Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całaprawdawoczy

DLATEGO WŁAŚNIE FACECI WOLĄ KOBIETKI Z ODCZUWALNYMI PIERSIAMI A NIE DROBNOTĄ

Polecane posty

Gość UWAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
w linku jest wirus!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja mam DD
do vic-2 ----> a co szlag cię trafia, ze ktoś ma większe niż Ty albo Twoja kobieta??? Nie oklapną, nie matrw się.....za bardzo o nie dbam :)

Gość tak wirus jak klikniesz
to zobaczysz jak wyglądaja piersi prawdziwej kobiety :D

Gość MARY JANINA
Nie chce nic mówić , ale gdyby facet poleciał na mnie tylko ze względu na rozmaira biustu to wybaczcie ale to porażka ;/ Zawsze znajdą się takie niedorowzoje które swoją fantazje spełniają przed komputerem spuszczając się na monitor, bo niestety na nic wiecej ich nie stać. Ja nic nie mówie i nie oceniam ... zawsze znajdzie się taki co powie że A jest neznadziejne, ale znajdą się i tacy którzy własnie te małe A kochają. Całe szczeście znalazłam sobie inteligentnego faceta, który w kobiecie szuka czegoś więcej niż wielkiego cyca :) Pozdrawiam serdecznie myślących mózgiem a nie penisem :)

Gość A jest beznadziejne
a ty idz sie schowaj ajak ci ktos powie ze a jest dla niech marzeniem to on jest niedorozwiniety

Gość ehh24
Przecież wielkość biustu nie świadczy o kochance. Czy kobieta z biustem D jest lepszą kochanką od tej z A ?? Niekoniecznie. Mam koleżankę która jest piękną smukłą kobietą z dużym bustem , ma w sobie tyle seksapilu że każdy facet pada pod wrażeniem jej uroku, jest zabawna i kochana, a ma jeden feler..nie lubi seksu, moze dla niej nie istniec i taki jeden już tak przy niej się męczy a ona mu "daje" tylko na wyjątkowe okazje, jak sama o tym mówi, bo ona z tego nic nie ma.. Nie będę uogólniać, bo wiem że przecież znajdą sie zaraz takie co uwielbiają seks a i natura im niczego nie poskąpiła.

Gość do monstrum DD
i im podobnych. Możecie sobie wypisywać te głupoty na temat przerosłych nieapetycznych cycoli ,które jedynie lubia zboczeńcy lubiący realizować swoje fantazje. I tak wszyscy dobrze wiemy (i ty też) że najładniejsze najbardziej proporcjonalne i najsłodsze są te średnie biusty- czyli takie jak trzeba w sam raz. A ty i tobie podobne to jest chora ANOMALIA wynikająca z nadmiaru estrogenu w stosunku do innych i dlatego masz takie wymię jedno i drugie. Wyglądasz jak mutant, eksperyment genetyczny, zawsze patrze się na takie z przewielkim cyckiem......i .....ku twojemu zaskoczeniu....nie patrzę bo mi się podobają...tylko OBRZYDZAJA i nigdy bym takich obleśnych tworów nie tknął. nawet by mi nie stanął. Zeby akceptować kobiete z takim tłustym wytworem trzeba naprawde kobiete kochac, no chyba ze jest sie napalonym zboczonym małolatem który marzy by jego fiut został otoczony dwoma tłustymi drżącymi paskudnymi tłuszczakami:)

Gość freddie2
gdybyśmy potężna krówko chcieli mieć takie beczki to byśmy sobie takie wybierali, a my mamy piekne szczupłe zwiewne dziewczyny z kobiecym biustem a nie z gruchowatymi cyckami, które są nieapetyczne i zniesmaczają. PS. Jeśli masz naprawde 175cm to przy wysokim jak na kobiete wzroście z tak dużym cyckiem naprawde musisz wyglądać jak babochłop i potęzna baba. A niestety kobieta powinna być szczupła , gibka i delikatna. A jeśli jesteś kurduplem z przedużymi piersiami to wyglądasz równie śmiesznie-mały kurdupel a cyc starej baby. Taka mała klepma. Jak widać za duże zawsze deformują...

