Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluerose2000

Szukam fajnych facetów!!!

Polecane posty

Witaj Ralph-szkoda ,że już nas opuszczasz!:-( Dea-trzeba reaktywować pozytywną energię tego topiku!!!;-) Dea -wybacz,ale zgadzam się z Ralphem-nie warto być miłym dla każdego(są tacy ,którzy wiecznie szukają zaczepki-cholerni frustraci!!!-i cieszą się jak kogoś wyprowadzą z równowagi!!!) Ja rozumiem ,że można mieć dołka ,czy gorsze samopoczucie,ale żeby ciągle mieszać ,spiskować ,dogryzać-sorki ale mnie takie koleżeństwo nie kręci nawet wirtualnie uff!!!

Gość nibosz
To jeszcze ja, tak z doskoku, cos napisze. Dla niego, bo pewnie sie juz nie sklikamy. W trzeciej osobie, bo inaczej nie umiem. Napisalam mu to, czego nikomu nigdy nie powiedzialam. Okazalo sie, ze fotka jest wazniejsza od jego bylego, a mojego terazniejszego problemu. Juz mnie przepraszal za to, ale wychodzi na to, ze nie chcial ze mna gadac jak mu powiedzialam ze nie dam. Dopoki mowilam, ze dam, bylo ok. Potem zero kontaktu. Koniec wiadomosci. Ok, juz nie piszcie o tym co napisalam, to byla wiadomosc do nkvś. Dziekuje za uwage.

Gość nibosz
Zapomnialam dodac. Juz wiecej nie bede pitolic o jednym i tym samym na Waszym topiku:) Milych poszukiwan dziewczyny....i chlopaki:P

Dea jasne, że trzeba wybaczać, choć w realnym życiu, to trochę trudne. Ja nie mam do Ciebie pretensji, tylko wkurza mnie to, że wy dajecie sobie psuć humor przez małego manipulanta, który już nie raz pokazał swoją prawdziwą twarz sypiąc \"mięsem\" na lewo i prawo. Kurcze, przecież internet ma być odskocznią od codziennych problemów, a nie źródłem nowych zmartwien. Także jedyne o co proszę świadkowa:) to uśmiech i nie podwyższanie sobie ciśnienia na noc bez powodu. USZY DO GÓRY:)

Hm -na co Ci cała armia!!!Myślę ,że jeden Design by wystarczył!!! Chociaż -zapraszamy!!!:-) Dea-jak topik będzie miał paść to padnie i już! Ja jednak wolę tutaj mniej gości ,ale fajnych, sprawdzonych(takich z którymi miło pogadać ,pożartować i popleść banialuki -a co!!!;-)

Przybywam z odsieczą...mam energię jak armia chłopa więc:D:D:D Witam wszystkie równie piękne panie🌻 Rycerza okragłego sotłu->Ralph a zwierzątkek bardzo ale to bardzo mi brakuje ale na Animal Planet ups to chyba była reklama:P

Dea, może to nie Vikingowie, może to rozzłoszczone kobiety...ale napewno nie dziewice:) Widzę, że humorek koleżanką wraca i bardzo mnie to cieszy, bo już nawet narzeczona kilka stron wcześniej pisała, że coś z jej humorem nie halo:D

ja się nie szwędam co najwyżej szukam akceptacji(MUMIO jesli ktoś kojarzy)

Dea-do usłyszenia jutro ! Kurcze -śpiąca coś jestem(ostatnio coś kiepsko sypiam!)więc chyba zaraz zlegnę!;-) Deuśka -damy radę!!!;-)(już nic się nie martw):-) Pa pa!!!

Witaj zacny rycerzu Design! Wyjaśnij swojej pani o co chodzi z tymi dziewicami, bo ja...jakoś nie mam pomysłów:) Dobranoc Kobitki i dobranoc rycerzu:) Uważajcie na ostre krawędzie kajdanek:D Słodkich snów:)

Bluerose2000->spokojnej nocy...śpij błogo Oj wypadł nieplanowany meeting, stukłem się flaszką i wróciłem w domowe pielesze:) Myślałem ,że zrobię wejście smoka no i owszem zrobiłem ale tylnymi drzwiami...może to i lepiej????

jak patrze w lustro to widze dziewicę:P o innych nic mi nie wiadomo, jakoś się nie interesuję za zbytnio tym tematem:classic_cool: LALALA:D

RAZ RAZ DWA PRÓBA MIKROFONU.... mam wszystko w dupie tralalala... oh dzizas czy to poszło w eter???nagrało się??? nie chciałem:P zatem dobranoc...heh:( Dea jak coś to....wiesz gdzie mnie znaleźć.... ale prostuj prostuj.....no i nie garb się jak siedzisz przed monitorem:D

ode mnie też masz buziaka😘 on taki z internetu i w ogóle to może lekko\"kopnąć\"...tyle kilometrów przebędzie to się naelektryzuje jak sweter od babci:P

mmm...no jeszcze leci, wybieraj...myslę ,źe każde miejce będzie odpowiednie:)

ze wszystkimi bajerami:D nawet tymi , o których nie mam pojęcia....no wiesz przebył tyle drogi to się czegoś nauczył od innych przesyłanych ta samą droga:)

poznasz go po tym ,że jest bardzo delikatny i ma wydatniejsza dolną wargę...niesie ze soba aromat wieczornej kawy z odrobiną mięty

Gość podczytywaczka.....
nono widziałam tego👄 jak leciał koło mojego domu;) Dea całkiem on niczego sobie tak w sam raz na dobre;) sny:classic_cool:

Dea na erotycznym:classic_cool: ja z Nią....:P dzieńdoby Bluerose2000->wyspana???

Dea,Design-hejka!Zgłaszam się dzisiaj wypoczęta i kwitnąca(jak się taki jeden nie odezwie -to niestety do jutra mogę zwiędnąć:-( ),ale co tam jestem dobrej myśli!!!;-) A Wy widzę -coraz lepiej się bawicie(erotyczny hmm)!;-) Design-przezorny zawsze ubezpieczony pamiętaj!!!:-) A swoją drogą -mówię i mam!Deuśka jest ,fajny facet przyleciał zaraz za Nią-szkoda tylko ,że to pojedynczy egzemplarz!!!;-) Design-ściągnij szybko jakiś fajnych kolegów-może jakaś mała orgietka-a co!!!;-)