcze mleko pod nosem,a uważają się za księżniczki buahaa Żałosne poprostu,tez bym takim chetnie nakopała do dupy :/

Gość podlamana
ooo nizle to jeszcze mlodsze....... boze zle rodzice to im kurna kupuja te lachy, pozwalaja aby ich pociechy sie tak "staczaly"...

Gość same prowokują
a jak się coś złego im przytrafi to podniesie się krzyk na całą Polske

Gość kristal
zgadzam sie z Waszymi wypowiedziami.Modlilam sie,zeby miec syna i udalo sie. Balam sie,ze srodowisko moze miec wiekszy wplyw niz wychowanie.Ale z chlopcami tez roznie bywa.

Gość podlamana
ale moja siostra to naprawde do glupich nie nalezala, ale wlasnie od roku jej tak odwalilo... nie kumam

Gość podlamana
ja tez bede sie modlic o syna:P

Gość kristal
no wiec tak czasem bywa-dobry dom,dobre wychowanie,sporo w glowie,ale niestety przychodzi moment,ze licza sie kolezanki.

Gość podlamana
dokladnie one same sie prosza!! A potem gadaja ze tyle tych pedofili. Same sie o to prosza!!!!

Gość własnie dlatego
jestem za wprowadzeniem mundurków w szkołach, dosyc tych wystajacych brzuchów

Gość kristal
jejku,chociaz nikt nigdy nie przyjdzie do mnie i nie powie "pani corka sie puszcza"

U mnie na osiedlu są takie małe podlotki,mają po 14 lat,a latają za chłopcami jak smród po gaciach hehe Pewnie chętnie by się puściły,o w morde jeża :/

Gość ucze w gmnazjum
ide dzis ulica, patrze widze znajoma twar- mysle- jakas moja kolezanka, jest coraz blizej ... nie moge sobie przypomniec skad ja znam ta babe, patrze obok niej idzie moja uczennica. Mysle, ale matka tej dziewczynki(uczennicy) to laska, Minely mnie powiedzialy dzien dobry a mnie olsnilo-to dwie uczennice 3 klasy gimnazjum- SZOK

Gość podlamana
ale powaznie nie rozumiem starych. Mnie wychowali tak surowo, wiezienie prawie. A teraz ten smark to wraca o 23 czasem pozniej. Lazi ponocach w miniowie i w tapecie..... straszne;(

Gość a pomysleć
Ja tm nie wiem, może jestem nienormalna, ale w wieku 14 lat juz raczej nie skakałam przez skakankę, ani nie bawiłam się lalkami. Raczej eksperymentowałam ukradkiem z makijażem, nosiłam skóropodobną mini (obciągając na tyłku z pewnym zakłopotaniem) i podkochiwałam w koledze z klasy wyżej, z którym uwawiałam się na randki na wesołym miasteczku :o A, i pierwszy raz w życiu sę całowałam... Mam 32 lata, więc to było kilka lat temu i mogę oczywiście już mieć sklerozę :o

Gość a wyzywający
a wyzywający makiaż u 12-14 latki jest zwieńczeniem wyglądu tych małych "kurewek". Nieświadomie podniecają coraz szersze grono osób, które społeczeństwo nazywa "PEDOFILAMI"

Gość podlamana
jakas kolejna znieczulica czy co?? Rodzice tego nie widza co sie zdieje z ich pociechami... co to za rodzice w ogole

Gość jestem za obniżeniem wieku
jestem za obniżeniem wieku dziewczynek z którymi można współżyć seksualnie z 15 lat do 12 lat.

Gość podlamana
ja mam 21 lat i powinnam byc wyrozumiala ale jednak NIE!!

Gość a pomysleć
Wyrozumiałość przychodzi z wiekiem ::D

Gość podlamana
swiat zwariowal....... no bo co bedzie za 2, 6, lat?? no powiedzcie mi?? co bedzie....

Gość podlamana
ale serio jestem powaznie tym faktem pzrejeta