Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całaprawdawoczy

DLATEGO WŁAŚNIE FACECI WOLĄ KOBIETKI Z ODCZUWALNYMI PIERSIAMI A NIE DROBNOTĄ

Polecane posty

Gość C na D
Jeszcze coś - na posty łagodne w tonie, Ty reagujesz w sposób podszyty atakiem. Dlatego jednak zaczynam podejrzewać tu kompleksy. Kobieta świadoma swojej wartości, nie ma potrzeby udowadniania, że jej wygląd jest bardziej wartościowy, niż wygląd innych kobiet. A jeśli w dodatku jako dowód przytacza JAKĄŚ wypowiedź JAKIEGOŚ tam faceta, to dla mnie jest to co najmniej niezrozumiałe.

tym co wkleiłam chciałam pokazać że małe piersi też są atrakcyjne i SEKLSOWNE [SEKSUALNE jak wolicie] i to o dziwo dla mężczyzny, bo to ich zdania na tym forum tak naprawdę liczą się na tym, forum. sama nie znalzałabym lepszych argumentów. zresztą, jeśli o mnie chodzi, trafił we wszystkie. moi koledzy, którzy maja biuściaste laski na korty umawiają się ze mną bo żadnej z tych panienek nie chce się grać, a przede wszystkim nie chce się nauczyć grać. chyba przestanę się z nimi umawiać. jak tak to fajnie się z laską pokaać na korcie, a jak coś to są tylko kolegami. co do mojego mężczyzny to nie jestem pewna czy mu się podobają moje piersi. wiem tylko że moich łydek, nóg i talii nie zamieniłby na żadne inne, ale przestaje mi to wystarczać, bo myślę że piersi 'wstawiłby' mi inne - większe. być może niedługo się rozstaniemy z tego powodu, mimo iż on starannie ukrywa swoje poglądy i nie narzekam na jesgo IQ.

Gość C na D
W porządku rozumiem. Może właśnie nasz partner jest tu kluczem do sukcesu. Jeśli jesteśmy z kimś, dla kogo nasz biust jest najpiękniejszy i najbardziej seksowny na świecie, to opinie innych przestają się liczyć a kompleksy bledną. Warto szukać kogoś takiego.

...zresztą wystarczy poczytać wypowiedzi mężczyzn na tym forum.... [oprócz tej jednej którą wkleiłam - chyba jedyna pochlebna dla małych biustów na całej kafeterii]

Gość Do A ja mam DD
Solar.factor: Kurcze, ja tez mam male, ale jakos nigdy bym nie powiedziala, ze dziewczyny z duzym biustem sa wulgarne i podobaja sie tylko wulgarnym facetom. Mowisz, ze masz powodzenie, wiec nie wmawiaj mi, ze gdy gdzies jestes to podrywaja Cie tylko sami madrzy, inteligentni goscie!!! Wulgarnym tez sie podobasz i nic nie ma do tego rozmiar biustu. Tak jak ktos tutaj napisal o wulgaryzmie nie swiadcza piersi ale to jak ie je nosi!!! Znam kilka malobiusciastych, ktore zachowuja sie jak dziwki i duzo duzobiusciastych, ktore sa bardzo pozadne. Jak narazie to wydaje mi sie, ze to wlasnie Ty tutaj atakujesz dziewczyny z duzym biustem, a nie one Ciebie. A wierz mi mam male A. Zgodzic sie jednak musze z tym, ze to faktycznie nie faceci ale my same, kobiety, wymyslilysmy mit, ze tylko duze piersi moga sie podobac. No i niestety w moim przekonaniu zrobily to wlasnie biusciaste, niezbyt rozgarniete kobiety (bo przeciez i kobieta z duzym i z malym moze okazac sie kobieta z malenkim rozumkiem), ktorych jedynym atutem jest wlasnie biust. Nie generalizuje teraz. Wiem, ze sa bardzo inteligentne kobiety z duzym biustem (co niejednokrotnie juz tutaj udowodnilam), ale nie ma sie co oszukiwac: inteligencja nie wybiera i raz trafi na maly a raz na duzy biust :) Solar.factor: Jakos nie zauwazylam aby C na D napisala gdzies, ze kobiety z malym biustem nie sa seksowne. Wrecz przeciwnie. Dlatego nie rozumiem dlaczego je atakujesz. Jak widac prawda jest, ze znajda sie kobiety z duzym, ktore krytykuja male i na odwrot. A to tylko biust!!! Aha co do uprawiania sportu to milo mojego malego biustu jakos za nim nie przepadam. Wiec nie ma sensu gadac, ze male biustu to sportsmanki a duze to lenie i tylko obrastaja w tluszcz. Ja jestem leniem i jakos ani grama nie moge przytyc, a przydaloby sie ;) Co do hiszpana to prawda, ze nigdy w zyciu mi on nie wyjdzie, no chyba, ze po ciazy nagle urosna mi piersi :D Ale jakos nie zaluje. Jest tyle innych pozycji, w ktorych mozna wspiac sie na wyzyny, ze nawet jesli ta jedna mi odpadnie, to nie bedzie koniec swiata :)