Gość MARY JANINA
:) locha ... a w jej przypadku to raczej już odyniec :)

Gość a ja mam DD
buahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaa ZAZDROŚNICE rozbawiłyście mnie!!!!!!!!!!! Dawno się tak nie uśmiałam!!!!!!!!! :D :D :D :D Jesteście poprostu żałosne w tej swojej zawiści i same potwierdzacie to, że nie macie pojęcia jak wygląda biust DD przy wzroście 175 cm i wadze 60kg. Jestem wysoka i szczupła, mam duży biust (nie ogromny jak myślą sobie niektóre :D ), a co do wyglądu to wyglądam bardzo kobieco.........babochłop to raczej 175cm, 60kg i miseczka A, bo przy takim wzroście tak małego biustu poprostu NIE WIDAĆ!!!! i wtedy dopiero wygląda się jak chłop :D No ale cóż.....same dowodzicie tego, że zazdrość i zawiść was zżera.....i pewnie niejedna z was chciałaby mieć akurat duży biust a nie MALUTKI. PRZECIEŻ CORAZ WIĘCEJ KOBIET Z MISECZKĄ A LUB B POWIĘKSZA SOBIE BIUST ZA POMOCĄ WKŁADEK SILIKONOWYCH :D smutne ale prawdziwe! Widać kompleksy was gnębią :D

definicja piersi\"miesci się w męskiej dłoni\" a czego dłoń nie obejmie to juz cyc:)to opinia rasowego faceta

Gość a ja mam DD
chyba takiego z kompleksem małego ptaszka :D

Gość Do A ja mam DD
Piszesz, ze jestes wyksztalcona, zajmujesz wysokie stanowisko, wiec naprawde dziwi mnie, ze ciagle wypisujesz, ze kobiety z malym biustem to babochlopy. Kobieta to nie cycki!!! I chyba zaden inteligentny czlowiek takj nie uwaza. Wiec gratuluje inteligencji! Poza tym proponuje wizyte u okulisty, bo ciagle twierdzisz, ze faceci lubia tylko duze piersi, zupelnie jakbys nie widziala wpisow mezczyzn na tym forum, ktorzy wola male od duzych. Ale w twoim (zauwaz chociaz ta mala lietrke :) )rozumowaniu pewnie oni sa gejami i nigdy nie zaznaja szczescia w lozku. Nawet nie wiesz ile razy bedac ze znajomymi (plci meskiej), gdy przechodzila obok nas kobieta z biustem wiekszym nic C wysluchiwalam komentarzy w stylu: "O Matko! Taki biust to juz kalectwo!". I nie pisze tego z zazdrosci ale opisuje fakty. Poza tym ciesze sie, ze faceci ogladajac sie za mna na ulicy nie krzycza tekstow: "Ale masz cyce", tylko usmiechaja sie i co najwyzej powiedza, ze jestem ladna dziewczyna. I tutaj niespodzianka: mimo mojego A zdarza sie to bardzo czesto!!! Moze dlatego, ze wygladam bardzo dziewczeco? A moze dlatego, ze nie mam cyckow wiekszych od glowy? Fajnie, ze masz teraz jedrne te swoje piersi, ale poczekaj na dziecko a twoj (o znowu mala literka :) ) dobry humor zniknie :D Ja nie pisze, ze male sa lepsze od duzych, kazdy biust moze byc piekny. Ale moja droga chocby biust byl najpiekniejszy to dziewczyna ktora jest pusta we wnetrzu nie znajdzie sobie nikogo wartosciowego. Powodzenia z twoim mezem, ktory z upodowaniem wklada ci penisa miedzy piersi, a ty z ogromna checia wypisujesz to na forum. Ciekawe czy jak beda ci one siegaly do pasa to rowniez to bedzie czynil :) Naprawde nikogo nie chcialam atakowac swoim postem, ale jak dla mnie jestes podwojnym zerem (twoje cycki), ktory za jedyna swoja zalete uwaza piersi i jak ktos juz ma mniejsze to dla ciebie jest nikim. Ciekawe co powiesz swojej corce, jesli kiedys ci sie takowa urodzi i jej piersi nie urosna? Powiesz: jestes dziwolagiem! A piersi nie zawsze sie dziedziczy po matce. Ona je bedzie mogla dostac w spadku po bardzo dalekiej, plaskiej krewnej. Moze wtedy troszke zmadrzejesz, chociaz wapie, ze cos moze ci pomoc.

