Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dona1979

WROCŁAW / OPOLE gdzie w tych miastach wykonuja usg 3d/4d

Polecane posty

Gość dona1979

i jakie sa ceny? gdzie polecacie? jakie sa wasze doswiadczenia? to bardzo cenne informacje dla takich "nowych mam" :)

Gość ja nie z tych okolic

Gość atrapiuj
a jaka cena tam jest?

Gość w rocławianka
corfamed wrocław www.corfamed.pl Na stronie cennik. pozdrawiam

Gość A Z OPOLA KTOS JEST

Gość acomitam
w opolu 3d robi dr. kowalczyk ale z tego co slyszalam jest mu to calkowicie obojetne co robi bo ziewa potczas badania!!!!!!!! Kosztuje ok 150zl

Gość Pomocna z Wrocka
We Wrocławiu: Centrum Medyczne "Medex" ul. św. Mikołaja 51/52 , tel: (0-71) 785-52-00 Lekarz dr Tomasz Fuchs - swietny lekarz, posiadajacy swietny sprzet 3D/4D Cena 120zł /w cenie jest juz nagranie na plytke CD lub CVC/ Bardzo polecam !!!

Gość odradzam w opolu
tam tylko jeden albo dwoch wykonuje takie badania.. i to u kazdej pacjentki jest inaczej jedna wejdzie placi 200zl inna 120 a przed wejsciem siostra w recepcji na pytanie ile takie badani kosztuje odpowiada: nie wiem chyba 70zl tragedia

Gość prośba
Potwierdzam: Centrum Medyczne "Medex" ul. św. Mikołaja 51/52 , tel: (0-71) 785-52-00 i lekarz Tomasz Fuchs - wspanialy człowiek, specjalista !!!

Gość sonia-99
Ja robiłam usg w Medexie u dr Kłóska, świetny specjalista jest ordynatorem patologii ciąży w klinice na dyrekcyjnej, naprawdę polecam

Gość alutka25
co do dr kowalczyka to wcale nie uważam ze jest to dobry specjalista.niestety jest jedynym lekarzem który robi usg 3d w opolu.wśród lekarzy też nie ma dobrej opinii.a jeżeli chodzi o cenę badania to tez dość skomplikowane.chciałam się umówić na wizytę żeby zrobić sobie usg 3d.wtedy dr kowalczyk kazał mi przyjść na następny dzień do swojego gabinetu, gdy spytałam o cenę(a była to rozmowa tel.)odpowiedział mi ze dowiem się jak przyjdę, po powtórzeniu pytania, co dla mnie jest oczywiste(uważam ze nie każdego stać na wygórowane ceny-a to chyba proste pytanie) odpowiedział ze nie możne mi powiedzieć ,ponieważ mogę go Nagrywać?!?.on nie widzi w tym problemu, mam przyjść i przecież jak mi nie będzie cena odpowiadała to po prostu zrezygnuje.zastanawiające jest to ze lekarz nie ma stałej ceny dla jednej usługi i jeszcze ciekawsze pod jakim względem ustala cennik gdy widzi klientkę?

Gość warionuszka
Jestem ze Strzelec Op. - mój ginekolog dał mi namiary na Kowalczyka - po pierwsze nie mogę się z nim skontaktować (przez przychodnię przyszpitalną), po drugie - trochę przeraziły mnie te wpisy o Kowalczyku. Czy jest jeszcze jakaś Mama, która robiła u Kowalczyka USG 3D? Proszę o opinie!

Gość majowamama
warionuszka te wpisy to niestety prawda,jezeli chcesz sie z nim skontaktowac zadzwon nawet do szpitala a tam dadza cie jego komorke, radze jednak poszukac w innych okolicach np wrocaw albo slask,ceny sa nizsze a usluga na wyzszym poziomie,u kowalczyka nie umowisz sie na konkretna godzine tylko musisz sterczec w poczekalni,jak sie chcialam w grudniu umowic to powiedzial ze mu sie baby piekla przed drzwiami wiec juz nie umawia na godziny bo to nic nie daje,a z cenami to gosciu polecial w kosmos bo znajoma poszla i zaplacila 380 zl !!! i to podobno nie jest najwyzsza cena jaka bierze,mi nie podal ceny przez telefon co bylo podejrzane i nie poszlam:(

Gość juzniedlugomama
podobno najlepsi specjaliści są wszyscy w ZimMedzie na Św. Mikołaja. maja jakies certyfikaty i specjalizuja sie w ocenie szczegolowej plodu. ktos cos moze o tym slyszal wiecej?