Gość Dlaczego penisy 18 cm.
tak to już jest, że właśnie mężczyznom podobają się kobiety, zwłaszcza te z dużymi piersiami.

Gość MARY JANINA
Ja przynajmniej mam tą pewność ... że jesli facet się mną interersuje ... to nie ze wzgledu na moje piersi (A) tylko ze wzgledu na to jaka jestem w środku !!! I o tooo chodzi ... o to chodzi :)

>>> Do A ja mam DD tak rzeczywiście...C na D z uporem powtarza ze małe piersi są dziewczece...tylko wskaż mi normalnego, zdrowego mężczynę któremu podobaja sie dziewczynki....czy Ciebie pociągają mali chłopcy, masz ochotę na seks z nimi? sorry, ale umiem czytac podteksty. zadna zaleta z tego że są dziewczęce.raczej nie spotkałam jeszcze w polsce chłopka, który by się mną zaintereosował ze wzgledu na mój intelekt czy ambicje. zresztą jak ktoś nie ma ambicji to ich nigdy nie zrozumie. a jak już jakiś chłopk je ma to ucieka za granicę z nimi, bo w polsce ciężko o uczciwy sukces. no ale meżczyzn kręcą tylko piersi w rozmiarze XB > zdobycie takiej kobiety to jest ich największy sukces. sukces w rozmiarze XB> oczywiście.

Gość MARY JANINA
sorry, ale umiem czytac podteksty. zadna zaleta z tego że są dziewczęce.raczej nie spotkałam jeszcze w polsce chłopka, który by się mną zaintereosował ze wzgledu na mój intelekt czy ambicje ... bo może u Ciebie występuje zanik intelektu ? Z Twojej wypowiedzi wynika że kobieta z małymi piersiami nie może podobać się prawidzwemu ( w Twoim mniemaniu) mężczyźnie ... a więc .. obrażasz również tych ... których kobiety mają akurat rozmiar A czy B ;/ Jęsli facet darzy kobietę prawdziwym i szczerym uczuciem , to wybacz ... ale jebie go jakie ona ma piersi !!! Wygląda na to że ty jesteś tak ograniczoną osobą ... która faceta ocenia po rozmiarze penisa (dobrze że nie sutków, ucha, zęba , czy włosa łonowego) ;/ i naprawde szkoda słów na tak pustką i głupiutką osobe jak Ty. niech zgadne ... jesteś wolna ?! Raczej napewno ... bo kto by Cię chciał ;|

Gość MARY JANINA
ooo kurde ... to Ty nawet umiesz czytać podteksty ;/ a mi się wydawało że tylko literki oglądasz ;/ Cała kafeteeria bije Ci brawa ... jak już czytać potrafisz... i to jeszcze podteksty to tylko gratulować :*:*:*:*:*:*:*:*

