Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całaprawdawoczy

DLATEGO WŁAŚNIE FACECI WOLĄ KOBIETKI Z ODCZUWALNYMI PIERSIAMI A NIE DROBNOTĄ

Polecane posty

Gość A/B
Chodzę na Kafę tylko w tedy jak mnie facet zdenerwuje i tak sobie chcę poprzebywać z ludźmi, którzy ponieważ są anonimowi, to mówią, co myślą. Że akurat ten temat był na wierzchu to tu przyszłam. Ja mam ten problem, że zawsze, mówie, co myślę i do tego ukraszam to solidnymi kurwami i spierdalaczami, przez co jestem postrzegana jako osoba wulgarna, (co nie mija się z prawdą, a czego potem żałuję) i niezrównoważona i o dziwo, (czego pojąć nie mogę) atrakcyjna, po mimo mojego biustu, który akurat nie stanowi dla mnie żadnego kompleksu, a wręcz jest źródłem rozkoszy. Chociaż rozmiar mam mały, kochałam się z „hiszpanem” i to wcale nie małym. Wniosek mam niestety smutny, bo nie mam z tego żadnej przyjemności, co najwyżej spermę w oku, a to bolesne doświadczenie. Nie wiem, dlaczego tak ważny jest duży biust w seksie hiszpańskim, skoro z równym powodzeniem facet osiąga, kiedy ociera się o małe kobiece stopy? A tak bajdełej, to bardzo podobają mi się wypowiedzi C na D i solar.factor to też fajna Dziołszka :). Za to Tworek mnie zwyczajnie kręci :p. Pozdrawiam!

Gość o SOlar widzisz jednak cie
wyczułem od razu :D wiedzialem ze nikt ci nigdy miedzy cycki nie wkładał, hmm cos chyba jest z twymi cyckami nie tak , czyzby rozmiar :D:D

>>> o SOlar widzisz jednak cie najważniejsze że mi między uda wsadza. a pipkę mam ciasną mimo dość dużej częstotliwości użycia. no i mężczyźni lubią jak kobieta mocno ściska mięśnie pochwy, a nie każda to potrafi, [w czasie stosunku to musi być odruch - wersja dla egoistek]. ja akurat zdołałam wyrobić sobie taki bardzo fajny odruch, bo mięśnie pochewki to ćwiczyłam już jako dziewica. już mam takie wrodzone zamiłowanie do sportu...

Gość mięśnie pochewki dobra rzecz
ale to ze wacka miedzy cyckami niegdy nie mialas świadczy ze twoj facet czuje obrzydzenie i tam by wcka nie wsadził :(

Gość o SOlar widzisz jednak cie
niestety solar to jak widać prawda

>>> mięśnie pochewki dobra rzecz myślę że gdyby czuł obrzydzenie to by ich nie dotykał, nie lizał, nie ssał, nie pieścił itd. może on po prostu mnie szanuje do tego stopnia że mi penisa pod usta nie podstawia. nigdy jeszcze niczego ode mnie nie zarządał i nie zrobi tego, bo wie że jeśli nie z nim to bez problemu mogę zaspokoić swoje potrzeby z innym i że szybko znajdę amanta. jeśli już tak bardzo przedmiotowo mamy rozmawiać o seksie, oczywiście.

Gość to fakt zewnetrzne wargi
tos teraz lapnęła jak ges na asfalcie, prawda jest ze nie wkladaa ci bo nie chce ta myśl jak ci w drobiazg ma włożyc go odpycha wielu facetow tak ma i robi to z innymi

Gość Do A ja mam DD
Ludzie, co Wy myslicie, ze hiszpan to najlepsze co moze sie trafic w zyciu czlowieka? Nie rozumiem takiech wypowiedzi, ze dziewczyna jest gorszy, bo facet nigdy nie wsadzi jej penisa miedzy piersi. Sorry, ale wypowiadaja sie tu dziewczyny z duzym biustem i twierdza, ze dla nich hiszpan nie jest czyms nadzwyczajnym, wrecz przeciwnie, niektorym nie bardzo to odpowiada. Wg mnie jesli facet kocha, to bez znaczenia jest dla niego biust. A co by bylo, gdyby akurat trafil na partnerke, ktora by otwarcie przyznala, ze mimo duzego biustu nie lubi na hiszpana? Chyba by jej do tego nie zmuszal i "niestety" musialby zyc ze swiadomoscia, ze tego nie osiagnie. Coz zupelnie jak z malobiusciasta :) Pozdrawiam C na D :)

Gość no cóz wtedy
zbiorowe bukkake , musi byc kara

sugerujesz ze mój partner mnie zdradza? zdradza na hiszpana? hehehe może i tak, ale zczerze mu nie zycze żebym się o tym dowiedziała, bo juz więcej razy mu nie ścisnę i zatęskni jeszcze za wąską pochewką, wąskiej w talii blondynki. duża dysproporcja fizyczna w łóżku jest bardzo miła.