Gość C na D
Autorka postu wyżej ma rację. Sama mam duże piersi (duże C/małe D), ale to co Ty wypisujesz, dziewczyno... Jesteś pusta jak wydmuszka. Weź sobie strzel baranka o ścianę albo co. :O (Matko, jak te kobiet nie szanują się nawzajem :O )

Gość C na D
To było oczywiście do naszej miss DD :)

Gość a ja mam DD
Do A ja mam DD ------> radzę dokładnie przeczytać moje posty i dopiero wówczas będziemy dyskutować.......bo na razie jak widzę to masz problem z logicznym myśleniem.....bo to mnie nazwano babochłopem dlatego że jestem wysoka i mam duży biust. Powiem ci, że nie mam biustu większego od głowy....widać jesteś kolejną osobą, która nie ma pojęcia jak wygląda biust w rozmiarze DD. I jeszcze jedno, ja już ma dziecko.....ślicznego synka, i nijak ciąża nie "zepsuła" wyglądu mojego biustu.....bo jeśli się wie, jak o niego dbać to wszystko będzie ok. Takie mamy już czasy, że bez problemu w dobrych sklepach z kosmetykami można kupić mnóstwo b.dobrych kosmetyków do pielęgnacji biustu (chyba że wg ciebie najlepszym kosmetykiem jest krem nivea i maść tormentiol), bo o biust również trzeba dbać....jak widać nie wiesz o tym.....szkoda, bo w tym wypadku twój mały biust oklapnie szybciej niż mój duży :D i głupio będziesz wyglądała z takimi jajkami sadzonymi pod bluzką :D i wcale ne zależy mi na tym, aby wyglądać dziewczęco...wolę wyglądać kobieco.....poprostu wolę wzbudzać zainteresowanie prawdziwych mężczyzn a nie pedofili. i jeszcze jedno....to co robię z moim mężem w łóżku to czysta przyjemność dla nas obojga, wiemy co lubimy. Jak widać nie masz doświadczenia w tej dziedzinie (czyt. seks) i nie wiesz nawet co to orgazm (no chyba że przeczytałaś gdzieś na ten temat i na ty kończy się twoja wiedza) więc nie wypowiadaj się na ten temat. Bo widzę, że zazdrość aż z ciebie kipi....już nie tylko w kwestii biustu, prawda :D a twoje zdania typu : "Naprawde nikogo nie chcialam atakowac swoim postem, ale jak dla mnie jestes podwojnym zerem (twoje cycki)" "Poza tym ciesze sie, ze faceci ogladajac sie za mna na ulicy nie krzycza tekstow: "Ale masz cyce", Swiadczą tylko o twojej inteligencji a raczej jej całkowitym braku. Jeśli potrafisz choć rochę ruszyć swoim małym rozumkiem, to zorientujesz się, ze to nie ja założyłam ten topik.....więc osób myślących podobnie do mnie jest mnóstwo. Kobiety z małym biustem mają chyba kompleksy, skoro aż tak się obużają na te z biustem sporo większym od nich. C na D ------> odsyłam do tego co napisałam powyżej....i kup sobie dobry krem ujędrniający, bo już chyba masz dość tego C/małe D. Czyżby zaczynały zwisać?????