Gość do MARY JANINA
alez tak facet napewo sie interesuje sie co maz w srodku, napewno chce zobaczyć twa cipke :P

>>> MARY JANINA gdybyś czytała od początku moje posty to wiedziałabyś że mam aktualnie chłopka i nawet spore powodzenie. nie oceniam mężczyzn po wyględzie, ale nie krzycze tak jak oni o małych biustach, że nie podobają mi sie 5-cm penisy, które są zdecydowanie rzadszym zjawiskiem niż małe piersi. kiedyś miałam ogromny kompleks z powodu małego biustu. teraz jest on coraz mniejszy, ale systematycznie się odzywa. co do Twoich zdań na temat mojej głupoty to pozostawie je bez komentarza. niech świadczą o Tobie a nie o mnie.

Gość TA
A WIDZIALAS POMORAŃCZOWY OSTATNI POST O TYM ZE CYCUSZKI W SEKSIE TO TAKIE JUZ FAJNE NIE SĄA ?

Gość TEZ MI DYLEMAT
:p CIEKAWE CO ONZ NI W ŁÓZKU ROBI CHYBA SOBIE MIEDZY BALONY WKLADA BO NIE MIEDZY JEJ SLIWECZKI :d

ten post?: 19.08] 15:24 fakt jest taki że miedzy cycki maale sie paenisa kiepsko wkłada i tyle 15:35 lubie wytryskiwać na jej duze cycki apotem kaze jej to zlizywać nie ma nic fajniejszego niz taki widok ale co ty mozesz wiedziec z tymi drobnymi... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3288932&start=120 tak, widziałam i czytałam nawet...

Gość no to juz wiesz dlaczego
duze sa lepsze i dlaczego fwceci wola z duzymi drobniary nie maja szns, ty napewno tego jeszcenie robilaś. czyzby rozmiar nie ten :D

Gość ale za to midzy cysie
tobie nie wkładali :D

Gość bo to sam drób
sama sie przyznaj zeci zaden miedzy nie nie wsadzil :D

>>> ale za to midzy cysie >>> bo to sam drób między moje uda to wsadziło już kilku....kilku tylko dlatego że jestem dość wybiórcza....[jak kuba bogu tak bóg kubie....] albo w polsce jest tak mało atrakcyjnych mężczyzn, którzy wymagania co do ciała partnerki umieją stawiać, a sami wyglądają zazwyczaj mniej lub bardziej przeciętnie...no i przesiadują w internecie na forach dla kobiet czynnie zabierając zdanie w dyskusjach.... jeszcze Waszych postów na ciążach nie widzieli...a może i widzieli....????

Gość Do A ja mam DD
Solar.factor: A kto powiedzial, ze dziewczece to DZIECIECE?? Chyba mylisz pojecia. Ja gdy mam sobie wyobrazic kobiete dziewczeca, to widze ja jako szczupla (biust nie ma znaczenia) kobietke w (powiedzmy) letniej sukience. Lekkosc - o to chodzi w tej dziewczecosci! I chyba nie powiesz mi, ze faceci nie ogladaja sie za taka kobieta! Jak na mnie to masz kompleksy. Sorry, ale ja nie robie problemu, gdy mi ktos powie, ze wygladam dziewczeco. Raczej sie z tego ciesze, a nie traktuje, ze ktos mi wlasnie naublizal. Lubie chodzic w spodnicach i widze, ze faceci na to reaguja. W zadnym razie nie czuje wtedy, ze ktos patrzy na mnie jak na dziecko! Tym bardziej, ze nieraz sie zdarzylo, ze ktos przechodzac (nie w nachalny sposob) powiedzial, ze jestem ladna. I tak naprawde to sama nie rozumiem z czego robisz problem. Mam wrazenie, ze masz pretensje do biusciastych, ze one maja a Ty nie (ja zreszta tez). Przeciez masz faceta, wydaje mi sie, ze to on (skoro Cie kocha) powinien Ci wybic z glowy jakiekolwiek kompleksy. Ja je mialam i wlasnie dzieki facetowi sie ich pozbylam. Teraz wchodze na takie fora, aby czasami podbudowac dziewczyny z malym biustem, ktore mysla, ze nie sa nic warte, a dziewczynom z duzym, ktore czasami ponizaja te z malym najzwyczajniej w swiecie udowodnic, ze biust moze i ma znaczenie dla facetow, ale nie tak wielkie. A Ty czemu sie tu znalazlas??

