Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CAFEHAWANA

niech się wstydzi ten kto widzi, czyli mini + stringi to dobry zestaw?

Polecane posty

Gość chujowy zestaw

Gość a pózniej sie dziwią ze
zostały zgwalcone stringi zawsze pewnie macie osrane :P

Gość autorka/autor topiku
no kurwa lepsze sa pewnie te majtasy po kolana albo barchamy jak po babci!!! to se kurwa noscie takie najlepiej jeszcze na to kalesony.

Gość chujowy zestaw
napewno bedziemy :D

Gość yy....a jaka to różnica
przeciez chyba nie chodzisz w spodnicy spod której widac Ci majtki :/. Zalezy co kto rozumie pod pojęciem "mini"- ktorą spodnice czy pasek spozacy jako spodnica :P.

Nie wiedziałam że istnieją tylko dwa rodzaje majtek: albo stringi albo barchany po kolana :o Moim zdaniem zestaw zdecydowanie kiepski. Nie chcialabym aby ktos ogladał moja pupę, gdy wchodze np. po schodach. No ale jeżeli Ty lubisz się tak eksponowac, to twoja sprawa.

Gość jak ktos ma ladna pupe
to niech pokazuje a jak ma brzydka niech zaslania barchanami:)

Gość syjka30
co kto lubi.moja pupcie tylko mezus oglada a nie cały swiat

Gość chujowy zestaw
pozdro dla mężusia :D

Gość piratka79
Dlaczego zaraz "ch**wy zestaw"? Ja powiem nieskromnie mam bardzo ladna figure, spodniczki krotkie nosze i do tego stringi. Moj maz uwielbia gdy wychodzimy gdzies razem, a ja ubieram sie fajnie i seksownie. Oczywiscie, ze do pracy to co innego, ale na codzien, czemu nie? Zawsze mam wrazenie, ze tego typu posty pisza zakompleksione dziewczyny z wielkimi tylkami, ktore zazdroszcza innym, ze one moga zalozyc stringi i fajnie w nich wygladac. W ogole co was to obchodzi co kto nosi?? Niech kazdy nosi to, w czym czuje sie najlepiej i najwygodniej. To juz ktorys topik z kolei, w ktorym poruszany jest temat stringow i krotkich spodniczek :/

w sumie to jak wychodzisz z mezem to czemu nie,pewnie jest dumny :) ale sama bym sie nie zdecydowala ani z mezem ani bez :) wole koronkowe figi,nie widac ich a sa wg mnie bardziej wygodne... ale co kto lubi :) ps. tez mam ladna pupe :P

Gość piratka79
Wiem, ze jemu sie to podoba, a ja w tym czuje sie swietnie wiec czemu nie? Przeciez nie "swiece golym tylkiem" na ulicy :), a jestem normalnie ubrana. Nich kazdy nosi to, co lubi najbardziej i juz.

nie wiem czmu ale jak przeczytalam tytul topiku to od razu sobie wyobrazilam dziewczyne w białej i krótkiej jak pasek od spodni miniowce z bialymi stringami ( w najlepszym wypadku) :D moze inni tez sobie tak wyobrazili i dlatego tak naskoczyli :D ale zdązylam sie w pore ocknąc,ze są inne kolory spodnic :D

Gość hanskloss
A po co ci wogole stringi, czy inne majtki?

Gość marei
Ble, a nie za zimno dziś na mini? Brrrr...

Gość piratka79
No i otoz to. Wyobraz sobie, ze sa spodniczki z jeansu czy inne "grubsze", do tego krotka nie oznacza ledwo przykrywajaca tylek...Nie rozumiem niektorych ludzi naprawde... W tej naszej cudnej ojczyznie wszyscy sa tacy "wspaniale poprawni" i uwielbiaja dyktowac innym jak maja zyc, do tego podstawowym zachowaniem jest nasmiewanie sie i krytyka drugiej osoby...Cale szczescie, ze wyjechalam z tego kraju o dziwnej mentalnosci i zyje i mysle inaczej. Ludzie, otworzcie wreszcie troche te wasze umysly i badzcie bardziej tolerancyjni!! Nawet gdy ktos nosi biala krotka spodniczke i stringi to co w tym zlego?? Przeciez nie krzywdzi tym nikogo, nie obraza, nie katuje, a skoro lubi tak wygladac to niech sobie wyglada!

Gość marei
A mnie to brzydzi :D

Gość Marei bo albo
jestes zakompleksionym facetem albo zakompleksiona gruba baba :D, bos zczupe dziewczyny w krotkich kieckach sa sexy, a jak maja gust i umieja ubrac sie ze smakiem to nawet i spod krotkiej kiecki nie widac jakie ma majtki.

piratka nie nerwój sie tak :) ja doskonale Cie rozumiem i podzielam nawet Twoje zdanie,ale kurka jak ktos moze lubić chodzic z prawie golym tylkiem po ulicy,no jak ? bo przeciez w takiej miniowie bialej to wszytko widac... i tylek i stringi... wiesz,tu jest forum moge sie wypowiedzieć co nie oznacza,ze na ulicy bym sie gapila jak na cudaka i wyzywala od k... :)

Gość piratka79
Pewnie, w 100% cie rozumiem, bo ja sama sie dziwie, ze niektore tak lubia, chodza i im sie to podoba, ale jesli im to odpowiada i dobrze sie w tym czuja to niech sobie chodza i juz.

Gość super zestaw
pod latarnię w sam raz:D

Gość piratka79
Ja rowniez pozdrawiam :D

Gość piratka79
I skonczylam pisanie na tym topiku, bo niektorzy sa, co tu ukrywac, tak ograniczeni, ze slowa pisanego nie rozumieja (jak np. jakis "super zestaw"). Zegnam!

Gość ja jestem bardzo zgrabna
i jakoś gołą dupą nie świecę. Mini nosze tylko takie do połowy uda i najczęściej z rajstopami, zimą czy jesienią, żeby wszyscy nie musiali oglądać mojego zadka:o Jak widzę takie "laski" świecące dupą na ulicy, to mi ich szkoda:o Co innego być samemu ze swoim facetem- wtedy mogę sobie nawet z gołym tyłkiem biegać, a co innego na ulicy, żeby się jakies oblechy na mnie gapiły, śmierdziele, pijacy, młodociane dresy itd.:o Współczuję wszystkim, których to cieszy:o

piratka a gdzie obecnie mieszkasz bo chce sie wyprowadzic hehe (żartuje) :) papa

Gość spanish lullllaby
Tez mam fajny tylek, co nie znaczy ze od razu musze go pokazywac calemu swiatu. Kazdy ma inny gust, ale dla mnie stroj pt. mini + stringi, traci mycha :| Moze laska tak ubrana, do tego zgrabna i opalona wyglada fajnie, ale na pewno nie mozna o niej powiedziec, ze jest to kobieta z klasa, dama.