Gość Do A ja mam DD
Piszesz, ze jestem zazdrosna, to co w takim razie powiesz o C na D, ktora przeciez ma duzy biust a mimo tego wcale sie z toba nie solidaryzuje. Ona po prostu wie, ze o kobiecosci nie decyduje tylko biust. Wg mnie jestes osoba dosc ograniczona, skoro uwazasz, ze tylko duzy biust moze sie podobac prawdziwym facetom, a za malym ogladaja sie tylko pedofile. Wyjdz na ulice i popatrz jak mezczyzni reaguja na kobiety a dopiero potem wyglaszaj swoje sady, ze tylko kobieta z duzym biustem moze sie podobac. Co do jedrnosci to wierze, ze mozesz miec jedrne piersi nawet jesli urodzilas juz dziecko. Fakt, ze to kwestia dbania o siebie. Ale chyba nie powiesz mi, ze jak bedziesz miala 40-50lat to one beda nadal kragle. Moim biustem sie nie przejmuj, odpowiednio o niego dbam i z tego co wiem to wlasnie duzy biust, gdy obwisnie przypomina jajko sadzone, maly jest duzoo mniej podatny na obwisniecie. Acha, co do orgazmu, to wyobraz sobie, ze mam tak wspanialego mezczyzne przy sobie, ze nie potrzeba mi do jego osiagnienia penis wlozony miedzy moje piersi. Nie napisalas nic na temat tego, co bys powiedziala swojej corce, gdyby sie okazalo, ze bedzie miala male piersi. Moze sie wypowiesz??

Gość a gdzie ci wsadzi penisa
oprocz buzi czy cipki ? jasne ze miedzy duze cysie ale tobie napewno nikt nigdy miedZzy nie nie wsadzal bo ich nie mas:)

Gość Do A ja mam DD
A czy musi mi jeszcze gdzies wsadzac?? :)

Gość C na D
a ja mam DD - Nie udawaj, że to Ty jesteś stroną pokrzywdzoną w tym prostackim sporze. Może to prawda, że Ciebie zaatakowano pierwszą, ale kobieto, miej odwagę napisać dlaczego. Dlatego, że wlazłaś na topic dumna jak paw, chwaląc się swoimi wdziękami w tonie pogardy dla mnie obdarzonych. Dziewczyna z klasą w ogóle nie powinna wpisywać się na temacie o takim poziomie po to, by się pochwalić! To kolejny topic służący napuszczaniu jednych kobiet na drugie i wyżywaniu się prostackich facetów. Ty jako kobieta wpisujesz się w ten nurt? A gdzie Twoja przyzwoitość i solidarność kobieca? Nie masz klasy, panno DD. Oczywiście naraziłaś się swoim wpisem na prostackie i niewybredne ataki, ale sama chciałaś. Bronisz się zaciekle, ale nie do każdego ta gadka. Ja np. wiem, jak wygląda rozmiar DD i to naprawdę jest już DUŻY biust. Kwestia gustu, czy za duży, ale... A np. opowieści o współczesnych cudach kosmetologii, to możesz snuć naiwnym - ŻADEN krem nie uratuje Ci piersi, jeśli nie masz genetycznego szczęścia (tzw. gęstość skóry i inne czynniki). Obydwie dobrze wiemy, że skuteczność tych specyfików można porównać do preparatów na cellulit - coś tam niby robią, ale raczej tylko kosztują. :) Może i racja, że małe piersi też bywają obwisłe, ale prawdą jest, że duży jest na tę przypadłość narażony nieporównanie bardziej. Kwestia grawitacji po prostu, nie oszukasz tego. Tak więc, jeśli chcesz komuś wmówić, że z biustem DD, po dziecku, możesz się równać jędrnością z kobietą, która ma np. A... To możesz wmawiać właśnie takiej pani z A, która nie wie, co to siła ciążenia, ale nie mnie. :) To tylko przykłady, jak można zbijać Twoje argumenty. Pytanie tylko "po co"? Po co taka głupia dyskusja? Naprawdę szkoda, że nie rozumiesz, że ujmą dla kobiety na pewnym poziomie jest samo wpisywanie się na temat o takim wydźwięku w sposób, jaki Ty to zrobiłaś. Ja niewybredne potyczki o to, które cycki lepsze, zostawiam niewyżytym samcom o inteligencji ogryzka. Tak samo jak nigdy nie wzięłabym udziału w dyskusji o wielkości penisa. Bo nie na wielkości opiera się ludzka seksualność. No ale żeby to rozumieć, trzeba mieć widocznie coś więcej niż cycki DD. :P

Gość ale bzdury mówicie
do C na D - to po jaką cholerę tu coś piszesz skoro jesteś taka "inteligentna" ??????? zrywaj się z topiku jak Ci coś nie pasuje. W******ją mnie takie babsztyle zarozumiałe jak Ty.