Gość no cóz wtedy
dziewczyne zreszta lubia bukake tylko jak nie sprubuja to sie rzucaja a poznierj to juz nie maja zachamowań

Gość A/B
Solar.factor!!!! Dziewczyno, co ty do mnie rozmawiasz??!! Nie mów, że mu nie ciągałaś?! Bo jak tak, to nie za dobrze. No chyba, że go nie kochasz, bo jak tak to niech się ciągnie sam.

Gość sama jestes pusta
nie ma nic przyjemniejszego jak ocieranie sie penisem o duze cycki a potem uczucie ak sie wlew miedzy nie brutalnielepka biała, ciplutka perłowa mase. potem powoli rozsmarowuje ja na jej cycuszkach i na sutkach ona tobardzo lubi ja też. nie probowalas tego to nie wiesz ale jak widac twoj facet z toba tego nie zrobi

>>> A/B nie podstawia mi penisa w sensie \'hiszpana\' a jeśli chodzi o seks oralny...no cuż tylko wtedy kiedy mam ochotę mu to zrobić....a zresztą i tak męskie opinie są przeciwko mnie bo mam mały biust, więc generalnie i tak jestem słabsza od 'biuściastych' i inne rzeczy się nie liczą. nie ma znaczenia czy mu ciągnę czy nie. i tak się niedługo rozstaniemy. ma pecha że mu razu pewnego wyrwało o tej miłości hiszpańskiej, a ja sie dowiedziałam na czym ona polega...naprawde mocno sie dzis wkurzyłam......

Gość beatkkka
to prawda ja tez tak z moim robie i bardzo mnie to kreci ja mi swoj nektar rozkoszy po cycusiach rozsmarowuje a potem po suteczkach az mi stoja , mniam :)

Gość beatkkka
solar naprawde ci współczuje , duzo tracisz zseksu se swym chlopakiem jak juz wyzej napisałam to coś cudownego masaz jego lepkim od cieplutkiej spermy penisem po sutkach kobiety

>>> sama jestes pusta jeszcze sie pod kobietę podszywa....: beatkkka sorry ale masz tak charakterystyczny [czyt. głupi] sposób wypowiedzi ze tego nie da się ukryć pod żadnym pseudonimem...

Gość beatkkka
współczuje ci naprawdebiedna dziecinko , założe sie ze jestes jeszcze dziewica, wniskuje to po twoim(głupim) stylu pisania. Wiemz e sie zdiwisz ze sa jeszcze otwarte na seks kobiety ale ja jestem jedna z nch chociaz dla ciebie jetem tylko wyjatkiem

Gość A/B
Jakoś tak imię "beatka" kojarzy mi się z krową, co dużo ryczy a mało mleka daje…..jakiekolwiek wymiona by miała. :p

>>> beatkkka polecam holendrów....naprawdę...wysocy, wysportowani, namiętni, długodystansowi i wiedzą kiedy się spuścić i gdzie tak żeby kobieta miała przyjemność. mam porównanie bo teraz jestem akurat z polakiem i właściwie to nie powinno się robić tego porównia żeby już tak totalnie biało-czerwonych nie dobijać....no niestety...nie tylko w piłce nożnej nie wychodzą z grupy... więc momo tych pochwalnych postów dla dużych piersi dalej uważam siebie za atrakcyjną. ważne żeby być atrakcyjną dla tych którzy w Twoim mniemaniu są atrakcyjni, bo atrakcyjna dla wszystkich to NIGDY nie będziesz. jeśli myślisz że bedziesz to jesteś najbardziej ograniczoną i naiwną dziunią z jaką kiedykolwiek rozmawiałam. albo dziuniem prawdopodobnie, bo dalej uważam że to podszywka.

