Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina.

Dlaczego facet zaraz po orgazmie już nie może??

Polecane posty

Gość Alina.

Kochamy się, on jest na mnie, a kiedy skończy zatrzymuje się i koniec, chociaż proszę go że tak mało mi brakuje :( Kiedy jestem na nim, to samo, każe mi złazić, albo podnosi się i mnie zsuwa . . Jak myślicie :P facet lubi być zdominowany, jak go przywiąże do łóżka i ujeżdżę tak długo jak będę miała ochotę . . obrazi się potem, czy jakoś przeżyje, robiłyście tak :| i co on na to??

Gość mam 28
hehehe... mozesz go przywiazac ale zmusic go nie ma jak po orgazmie.tu wlasnie wychodzi na jak jak facetowi zalezy zebys ty tez doszla. jak facet ma orgazm to penis staje sie bardzo wrazliwy i bolesny i gosc nie moze sie juz tak szybko podniecic. moj facet na szczescie sie potrafi kontrolowac i zawsze pozwala mi dojsc zanim zam ma orgazm. on moglby ci pomoc reka, ale nie penisem jak juz dojdzie. to ta samo jak ty, po prgazmie musisz troszke odpoczac bo wszystko jest super wrazliwe, nie?

Alina ja moge nawet 6 razy miec orgazm tzn ja jestem twardy nie \"mietki\" :P potrafie miec wielokrotny orgazm ;D to tylko dla wytrwalych...

Gość i Ty tak na tej cukinii
może mu Twój orgazm nie odpowiada ? ;)

stary wlasnie sprobowalem :/ doslownie przed chwila i nawet nie doszla mi przy lodzie bo juz musiala isc bo stary do niej dzwonil :/ i zonk :/ nawet nie wiesz jakie to jest straszne :/ ratunku ......

Gość Criss ale uwazaj
na takie bo cie czyms zaraza o ile juz nie jestes robaczywy .i pozdrow tirowy z trasy

Gość .Criss
Oczywiscie 6 razy w ciągu tygodnia :D