Gość jankan
o tym zimedzie nie slszałam, ale na Mikołaja byłam u ordynatora patologii ciąży doktora Kłóska - to bardzo doświadczony lekarz- takie jest moje zdanie i moich przyjaciółek, które do niego chodzą. Badanie było dla mnie szalenie przyjemnym przeżyciem - prowadzone w bardzo miłej atmosferze. Doktor Kłósek to bardzo rzeczowy lekarz wszysto wytłumaczy i nie zbywa nawet z głuipimi pytaniami. Szczerze polecam- terminy trochę długie ale czasami ktoś rezygnuje to można na to miejsce wskoczyć. Jeszcze raz polecam zabaczie swje maleństwo przed urodzeniem

Gość Opole magda mama
Byłam na usg u kowalczyka nawet dwa razy (po prostu znalazły się środki) pierwszy raz płaciłam 200 drugi 220 (podobno za przepływy doplerowskie). Umówiła mnie pani w przychodni przyszpitalnej (której już podobno nie ma) i mimo ustalonej godziny trochę się pod gabinetem wyczekałam. Pierwszy raz chłodny i ziewający lekarz ale efekt samego badania piorunujący. Na drugie badanie zabrałam męża i lekarz jakby oprzytomniał - cóż mąż nie wiedzący kontra specjalista może chciał się wykazać. Teraz przy drugiej ciąży szukam ponownie chętnie bym zmieniła, ceny podobno wzrosły...

Gość z10
Odradzam kowalczyka w opolu, nic nie mówi, na pytania odpowiada zdawkowo, badań prenatalnych na usg mojej dzidzi w 13 tc nie chciał komentować, więc bałam się jeszcze bardziej!Pytałam i nic i dopiero po wpisie musiałam się wczytywać w opis i dopiero odetchnąć!! Badania były zlecone przez innego lekarza z ubezpieczenia i pytał się po co je robić? No tak lepiej przyjść prywatnie i słono zapłacić! On jest szychą w szpitalu w Opolu więc mu odbiło. Polecam za to doktora Mączkę i dr Szlachtę ( ordynator w szpitalu MSWiA- bez problemu zleca badania, doświadczony, rzetelny, na ubezp.)

Gość młoda25
Od kilku miesięcy w Opolu w Błękitnej Wstędzę dr Głowacki robi USG 3D cena 150 zł

Gość XPICK
Potwierdzam Jarosław Głowacki ul. Horoszkiewicza 6/102b (Błękitna Wstęga) 45-031 Opole tel.: 0 602 623 879 Cena badania 150-180 zł Myśmy zapłacili 180 Wczoraj byliśmy z żoną na badaniu i okazuje się że doktor Głowacki dysponuje USG 4D tzn. widać ruchy dziecka aktualnie USG 4D jest najnowsze technologicznie. Dostaliśmy filmy na płycie. W pełni polecamy tego specjalistę. Pozdrawiam Marcin

Gość wokkkks
Jeśli chodzi o względy zdrowotne to wystarczy zwykłe USG a nie bajery. Ważne, żeby lekarz się znał na robieniu USG tak jak zna się choćby dr Świdrak

Gość czaplinka
A coś aktualnego, jakiś namiar na dobry gabinet we Wrocławiu? Najbardziej zależy mi na dobrym sprzęcie do usg 3d/4d bo chciałam mieć pamiątkę z takiego badania w postaci zdjęć na płytce na przykład;)

Gość asparaguska
Idź do centrum Ginemedica http://ginemedica.pl/ . Mają najnowszy sprzęt do USG, bez problemu dostaniesz nagranie na płytę ;) Koszt takiego badania to 200 zł, więc tak w sam raz, bo wiem, że są miejsca gdzie za takie badania 3D/4D biorą 250-300 zł. A jeśli chodzi o lekarzy to stamtąd znam dr Monikę Pytel i dr Piotra Kwokę. I właściwie obydwoj***ardzo w porządku. Przede wszystkim dokładni! :)

Gość gość
Jestem z Wrocławia ale do lekarza jezdzilam do bierutowa 50 km od Wrocławia. Choć lekarz mieszka we wroclawiu prywatny gabinet ma w bierutowe i jest super lekarzem dokładny miły poświęca wiele czasu pacjentce. Ma nowy sprzęt. USG robi na każdej wizycie 3d i 4d zawsze zdjęcie dzidziusia daje, i chwile to trwa bo czeka AZ dziecko się ustawi zęby ładne było:-) - za wizytę bierze 70 zł z USG. Ale ja cala ciąże chodzilam wiec byłam stała pacjentka. Slyszalam na korytarzu ze jak ktoś tylko na USG 3d badzx 4 d przychodzi to 80 zł. Lesław gromek się nazywa

Gość olaipola
hej, jestem przyszła mamą z Wrocławia, bardzo serdecznie zapraszam do polubienia mojej strony www.matkotymoja.com skupiającą się na tematach związanych z macierzyństwem i kobiecością, polub mnie na facebooku ;) będę wdzięczna, jest tam tez kilka ciekawych informacji. jeśli chodzi o usg 3d to polecam corfamed we Wrocławiu, świetni lekarze i miłe gabinety ;)

Gość Ziewaczkaśka
Asparaguska, ja też znam Panią Pytel :))) w ginemedice robiłam u niej badanie prenatalne (przezierność karku, test PAPPA itd). Pani Monika należy do osób gadatliwych co na wizycie wyszło na duży plus, a do tego zgadzam się, że jest bardzo dokładnym i dobrym lekarzem.

Gość gość
W Opolu jest świetny specjalista dr Jacek Więcek. Gabinet ma na Kośnego. Dokładny, nie spieszy mu się, przebada wszystko, niezależnie czy potrwa to 30 czy 60 minut. Ma najnowszy sprzęt. Ja byłam i jestem zachwycona!! Cena 150 zł, 200 zł z płytą.