Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzająca się właśnie

Ratunku, proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość już nie odchudzająca się
a z tego kalkulatora na olimpie wyszło mi, że jak mam niewielką nadwagę, to powinnam spożywać 1734 kcal:o To trochę dużo:o Sądzę, ze mój organizm by się przyzwyczaił. Ja i tak jem tylko zdrowe rzeczy i chude, także triki w stylu jedz chudo i bez słodyczy nic nie dadzą:(

Gość To rzeczywiście gruba noga
Wiesz Ty naprawde bardzo zdrowo i aktywnie żyjesz ... chyba poprostu masz niestety taką budowę i nic już z tym się nie da zrobić :( Musisz poprostu się z tym pogodzić ... tak samo jak niektóre dziewczyny rodzą się z bardzo szerokimi biodrami i nic nie mogą z tym zrobić ... ja np mam małe wcięcie w talii i tez mi to przeszkadza ale cóż .. taką mam budowę i nic na to nie poradzę :( I nie przejmuj się już iwęcej ta nogą a jak Ci rodzina dowala to odbij im tym samym każdy ma jakieś wady :D

Gość ty odchudzająca sie bezskutecz
pani nade mną: tez myślałam, ze jestem typem wąska talia, szerokie biodra, proporcje sie zmieniają - ćwicz siłowo, nie jakies małe hantelki a solidne obciążenie może z 20 kg dasz rade - tylko najpierw dobrze sie naucz techniki... martwy ciąg działa na te częsci ciała odchudza białko, nie chleb razowy i nie brak tłuszczu - wazne są tłuszcze wielonienasycone, pomagają w odchudzaniu...