Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niccola

DIETA AMERYKAŃSKA kto ze mna?

Polecane posty

Gość niccola

dziewczyny czy ma ktoras ochote zaczac diete amerykańska ze mna od jutra?;) (ewentualnie od pon;) ) tu wklejam diete: Śniadanie filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków topiony serek o ulubionym smaku - 50g Drugie śniadanie 1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli pomidor Przekąska jabłko Obiadokolacja 20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli papryka albo ogórek Wieczorem kieliszek czerwonego wina i tak przez 5 dni a przez 2 dni - 1000 kcal..i potem znow amerykanska 5 dni i 2 dni 1000 kcal itd... :) wiecej o diecie tu: http://www.camparisch.republika.pl/amerykanska.htm

Hej! Jestem z Tobá :) Nigdy nie stosowalam tej diety -jakos ciágle inne byly przed niá - ale zawsze w niá wierzylam. Zaczélam ja nawet dzisiaj rano ale ze nie mialam serka to na sniadanie zjadlam obiad, a pozniej to co przewidziane na sniadanie i szczerze mowiac to przez taká malá zamiané stracilam mobilizacjé - caly czas czulam ten blád. Zaczynam wiec jutro :) wszystkie skladniki i 3 butelki wina czekaja w kuchni...

Gość egzema
hej ja moge zaczac :) To tania dieta wiec moze byc \reszta mam wszystkie składniki. To do dzieła!!!

Gość niccola
to swietnie!;) super zaczynamy razem! ja tez mam wszystkie skladniki, faktycznie to nie jest droga dieta. mam 163 cm i waze 63 kg...:( a Wy?

Gość hopsasa
zaczne z Wami:) waze 67 przy 167cm :( bedziecie pic to wino,czy to koniecznosc? stosowalyscie juz ją?

Gość niccola
ja nie stosowalam..ale wierze w jej skutecznosc:) a wino pic bede..tylko nie wiem jakie mam..czy to wytrawne czy nie..trudno bede pic jakie mam a jak sie skonczy to kupie wytrawne..:)

Gość hopsasa
a mzoecie doradzic jakies winko?bo ja własciwie nie pije i nawet nie wiem jak sie nazywają?jaka cena?

Gość niccola
no ja na razie nie moge..nie znam sie:/ ale jak pojdziesz do jakiegos sklepu to po prostu popros o jakies czerwone wytrwane winko..mozna niedrogo kupic;)

Gość niccola
to dziewczyny ja juz lece..do jutra:)!

Gość Oh Oh Oh
gdyby byla skuteczna to amerykanie nie byliby najtlusciejszym narodem świata:D

Gość niccola
nie kazdy moze wytrzymac na tej dietce... u mnie dzien pierwszy..juz czyje sie glodna;) czekam do 12... w dodatku zwazylam sie...jest 64 :(:( ale wszystko sie da zrzucic;)

Gość vierge
czesc dziewczyny :) bardzo spodobal mi sie pomysl waszej diety. mam zamiar do was od poniedzialku przystapic na tydzien probny i jak dobrze pojdzie to pociagne ten pomysl przez 2 tygodnie. do zobaczenia w poniedzialek :) pozdrawiam

Gość hopsasa
hej dziewczyny:) ja dzis wstalam o 12 i o 13 znajdłam jajko wiem ze nie zgodnie z djętą,bo powinno sie zaczac jedzenie o 9 ale tak mi sie spac chcialo;)więc odpuścilam sobie śnaidanie. ale dalej ide zgodnie z dietą.Kupilam winko, i inne nasze specjały.mam nadzieje ze nam sie uda,w końcu nie jest jakas straszna,da sie wytrzymac:)piszcie dziewczyny ciekawa jestem czy naprawde chudnie sie te 4kg w 5 dni,bylabym bardzo szczęsliwa jakby tak bylo,bo własnie za 5dni mam spotkanie z facetem na ktorym mi zalezy,eh te marzenia

Witajcie dziewczéta! :) Meldujé, ze dieta rozpoczéta :D Jestem szczesliwa i juz czujé sié lekko. Juz nie mogé sié doczekac do wieczora - do winka- mam nadziejé ze ostatni \"posilek\" zneutralizuje uboczne skutki w nadmiernych ilosciach pitej czerwonej herbaty. Mdli mnie potwornie, ale to dobrze, bo czujé ze chudné ;) A co u Was?

