Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta_21

jak przesunac albo zatrzymac okres? help!

Polecane posty

Gość aneta_21

witam, (zalozylam juz taki sam temat na antykoncepcji i plodnosci ale nikt nie odp 😭 ) mam taki problem za 2 tyg wyjezdzam na wakacje i niestety wypada mi wtedy okres:( nie moge przesunac wyjazdu, to byl ostatni termin i musialam go wziac. wiec mam takie pytanie czy moge przesunac okres ? slyszalam cos o zastrzykach hormonalnych i tabletkach anty ? czy ktoras z was robila taki cos?

Gość okienko
jesli bierzesz tabsy to po prostu nie robisz sobie 7 dniowej przerwy tylko łykasz od razu drugie opakowanie. jesli nie bieresz....no według mnie musisz zapytac sie gina.

Gość aneta_21
ja nie biore w ogole tabsow:(

Gość okienko
hmmmm. wedlug mnie nic z tego nie będzie, a ty po prostu będziesz musiała sie przemeczyc z okresem...... nawet gdybys zaczeła brac tabsy, twoja miesiaczka mogłaby nawet trwac dwa tygodnie.....

bez tabletek, nie zatrzymasz okresu, no chyba, ze siłą woli

Gość kasia ..P
a po co przesuwac? zbey później był nieregularny???/:o

Popieram Kasię, przecież okres to tak naprawdę nic strasznego, stosujesz tampony i nie masz problemu na plaży ani w wodzie, a to tylko kilka dni.

tussi?! zeby schizy, halucyny i inne rzeczy widziala? jeszcze popijana redbullem... nie wiem czy to gorsze czy kawa+tussi. kurde owieczka widze obeznana;P

ile jesteś dni przed okresem? Bo są tabletki , którymi możesz przesunąć okres, tylko nie wiem, czy teraz to już nie za późno?