Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BabkaBaranekBoży

Torby luivitą spakowane?

Polecane posty

A widzisz.gdzies,.zebym blokowal?

Szczury maja przejeebane, bo wskakuja za jedzeniem do wielkich kontenerow na smieci, a potem wyjsc stamtad nie moga

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Ciebie nie nazwałam szczurem, tylko tego blokującego ch.ujka.

Widzę przecież. Przez cały dzień srynik nikomu nie wadził. Przyszla salowa potem ty i się znowu czepiacie. To rozumiem klasa i inteligencja. 

Ja dwa dni poblokowalem, bo ktos u mnie na forum wrzucil kod, i mi sie znudzilo

A inni wiele razy blokowali i im sie nie dostaje, tylko mi, bo chcialem sprawdzic jak dziala kod.

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Widzę przecież. Przez cały dzień srynik nikomu nie wadził. Przyszla salowa potem ty i się znowu czepiacie. To rozumiem klasa i inteligencja. 

to każdego dnia trzeba zapominać że jest rozchwiany emocjonalnie i blokuje? był taki film kiedyś, dzień świstaka czy coś

Jestem pod wrażeniem że nikogo nie zbluzgał ani nie rozwalił forum wklejką dla przedszkolaków.

Wyrażam też oburzenie że ktoś mu okazał brak sympatii. To dziwne.

1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Co ma mnie bolec. Jesteś mi obojętny ogólnie. Jak się do mnie przypjerdalasz to masz reakcje. Sam każesz zawsze boje odbijać bo nudzo wszyscy a łazisz i guza szukasz na swoje popisy osoby w kryzysie bezdomności czyli menela potocznie mówiąc. 

To może sobie wróć stronę, dwie jak próbujesz kąsać, a ja to zlewam i dopiero teraz ci odpisałem. Dzisiaj ledwo napisałem na kafe, a ty od razu przylazlas i zaczęłaś skakać, a mnie to już nudzi, to ci odpowiedziałem odbij.

Salowa zawsze musi wpasc, narobic goowno, a sliwka lubi to wachac co salowa zostawi i ciekawe kto ma posprzatac, bo salowa nasrala do tematu, a sliwka masz wachajcie to 

Edytowano przez P0123

A ja lubie jak kasa babkaBoza, bo przynajmniej w koncu ktos kto jedzie po hejtujacych mnie, bo zazwyczaj to wszyscy po mnie jada, i to ja jestem ten najgorszy, a wszyscy inni ponad mna oczywiscie

Przynajmniej pisze prawde, a nie jak ludzie stad zaklamuja rzeczywistosc, zeby mnie ponizyc

Edytowano przez P0123
  • Haha 1

4 minuty temu, P0123 napisał:

Macie cos do szczurow?

Takie z zoologicznego niech sobie żyją, ale jakby skoczył na mnie taki kanałowy, to na buta.

2 minuty temu, Malowany napisał:

To może sobie wróć stronę, dwie jak próbujesz kąsać, a ja to zlewam i dopiero teraz ci odpisałem. Dzisiaj ledwo napisałem na kafe, a ty od razu przylazlas i zaczęłaś skakać, a mnie to już nudzi, to ci odpowiedziałem odbij.

Tera ty mnie nudzisz wiec tez odbij

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

to każdego dnia trzeba zapominać że jest rozchwiany emocjonalnie i blokuje? był taki film kiedyś, dzień świstaka czy coś

A każdego dnia trzeba przypominać ze jest rozchiwany emocjonalnie i blokuje nawet gdy jest spokojny? Ta sama logika.

Ale szczury na nikogo nie skacza, a juz na pewno nie na meneli z ojszczanymi gaciami, ktore jedza ze smieci po szczurach zarcie

A każdego dnia trzeba przypominać ze jest rozchiwany emocjonalnie i blokuje nawet gdy jest spokojny? Ta sama logika.

tylko że on blokuje nawet jak nikt nie przypomina, po prostu że nikt z nim nie gada

Tak oni lubia przypominac, dogryzac mi i zaklamywac rzeczywistosc, a ja potem sie czuje jak goowno, bo mnie tu wszyscy obrazaja, i nje wiem co jest nie tak, ze sie zamykam w sobie

1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Tera ty mnie nudzisz wiec tez odbij

Dziwne, że dopiero teraz.

No a gdzie widzisz ze blokuje? Dwa dni blokowalem tylko dla zabawy

Przed chwilą, P0123 napisał:

Tak oni lubia przypominac, dogryzac mi i zaklamywac rzeczywistosc, a ja potem sie czuje jak goowno, bo mnie tu wszyscy obrazaja, i nje wiem co jest nie tak, ze sie zamykam w sobie

te wszystkie problemy rozwiąże ci psychiatra, dostaniesz lek wyrównujący poziom serotoniny i nasze zachowanie nie bedzie wpływac na twoja samoocene

Dogryzaja, bo chca byc w centrum uwagi

Ja mam patrzec jak szlachta sie bawi na kafe, a ja ten niechciany i nienormalny, nikt ze mna nie pisze. Mam odejsc, bo ja nieelita

Przed chwilą, P0123 napisał:

No a gdzie widzisz ze blokuje? Dwa dni blokowalem tylko dla zabawy

gdybyś blokował tylko 2 dni to nikt by nie zauważył, to trwało tygodniami

• Like 1

1 minutę temu, P0123 napisał:

a ja potem sie czuje jak goowno, bo mnie tu wszyscy obrazaja

Wszyscy?

Przed chwilą, Baba napisał:

Wszyscy?

wszyscy z elity. Jesteś nieelita 😜

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

tylko że on blokuje nawet jak nikt nie przypomina, po prostu że nikt z nim nie gada

No i. To tylko forum. Czujecie się lepsi że po oszołomie jeździcie? Dajcie juz spokój. Jak jest kłótnia to się kłócimy a jak se ludzie pjerdola kocopoly i jest spokojnie to po chùi się wpjerdalac jak salowa?

Nie potrzebuje twojej troski qwerty, ty potrzebujesz lekarza, bo ci sie dni z tygodniami pomylily xD

Albo musisz spac isc, bo mialas ciezki dzien w pracy, jestes zmeczona i chrzanisz bajeczki xD

No dzisiaj akurat niewszyscy, bo czasem jak wejde to wszyscy, a ja mam sobie isc stad

1 minutę temu, P0123 napisał:

Ale szczury na nikogo nie skacza, a juz na pewno nie na meneli z ojszczanymi gaciami, ktore jedza ze smieci po szczurach zarcie

I tutaj doskonale widać jakie masz problemy z głową. Ja nic o tobie nie pisałem, a zobacz jak się odpalasz. Tak samo wczoraj jak mnie wyzywales za nic, gdzie ja ostatnio cię broniłem. Więc nie rób z siebie niewiniątka i poszkodowanego. Wszyscy są źli i się czepiają niewinnego biednego Filipka.

Sama sobie idz do psychiatry, ja bylem kiedys. I nie wiem po co obrazacie ludzi chorych umyslowo w ogole. Chamskie te zaczepki.

Wczoraj mnie tu nie bylo, wpadlem poznym wieczorem i nawet z toba nie pisalem.

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

wszyscy z elity. Jesteś nieelita 😜

I bardzo dobrze. Jeden wstyd mniej 🤣

3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Cofnij się to zobaczysz iż wcześniej.

Tak mnie interesowało co masz do powiedzenia, że omijałem twoje posty, ale wierzę na słowo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się