Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

persymonia

MAJORKA - był ktoś?

Polecane posty

mam zamiar we wrześniu wybrać się na Majorkę i mam kilka pytań w związku z tym. - jakie są tam ceny jedzenia, picia? - jaka jest tam zazwyczaj pogoda we wrześniu? - czy łatwo jet wynająć samochód? itp. miło by było gdyby znalazł się ktoś, kto już tam był :)

Gość gadacie o .......
podobno jest tam extra....jedzenie też, można wypożyczyć samochód i troche pozwiedzać...a i poszalec w nocy jest gdzie!!!!

a ja chce lecieć ale nie wiem nic na temat miejsca gdzie lecę (prócz informacji z biura) i nitk nie chce mi pomóc :(

Gość szalonka
Mój brat był tam dokładnie rok temu, we wrześniu...pogoda cudna, a z samochodemnie było żadnych problemów....Polecam

Pariss dziękuję za link :) już a niego korzystam :) szalonka a ile brat miał se zobą pieniedzy??? bo to dla mnie bardzo wazna informacja

Gość ja bylam dokladnie
rok temu...to cudowne miejsce ..bylam w CAN PASTILLA .Jedzenie jest dosyc drogie i w ogole ceny troche zawyzone ale na pewno nie bedziesz zalowc-ja na pewno jeszcze tam wroce

byłaś w Can Pastilla? z nieba mi spadłaś :* możesz mi coś napisac o tej miejscowości i o hotelu Can Pastilla??? właśnie tam planuję ię wybrać

Gość ja bylam dokladnie
can pastilla to bardzo mala miejscowosc ale ma fajny klimat.Jest tam mnostwo turystow ale niestety (jak dla mnie)przewaga ludzi nieco starszych.Nie ma absolutnie zadnej dyskoteki itp.ale za to mnostwo fajnych barow z pysznym jedzonkiem ale tak jak juz napisalam wczesnie jedzenie jest drogie.Bedzie w hotelu o naziwe Can pastilla czy tylko w miejscowosci??

Gość ja bylam dokladnie
ups...sorki dopiero teraz zauwazylam ze napisalas ze bedziesz w tym hotelu

jest zajebiscie na Majorce !!!! bylam tam kilka razy ( jeszcze wtedy było mnie stac ) :) , jak dla mnie na Majorce tanio nie jest , głownie nastawiona jest na turystów z Niemiec, sa piękne białe plaże , jest gorąco bylam i w czerwcu i we wrzesniu , jest super , jak dla mnie najlepsze miejsce na wakacje mam porównanie z wieloma innymi miejcami na ziemi i niech inne sie schowaja , samochód łatwo wypozyczyc , jaki chcesz , jest mnustwo dyskotek wiec jak chcesz zaszalec to jest gdzie . Pozdrawiam

Gość ja bylam dokladnie
hotelik taki sobie,winda rzadko dzialala..sa tam ogromne lozka,w kazdym pokoju lodowka ,lustro,duze szafy..lazienki troche nie za bardzo ;/ ale da sie wytrzymac---zreszta dla mnie wlasciwie hotel nie byl wazny bo wlasciwie sluzyl tylko do tego zeby sioe troszke pzrespac i wykapac

Gość ja bylam dokladnie
ja tez sporo juz zwiedzilam ale na majorke na pewno jeszcze wroce bo bylo mi tam cudownie,spedzialam tam cale 2 tygodnie i w ogole sie nie nudzilam..woda cieplusienka,piasek czysciutki i faktycznie przewazaja turysci z niemiec

szkoda, że nie ma żadnych dyskotek bo nie będzie gdzie potańczyć :O ale ogólnie oceniasz ten hotel pozytywnie? w zeszłym roku byłam w Grecji i łazienka pozotawiała także wiele do życzenia ile proponujesz mi wziąć ze soba pieniędzy jeśli w hotelu będe miaął tylko śniadania?

Gość ja bylam dokladnie
ojj z tymi sniadaniami to porazka ;/

Gość ja bylam dokladnie
codziennie na sniadanie TO SAMO ...ja bylam 2 tygodnie wiec sama rozumiesz ze jedzenie codziennie tego samego nie jest zbyt fajne ..

heh :) ja jadę tylko na tydzień więc da się przeżyć :) a takim śniadankiem da sie najeść? i ponawiam pyanie o pieniądze: ile zabrać?

Gość ja bylam dokladnie
jezeli chodzi o te sniadania to przedew szystkim nie polecam wedlin ;/ zreszta tam niewiele osob w ogole probowalo wedliny ...sa zolte sery,twarozki,salatki,codziennie swiezutkie rogaliki i buleczki(generalnie sporo slodyczy ) jest tez zawsze mleko i trzy rodzaje platkow sniadaniowych..i jogurty w takich duuzych misach..no i zasada ze nic nie mozna wynosic ze stlowki(ale taka zasada jest w wielu krajach)

Gość ja bylam dokladnie
trudno powiedziec ile masz zabrac bo kazdy ma inne potrzeby ale na przyklad kebab kosztowal rok temu 4 euro wiec w porownaniu z polska dosc drogo..pamiatki tez nie sa tanie..generalnie chyba sklepikarze nastawaiaja sie na dzianych klientow bo ceny sa wyzsze niz w innych czescviach europy ale wierz mi ze nie pozalujesz tej wycieczki...polecam przejechac sie do EL ARENAL to na drugim koncu wyspy

aha, czyli jest szwedzki stół. a to prawda, że będąc w tym otelu będe mogła np. korzystać z basenu, który jest w hotelu obok? bo ten hotel to podobno zespół chyba 3 hoteli, z których ten gdzie mam mieszkać jest najmniejszy. a daleko jest do plaży?

Gość ja bylam dokladnie
tam w EL ARENAL jest jeszcze piekniej i palmy rosna na plazy..tylko ze tam akurat jest straszny tlum .Oplaca sie wypozyczyc samochod(ale nie pamietam ile to kosztowalo) albo taki fajny 2,4 lub 6 osobowy rower

Gość ja bylam dokladnie
hotel jest bardzo blisko plazy i faktycznie mozesz korzystac z basenu w hotelu obok tylko ze z tych basenow NIKT nie korzystal jak ja bylam bo to jest taki basen w ktorym sa dwie glebokosci 0,75 a za chwile 3 metry

Gość ja bylam dokladnie
wiec basenu generalnie nie polecam bo naprawde watpie aby ktos z niego korzystal skoro dop plazy tak bliziutko

z basanu miło jest skożystać wieczorem albo w nocy (jeśli jest tam taka możliwość). też zawsze myślałam, ze basen jest bez sensu skor plaża jest blisko ale zmieniłam zdanie po Grecji gdzie miałam basen prawie ze pod balkonem i do 2 w nocy w nim czasem siedzieliśmy :) a co polecasz zwiedzić prócz El Arenal? w samym Can Pastilla jest cos do zobaczenia? a w ogóle to z jakim biurem tam byłaś?