Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bieszczadzki Wędrowiec

Wędrówka po Bieszczadach.

Polecane posty

Gość aaaaaaaaan
oj tak.. można sie niesamowicie wyciszyc ale na dluzsza mete moze to meczyc;) zycze udanej wyprawy:D

To zasadznicza spraawa, marvika.

Dziękuję za życzenia powodzenia.

Gość marvika
Ja muszę zmykac ale mam nadzieje ze do poniedziałku cos sie wyjaśni w tym temacie:) Pozdrawiam wszystkich słonecznie :)

Dobra, dziewczyna, wpisuję Cię na listę.

Rejs!!!!! :D :D :D Czy moje wycofanie się z Twojej propozycji udziału w rejsie po mazurskich jeziorach z uwagi na mój wyjazd w Bieszczady o tej porze spowodowało u Ciebie nagłą zmianę planów urlopowych? :D :D :D Ty szelmo, przerzuciłeś się z "żeglarki" na "trampkę" ! :P

Gość 1980
Ty gadzie do wrzesnia to pewnie jeszcze z trzy razy zmienisz miejsce wypoczynku.Eeech faceci,myslal ze sie nie wyda.Rybka dzieki za wiesci trzeba by gada wychlostac za takie podchody.

Gość majestic
jade z facetem do Wetliny, będziemy tam 16 08 na tydzien, jedziemy tylko we 2, moze ktos bedzie w tym czasie w Bieszczadach? mam y zsmiar poznac jakąs ekipe i z nimi powędrowac po ghórach, poimprezowac "pod mgłą"...moze ktos bedzie w tym czasie tam?? chetnie sie spotkamy!!!

Ależ 1980, ja nie jestem gadem, ale homosapiensem, czyli nieodrodkiem pewnej galęzi naczelnych. BIeszczady lubię i doprawdy nie rozumiem, dlaczego żeglując po Jeziorze Nidzkim nie miałbym się udać w te góry? Wpawdzie wolę Tatry, ale Tatry we wrześniu, to kompletne nieporozumienie. W Tatry wybieram się pod koniec pażdziernika. Znasz Tatry? Wiesz, jak tam jest? A może zechcesz mi towarzyszyć? Nadto dodam, że wiosną wybieram się do Portugalii. I również poszukuję na tę wyprawę zagraniczną współturystki. Dla oszczędzenia Ci trudu, oraz pozostałym koleżankom, uprzystępniam adres tej portugalskiej sprawy: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3291622

Musiałem się przeżucić, Rybka, z żeglarki na trampkę. Po Bieszczadach się maszeruje a nie żegluje. Chyba że, okazując poetyckie uniesienie, a także mając w rozumie szkolnym Soonety Krymskie, posłużymy się metaforą żeglowania po połoninach. Tylko że to dość ryzykowne. Kto i na jakiego diabła dzisiaj pamięta albo czyta Sonety Krumskie. To jedno, Rybka.

A drugie, Rybka, miałem Cię za myślącą niewiastę. I, jak na razie nie zmieniłem zdania. Ja wiem, co Ty najpewniej przeczuwasz.

"Przeżucić" - Rety! Rybka, ja się chyba wezmę i utopię, i będzie z tym wreszcie koniec.

Gość Dinka1
A ja jestem z Sanoka i Bieszczady mam na codzień

To sobie pogratuluj, Dinka. Nie każdy ma tak dobrze. Ja mam za to jeziora na podorędziu.

Rejsie/Bieszczadniku/Portugalczyku :-D Jedno mnie tylko zastanawia - ten Twój tajemniczy kumpel, który wystawił Cię na całej linii... Odwołał każdy jeden wyjazd? Łącznie z tym wiosennym? O losie niesprawiedliwy! 😭 Słusznym zatem staje się powiedzenie \"Panie, strzeż mnie od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradzę\" ;-) A w ogóle to skąd taka zmiana frontu, z kumpla na nieznajomą? :-P

Ba, Rybka! A co powiedzieć na przypadki zawodzenia przyjaciela w przyszłości? Które przewiduję - wiedziony życiowym doświadczeniem - w dużej liczbie, i to w najbliższej przyszłości? I co ja mam, nieboraczek, zrobić? Wpadłem na pomysł szukania współtowarzyszki. Ot i cała tajemnica.

Halo, halo? To Bieszczady już takie mało interesujące? Dlaczego kandydatki się nie zgłaszają?

Być może dlatego, iż: a) nie potrafią się zdecydować, czy wolą w Bieszczady, czy na jeziora b) tak jak ja jadą w Bieszczady w zupełnie innym towarzystwie... ;-) PS. Zmień kumpli czym prędzej!

To, coś Ryba napisała, nie trzyma się kupy. Człowiek, który lubi Bieszczady, nidy nie wzgardzi rejsem po Mazurach i vice versa. A kolegi nie zmienię, bo posiadanie takiego kolegi, to dobry punkt zaczepienia.

Gość *Jenny*
oj bywało się w Bieszczadach, bywało. Cudowne tereny i jakie krajoibrazy...Bieszczadzki Wędrowcze- po paz pierwszy w Bieszczady?

Wcale nie pierwszy raz, choć z prozaicznego powodu, nie jeżdżę tam zbyt często. Na przyjemności brakuje mi czasu :-(

Jak to - brakuje Ci czasu? Teraz Bieszczady i/lub Mazury. Pod koniec października - Tatry. Wiosną - Portugalia. Coś tu się kupy nie trzyma, że przytoczę pewne słowa... :-P

Upieram się, Ryba, że cierpię na brak dostatecznej ilości wolnego czasu. Gdybym miał go dość, powstałaby bez porównania dłuższa lista miejsc oraz osób, które mam ochotę odwiedzić.

Gość Rejs po Mazurach
A więc? Znajdzie się jakaś kandydatka?