Którz nie lubi dużych piersi.... Każdy ma swój gust ale moim zdaniem najlepsze piersi to średnie C :D. Takie piersi dostarczają emocji wizualnie, gdy dziewczyna założy bluzeczke z głębszym dekoltem. Są jędrne, wrażliwe ;] i przy grze wstępnej nie musisz się tak natrudzić żeby dostarczyć partnerce przyjemności (stwardniały jej brodawki). A spuścić się na takie cacka i rozsmarować po nich wszsystko... mmm to dopiero jest coś :D Tak naprawde nikt nie lubi małych piersi... to jakbyś przekroił na pół pomarańcze i macał (tylko wiadomo że nie jak pomarańcza w dotyku :p). Można powiedzieć że drażnią zamiast prynosić przyjemność :( bo z takimi małymi nie wiadomo co zrobić. Nie ma jak pomacać bo całe się mieszczą w dłoni, nie można pobłądzić językiem bo po 3 ruchach całe są zwiedzone, a o włożeniu między już wogóle zapomnij bo bardziej będziesz czuł dłonie niż piersi :o. A poza tym zamiast mięciutkich piersi czuć twardy mostek :o. Pozycja na hiszpana przedewszystkim działa u nas na zmysł wzroku, a gdy nie ma czym cieszyć oczy to chyba odpowiedź jest jasna... Nie twierdze też że niewiadomo jak duże piersi to coś dobrego. W dzieciństwie widziałem jak babcia zakładała stanik. Coś okropnego... Urodziła 5 dzieci, wszystkie karmiła piersią, a żeby założyć stanik stawała okrakiem, pochlała sie do przodu, ramiączka stanika miała na przedramieniach, a miseczkami ŁAPAŁA piersi - DOSŁOWNIE. Byłem taki mały że ten widok mnie wystraszył :p... ale mi przeszło hehe. Natomiast w gimnazjum była taka jedna u mnie w klasie... Niziutka ale potężnie zbudowana (chodzi mi o piersi, bo reszta zgrabna). Jak biegała na WF to wszystkie dziewczyny jej współczóły, a chłopaki się śmiali - czemu? bo jej ogromne piersi z kazdym krokiem odbijały się raz od szyji, raz od brzucha. Ale to musiał byś ból... WSPOŁCZUJE Po hiszpańsku to kobieta zadowala faceta, a sama nie czerpie z tego większej przyjemności. No jeżeli kocha to cieszy się że może zrobić dobrze swojemu facetowi, a on podkreśla że ubustwia każdą część jej ciała i może się spóścić nie tylko od pchania w dziurke, albo oralu. Pozdro dla wszystkich C :classic_cool: 🖐️ ps: wiecie jak 90% facetów chciałoby umrzeć??? Z głową wtuloną w kobiece piersi (jeżeli jest do czego się przytulić) ps2: pier***e wszystkie komentarze od urażonych bidulek, więc darujcie sobie - jestem tylko szczery

Gość A/B
„Po hiszpańsku to kobieta zadowala faceta, a sama nie czerpie z tego większej przyjemności. No jeżeli kocha to cieszy się że może zrobić dobrze swojemu facetowi, a on podkreśla że ubustwia każdą część jej ciała i może się spóścić nie tylko od pchania w dziurke, albo oralu” A co ty robisz jak kochasz? Nazywasz pochwę dziurą? Doprawdy podniecające! A jakież romantyczne! Która na to leci? Pewnie takie: http://www.maxior.pl/?p=index&id=15460&0 Kobiety nie czerpią żadnej przyjemności z hiszpana. Dobrze, że o tym wiesz, bo może zaczniesz starać się bardziej. Powodzenia!!

>>> Nocy_smak nie uraziłeś mnie bo i tak nie spędze życia z polakiem. teraz jestem z polakiem bo na studia się dostałam i praktycznie muszę zostać w polsce. to ja chyba kogoś uraziłam tymi holendrami....przykro mi ale oni mają inne gusta....nie twierdzę że lepsze...może oni po prostu lubią jak kobieta waży mniej niż 50kg , bo taką się łatwiej \'manewruje\'. oni kochaja się bardziej sportowo praktycznie i mniej sportowo mentalnie. i takie dziewczyny jakja mają lepiej przy takich męzczyznach. oni sami tez są inni niż polacy....mają wady np: przerost ambicji i niektóre dziwne wymagania....np: że laska musi miec wyrzeźbione nogi.....nie dla wszystkich to kurat jest ważne....jest wiele dziewczyn które maja zgrabne nogi bez delikatnie zarysowanych mięśni i takie nogi tez są bardzo atrakcyjne. no i na to że w polsce rządzą 'kartofle' też się nic nie poradzą..... no są zajebiści....i tacy pewni siebie nacjonaliści......no mają czego być pewni.... a my 'kaczki' mamy....nie wiem jak Wy ale ja się nie czuje w takim położeniu pewnie.....no ale ktoś musi się czuć skoro zajmują takie a nie inne stanowiska....

Gość całaprawdawocy
moja dziewczyna ma tylko jedną pierś,ale nie pszeszkadza mi to,bo jest sucha i pomarszczona,wylizuje ciasteczko między nogami,jednocześnie pocierając mikro wypustka między swoimi nogami,orgazm mamy róznie ,ona w trakcie ,ja dopiero rano

Gość solar fektor
chciała bym spedzic życie z psem,tylko mósi to byc owczarek niemiecki,PS:Polakom się nie podobam,bo podobno mam ponad 200 kg,i jede potem:o