Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziora

Co on chce przez to osiągnąć,nie rozumiem facetów.

Polecane posty

Gość całuśna basiunia
zadziora - wow..ja tez tak chcę...

Gość dddddgggggggg
Wrom wystarczy jak przeczytasz pare koncowych postow;) moze jutro? plisssss

Gość zadziora
I był dokładnie taki jak piszesz pasywnie agresywny ,zżerał mnie wzrokiem a zarazem był taki nie dostępny.I jeszcze drinka mi postawił już teraz wiem po co.

Gość zadziora
całuśna dla chcącego nic trudnego,porozglądaj się wokoło może masz jakiegoś kumpla który zarazem jest seksowny i można miło spedzić z nim czas kiedy się robi smutno.

Gość całuśna basiunia
myślisz zadziora? ...pomyślę nad tym... sluchaj a ten Twoj taki stary i nie ma rodziny?

Gość Wrom
-------->zadziora Bo widocznie lubi się tobą bawić tak samo jak ty nim - w domu ma satysfakcję jak się przed nim zbłaźniłaś i że role się odwracają. A to i tak gra w kto się pierwszy zakocha albo zdąży odkochać.

Gość zadziora
Tak myślałam że mnie prześwietlił(inteligentna bestia),chociaż tak właściwie ja się nim nie bawiłam tylko tak lekko traktowałam jak jednego z wielu kumpli.I chyba go to wkurzało.

Gość zadziora
całuśna jest po rozwodzie,nie mieszka napewno z kobietą bo mogę dzwonic o każdej porze dnia i nocy.Kiedyś o trzeciej w nocy dzwoniłam ,bo sobie zakłady na imprezie z kupelami robiłyśmy która pierwsza się dodzwoni do tego co odbierze.Wygrała:).A na drugi dzień mi było głupio:(Na drugi dzień zadzwonił i mówił że trudno mu się było ze mną dogadać i nie wiedział czy ma w skarpety wskakiwać żeby jechać po mnie. Więc oewnie nie ma kobiety na stałe bo zawsze odbiera tel i normalnie rozmawia.

Gość Victora1
A ja zna m odp na te pytanie!Tez mialam faceta dla krotego jak bylam obojetna i zgrywalam twardzielke to bylam wszystkim ,a jak mi zaczelo troche zalezec to on sie zaczal oddalac az wkoncu mnie rzucil dodajac ze jestem super i dobra dziewczyna ale nie dla niego!Nie dla niego,owszem bo nie dla psa kielbasa :)Terz to moze mnie bawei , ale nie kiedys....Takze mysle ze jak bylas taka niedostepna to coraz bardziej go intrygowalas i chial Cie zdobyc a jak"wylozylas kawe na lawe"w stylu chce sie z toba kochac to facet sobie dal spokoj,bo to typ zdobywcy!Moglas to troche inaczej rozgrac, ale nie wiem czy on zasluguje na Ciebie bo te typy tak maja!Mam nadzieje ze sie myle.moja rada-nie odzywaj sie do niego bo to jego zachowanie bylo bardzo upokarzajace dla kobiety nie sadzisz?Daj znac co z tego wyszlo bo ciekawa jestem:) pozdrowka