Gość Do A ja mam DD
Moze wlasnie po to sie wpisala, zeby przerwac ta glupia dyskusje nad wyzszoscia duzych piersi nad malymi. Jak bys pomyslal/-la to na pewno tez bys to odkryl/-la :D Do C na D: Nigdy nie uwazalam, ze kobiety z duzym biustem maja maly mozdzek, (chociaz kolezanka A ja mam DD usilnie mi to probowala udowodnic :D ) a jak przeczytalam Twoje posty to sie w tym utwierdzilam :) Masz racje, zamiast solidaryzowac sie male z malymi i duze z duzymi powinnysmy byc przede wszystkim lojalne wobec siebie-kobiet. Jak widac sa wsrod nas osoby, ktore probuja wykazac swoja wyzszosc nad innymi w taki prymitywny sposob, jak obrazanie kobiet z mniejszym biustem (oczywiscie bywa tez na odwrot), ale to do niczego nie prowadzi. Bo nie biust jest najwazniejszy ale caloksztalt.

Gość C na D
Widzę, że jakiemuś prostakowi wybitnie mój intelekt przeszkadza. :) Ja wiem buraku, Ty byś chciał mieć w kobiecie tylko cycki na dwóch nogach (co w dodatku znają swoje miejsce), bo nawet pół mozgu już by mogło zagrozić Twojemu - wielkości orzeszka. :D Na szczęście z takimi, jak Ty zadaję się tylko na forum, więc już się nie denerwuj, chłoptysiu. :P Do A ja mam DD - dzięki :) Pozdrawiam :)

Gość FAJNA-AJ-
A ja mam duże ładne i jędrniutkie C ( i wcale nie jestem karlicą ). A Te co tak krytykują duże biusty mogą sobie tylko o takich cucuszkach pomarzyć. Zastanawiam sie dlaczego duży biust kojarzy Wam się od razu z karlicą i dwoma zwisami . Pewnie dlatego ,że te panie które krytykują duże biusty same maja w tym miejscu wyłącznie brodawki. Pozdrawiam wszystkie biuściaste kobietki :-)

Gość Do A ja mam DD
Do FAJNA-AJ- O przepraszam, ja mam maly biust, ale nie przypominam sobie, zeby nazwala jakas biusciasta "karlica". Mam bardzo duzo znajomych, ale wbrew temu, co Ci sie wydaje, te z malymi nie atakuja od razu duzych biustow. Wrecz przeciwnie, co najwyzej dziewczyna z duzym biustem stara sie ponizyc malobiusciasta. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Moze po prostu niektore dziewczyny z duzym biustem chca pokazac co to nie one. Ale prawda jest taka, ze jesli juz ktoras sie odwazy ponizyc dziewczyne z malym biustem, od razu w towarzystwie jest traktowana jako ta, ktorej jedynym atutem jest biust. Widocznie dotyczy to rowniez Ciebie. Pozdrawiam C na D :)

Gość FAJNA-AJ-
do a ja mam DD : nie pisałam tego bezpośrednio do Ciebie :-) jeśli poczułaś się urażona to przepraszam - sorki :-)

Proponuje polaczenie tego topiku z topikiem o mierzeniu penisow i o tym jakie penisy sa kobiecie potrzebne do ossiagniecia zadowolenia. Mozna wtedy analizowac kombinacje w stylu: - maly penis plus maly biust - duzy penis i maly biust - duzy penis i duzy biust - maly penis i duzy biust Mozna tez wprowadzic watek jednej piersi \"nizej\" :)

Gość FAJNA-AJ-
do Tworek :-) nie szyderuj !