>>> Do A ja mam DD na kafeterii w ogóle szukałam studentek architektury, bo zaczynam te studia w tym roku ale sie przeliczyłam. potem zaczęłam juz wchodzić w różne dyskusje i między innymi tą. troche mi ona uświadomiła jak duzy mam problem [jak tak poczytałam te wypowiedzi mężczyzn zaczęłam sie zastanawiać nad tym co mysli mój...właściwie to nigdy go o to nie zapytałam...czy wolałby większe...analizując jego zachowania uświadomiłam sobie że prawdopodobnie tak] bardzo mozliwe że niedługo dojdzie do ostrej wymiany zdań i nasza relacja się rozpadnie. nic na siłe.

>>> Do A ja mam DD \'A kto powiedzial, ze dziewczece to DZIECIECE?? Chyba mylisz pojecia. Ja gdy mam sobie wyobrazic kobiete dziewczeca, to widze ja jako szczupla (biust nie ma znaczenia) kobietke w (powiedzmy) letniej sukience.\" tak..wiem po sobie że oglądaja się...dopóki jest w letniej sukience....

Gość C na D
Solar.factor - umiesz czytać podteksty... których nie ma. Przynajmniej jeśli chodzi o moje wypowiedzi. Miałam wyjaśnić, co rozumiem przez dziewczęcość, ale do ja mam DD (pozdrawiam :) ) już to zrobiła, więc nie będę się powtarzać.

>>> C na D nie jesteś mezczyzną i patrzysz typowo jak kobieta - moze dla Ciebie lekkość i dziewczęcośc ma znaczenie, ale ja wlaśnie taka jestem i uwierz że dla polskich męskich gustów, nie ma - miałam okazje się o tym przekonac na własnej skórze, bo wiem ze twarz mam ładną [w razie komplikacji moge wysłać zdjęcie] i nie podnosi to jakoś szczególnie mojej wartości jako KOBIETY. ja, z doświadczenia mogę Ci powiedzieć tylko tyle że np: holedrów pociagają te niechciane tutaj cyt. \"drobnoty bez szans\". Tam się poluje na drobne laski bo holendery to wyrośnięte cyt. tym razem holendrów \"duże, trochę za duże kobiety\". no i twarz ma większe znaczenie wkwiestii wyglądu, jesli jest on juz taki BARDZO ważny. i to mówią kolesie wyrośnięci również, tylko że u meżczyzny to jest zaletą. z jednej strony ogromnie się cieszę że dostałam się na studia w polsce, ale z drugiej jest to jedyna rzecz która mnie tu trzyma, bo mężczyna po moich ostatnich przemysleniach coraz mniej... :S

Gość C na D
solar.factor - Oczywiście, że wierzę że masz ładną twarz. :) A co do faceta, to zastanów się, czy nie projektujesz na niego problemów, które masz TY z akceptacją własnych piersi. Bo może podejrzewasz swojego faceta o coś, czego on wcale nie myśli...

tak....jasne...kiedyś mu się wyrwało że lubi na hiszpana. jak się poznaliśmy i nie byliśmy jeszcze razem. towarzyska rozmowa na temat seksu w większym gronie ludzi. przynam szczerze ze dopiero na tym forum dowiedział się jak to jest \'po hiszpańsku\' - niedawno zaczęłam uprawiać seks. byłam pewna że to jedna z pozycji \'dopochwowych\' że tak to nazwę. a tu...niespodzinka.... :O