Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna Pikulska

chętnie odpowiem na wszystkie pytania dotyczące antykoncepcji

Polecane posty

Gość Hanusia1986
Witam! Moja sytuacja jest taka. 31 kwietnia miałam okres i 4 maja mi się skończył. Zawsze okres trwał 7 dni a teraz tylko 5 dni. Przed okresem czyli jakieś 2 tygodnie temu pojawiła mi się krew razem z brązową wydzielina odrazu poszłam do lekarza zapisał mi globulki Bestadine powiedział ze mam coś zapalnego coś z nadżerką brałam je aż do okresu czyli do tego 31 kwietnia było dobrze już nie pojawiła się ta krew. Gdy dostałam okres to przestałam te globulki brać bo w czasie okresu je się nie bierze. Po okresie zachorowałam coś z migdałami miałam i do tego katar i kaszel lekarz mi antybiotyk zapisał, do tego biorę jak zawsze regularnie tabletki anty Cilest które już 2 lata biorę i 14 maja znowu dostałam okres ale nie takie mocne krwawienia , przecież biorę te tabletki anty regularnie do dzisiaj mam nadal ten okres ale żadnych bóli nie mam tylko okres no i nadal jestem przeziębiona. Umówiłam się do lekarza na piątek ale chciałabym wiedzieć co może być tym powodem mam nadzieje że w ciąży nie jestem? Proszę o szybką odpowiedź!

Gość joannaaaaaa26
witam wszystkie panie! 26 czerwca zazylam ostatnia tabletke rigevidonu (stosowalam rozne tabletki antykoncepcyjne przez ok 5 lat), 1 lipca nastapilo krwawienie z odstawienia trwajace jak zawsze u mnie 3 dni. Zastanawiam sie kiedy powroci naturalna płodność. Po latach antykoncepcji nadszedł w końcu czas na dzidziusia i chciałabym, aby nastapilo to jak najpredzej;) bardzo prosze o odpowiedz! pozdrawiam serdecznie MIa;)

Gość aast
witam mam pytanie.zamierzam zmienic plastry evra na tabl. mercilon. dzisiaj tj.14.03 odklejam ostatni plaster z opakowania.kiedy mam zaczac brac tabletki? w pierwszy dzien krwawienia? w tej tygodniowej przerwie? prosze o szybka odp. Pozdrawiam :)