Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katowice zwirkiwigury-soczewki

dobór soczewek w gabinetach -katowice

Polecane posty

katowice ul. zwirki i wigury GABINET OKULISTYCZNY centrum soczewek kontaktowych czy ktos dobierał w tym gabinecie soczewki kontaktowe? czy ktos zna tego lekarza? czy jest dobry? a może macie innego lekarza, który potrafi dobrze dobrac soczewki? musi być dobry ponieważ ostatnio lekarka xle mi dobrała i miałam problemy z okiem.

Gość oczko z soczewką
ja chodzę do OPICOMU na ul. Korfantego od ponad 10 lat jestem zadowolona

ile kosztuje wizyta?bo tam 110zł na zwirki

Gość oczko z soczewką
na pewno nie tak dużo, nie jestem pewna, poniewaz inne sa ceny dla tych. co "pierwszy raz", inne dla tych, co chodzą na kontrole ale tam jest taniej niz np. w vision express za wizytę powinnaś zapłacić do 50zł

kiedys jak tam podeszłam zeby sie zapisac akurat wychodziła doktor i zapytałam ja o to z czym miałam problem, tzn osadzały mi sie osady białkowe na soczewkach - i to duzo, a ona mi powiedziała ,ze to niemozliwe, ze na soczewkach torycznych były osady-no i zwatpiłam i nie poszłam tam bo odpowiedz była dziwna, jak myslisz?

Gość oczko z soczewką
w Opticomie tak Ci powiedziała? nie wiem,co miała na mysli, ale powinnaś poprosić ja o wyjasnienie nie kazdy moze nosic soczewki - niestety sa tez soczewki różnoterminowe, ja mam 3 miesięczne i chwale sobie przed doborem soczewek, zrobi Ci badanie oka itd

Gość kamaa2
ja kupuje w Siemianowicach Śląskich zakladoptyczny.com i jestem bardzo z nich zadowolona często też są jakieś promocje i mają też fajne płyny do nich także polecam

Gość gość
jedź do salonu optycznego http://www.poloptyk.pl/ w Opolu. Tam przyjmuje również okulista który sprawdzi ci wzrok i wybierze odpowiednie soczewki kontaktowe do twojej wady wzroku. Dobór odpowiednich soczewek do wady wzroku to nie jest taka prosta sprawa, ale jak tam pojedziesz to fachowcy wybiorą ci odpowiednie soczewki.