Gość niccola
hejka dziewuszki;) ja czuje sie swietnie:) chcialabym na takiej diecie przynajmniej z 1,5 miesiaca pociagnac i schudnac minimum 10 kg... mam nadzieje ze sie uda..:D tez nie moge sie doczekac do wieczornego winka;) hehe:) a Wy ile chcialbybyscie schudnac? i witam vierge, zapraszamy od jutra:)

Hej :) Mam 2 pytanka - czy pomidora można czyms zastąpic lub go nie zjesc i czy trzeba pić to wino? Acha i najwazniejsze - czy znacie kogos kto po tych 5 dniach nie miał jojo?

Cześć Dziewczyny!Dołączę do Was-ale dopiero od jutra,dzisiaj jeszcze trochę poszalałam z jedzonkiem;) Planuję zrzucić jakieś 5 kg,mam nadzieję,że wytrwam i uda mi się to w końcu.

Gość niccola
pasadenka ja nie wiem..moze mozna zastapic sokiem pomidorowym? a nie lubisz pomidorow?:) a co do wina to chyba trzeba pic...zreszta sama nie wiem. a nie znam nikogo osobiscie, ale z tego co czytalam tu na forum i w necie dziewczyny ladnie chudly na tej diecie..ale o jojo nic mi nie wiadomo i witam paulinkaaaa:)

niccola - no właśnie nienawidze pomidorów :P sprobuje zastapić je grapefruitem, oczywiście nie całym, ale to dopiero od jutra, a tak w ogóle to waże 61 przy 174 i dążę do 56 :)

Ja sie odchudzalam na tym forum od stycznia jakos do maja, ale co drugi miesiac robilam sobie przerwy w dietowaniu zeby nie zniszczyc sobie metabolizmu. W trzy miesiace schudlam 15,5 kg. - z 67,5 do 52 kg. Stosowalam tylko bardzo drastyczne diety - kopenhaska, 600 kcal, 800 kcal, 1000 kcal. Od 2 miesiécy sie nie odchudzam, ciagle mam gosci, rodzina mi sie zwala co dwa tygodnie. Jem jak wszyscy, ok. 3000 kcal i nie ma jojo, a to dlatego, ze wychodzilam z drastycznych diet stopniowo, pomalu wracalam do normalnego zycia. W tej chwili waga wskazuje 53,6 kg, ale wiem ze to woda zatrzymana przez sol i toksyny. Potrzebuje krotkiej, drastycznej diety zeby troche sie oczyscic. Ale to tez strach,jak sie czlowiek miesiacami odchudza to naprawde boi sie ze moglby to zaprzepascic. Moj cel - 2 kg.

O shit, właśnie mi sie przypomniało że 21. czeka mnie badanie krwi więc zacznę dietę w sobote a nie jutro żeby czasami wyniki nie wyszły gorsze po takim rygorze :P Ale będę obserwować topic :)

Gość niccola
To jest naprawde dieta w sam raz dla mnie;) wszystko z menu uwielbiam;) moze oprocz serkow topionych ktore po prostu "tylko" lubie:D Wiecie co mi wpadlo dzis do glowy? Sa te nowe ziola knorr fit up...i moze sobie kupie do tego sera bialego;) Bo na razie zjadlam sam bez ziol:) A tak moglabym dodatc te knorra:) witaj MISIA:) pasadenka moim zdaniem masz juz wage idealna;) moze lepiej jakis sport zamiast drastycznych diet?:) i faktycznie lepiej przed badaniem odpuscic:) kobieto szreka 2 kilo spokojnie dasz rade! do juterka:)

Gość niccola
hehe :) ja przyznam ze tez nawet sporo tego wina wypilam i mialam na jeszcze ochote ale sie powstrzymalam:) a juto wypije na pwno tylko maly kieliszek;) kobieto szreka skoro masz do zrzutki tylko 2 kg to mysle ze mozesz lekko (ale lekko;);) ) sobie naagiac dietke;)

No wlaśnie nie mam idealnej, kiedys ważyłam 57 i było super a teraz jestem pulpetem bleeee. Do soboty będe sie przygotowywac do tej diety żeby nie było szoku :P Powodzenia :)

wtam was ja za chwile bede jadla sniadanie tlko chyba zamienie pierwszy posilek z drugim bo mam zamalo serka topionego ,a potem sobie kupie- ale to chyba nic wielkiego o 2 godzinki zamienc posilek :) a wy gdzie jestescie- walczymy razem?

akorat znalazla w lodowce 2 trojkoaciki serka i -jem wszystko zgodnie z dieta-zycze wytrwalosci :) a tak wogole to wy jecie normalne serki czy odtluszczone/? a jakie winko pijecie